• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegrafi

26.02.2019

19:32

KURTI HITNO PRIMLJEN U BOLNICU! Lider šiptarskog Samoopredeljenja OZBILJNO UGROŽEN! Porodica i prijatelji se skupili uz njega!

Politika

KURTI HITNO PRIMLJEN U BOLNICU! Lider šiptarskog Samoopredeljenja OZBILJNO UGROŽEN! Porodica i prijatelji se skupili uz njega!

Podeli vest

Predsednik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti hitno je hospitalizovan zbog ozbiljnih zdravstvenih problema

Kurti je primljen u Klinički centar u Prištini zbog zdravstvenih problema izazvanim gripom.

Zbog zabrinutosti Kurtijevih pristalica za njegovo zdravlje, oglasio se bivši direktor Kliničkog centra Prištine Arben Vitia koji je rekao da je Kurtijevo stanje stabilno.

- Dragi prijatelji, pošto su mnogi od vas zvali telefon i raspitivali se, koristim priliku da vam saopštim sledeće. Aljbin je rano jutros imao zdravtsvenih problema koje je prouzrokovao grip. Zahvaljujući lekarima hitne pomoći i zaposlenima na Kliničkom centru, njegovo zdravstveno stanje je sada mnogo bolje. Uz njega su sada članovi porodice, lekari i simpatizeri. Čim se stanje popravi, očekujemo da će izaći iz bolnice - objasnio je Vitia.

ONA JE VEĆE ZLO I OD HARADINAJA! Vljora prvo podržala Đilasa, a sad napala i Vučića zbog "privatne Srpkinje" u šiptarskoj vladi

 

HARADINAJ NAPAO PUTINA, TVRDI DA ŠEF RUSIJE ŽELI DA MENJA GRANICE NA BALKANU: Premijer lažne države se igra vatrom!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penzioner

pre 5 godina

Posaljite ga u Beograd, da ga IZLECIMO !!!

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Dolazi Đavo po svoje, polako niko od Boga nije pobegao , pa nećeš ni ti , ubico.

Dejan Cvetkovic

pre 5 godina

E baš me zabole za Kurtija i kakvo saopštenje daje njegova porodica. Vi stvarno nemate ništa pametuje da pišete.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija