• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com

27.02.2019

14:21

GRUPA NAORUŽANIH ALBANACA UPALA U SELO KOD KURŠUMLIJE! Šiptari nastavljaju teror nad Srbima!

Politika

GRUPA NAORUŽANIH ALBANACA UPALA U SELO KOD KURŠUMLIJE! Šiptari nastavljaju teror nad Srbima!

Podeli vest

Grupa naoružanih Albanaca upala je rano jutros u selo Rastelica kod Kuršumlije i jednom od meštana ukrala traktor, prenose beogradski mediji

 

Kako se navodi, prilikom upada čula se i pucnjava, a u selu se nalaze jake policijske snage. 

Pored Rastelice, Albanci su upali u još jedno selo. 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragojlo

pre 5 godina

Da odemo ja i Slavko Nikic sve bi ih pohvatali bez problema!!!Ne treba niko vise!!!

Abe

pre 5 godina

To je posledica politike odstupanja koju sprovodi ova vlast, osetili su da mogu.

Milisav

pre 5 godina

Šta je bre sa ovom državom zar ti indijanci tek tako mogu da upadaju i da rade šta hoće

Pitanje

pre 5 godina

Kako znate koje su nacionalnosti kada nisu uhapseni?

Raja

pre 5 godina

Država pitanje čuvanja graničnog pojasa u kriznim područjima treaba da reši angažovanjem likalnog stanovništva i porodica mladih bračnih parova kojima bi se obezbedila infrastruktura, obuka, oprema i plata. Radili bi pri graničnoj policiji. Na ovaj način bi se izvršiko naseljavanje i očuvanje našeg stanovništva u ugroženom graničnom pojasu. Obezbediti vrtiće vozilo. Puteve. Obilaske lekara.

adem jashari

pre 5 godina

NEMOJTE DA PRETITE VARVARI.nemojte da idete na ALBANSKO STANOVNISTVO ako to uradite ste gotovi.majku vam jebem djubre od naroda.sve cemo pobiti i hapsiti VARVARE

Mate

pre 5 godina

Čekaj, pa zar to nije u Srbiji, a ne na Kosovu?! Ahahahahaha Ja mislio da se Šiptari zaj... ju kad kažu da će uzeti Niš ako ih Srbija naljuti, bogami, čini mi se da misle ozbiljno. A vi ni ono što vam je ostalo ne pazite. Alooo RODJACI! Ajde da se ovo desi preko Hrv granice. . Misli li itko da bi ijedan napadač izvukao živu glavu?! Može nas EU optuživati da smo previše brutalni protiv ovih imigranata koje uhvatim na granici, da pucamo na kombi koji ne žele da stane, a unutra djeca, sve je to primljeno na znanje. Ali, granica je znak da počinje Hrvatska, i da poštuješ pravila Hrvatske ili snosiš posljedice. Čao.

Hrvoje

pre 5 godina

Mogli ste barem nesto originalnije izmisliti.. ono kao 1940..Poljaci napali Njemacke granicare..

Biljmez

pre 5 godina

Hteo sam da pitam samo,da li se neko iz Srbije izvinio,ili namerava da to ucini u toku dana?

uzicanin

pre 5 godina

A gde je sada vojska, specijalne jedinic e ušli su kod nas u zemlju.Vi se samo slikate i pozirate a kada treba akcija čutite.

Ko

pre 5 godina

E ak mas par da upadne ovde nekom u selo i otme traktor ili bilo sta, sta bi se desilo sa nama, siptari opet mogu da rade sta hoce i niko im nista ne moze, evo dokaza, gde je drzava, sta mi pricate price mazete oci, reagujte ili cutite.

branko1

pre 5 godina

Nema problema Sveće to Merkelova ,jednog dana ,pozlatiti.Kada će mo konačno shvatiti da je nemac,Nemac I bio I biće

Milan

pre 5 godina

Iskreno, to nam ide u prilog! Njihovi napadi će nam obezbediti legitimni upad na KIM i povratak naše vojske i policije...

milan

pre 5 godina

imamo vojsku imamo policiju ko im neda da čuvaju srbiju

SS

pre 5 godina

Samo neka upadaju,nažalost,kad ne znamo mi da upadnemo počistimo go*na pa šta bude,jer i ovako smo u gov*ima,a oni će stići i do Niša kako su krenuli,svidelo se to vama ili ne gospodo političari.Opametite se više,bez titranja im i popuštanja jer tome nema kraja.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija