• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DOBROMIROVIĆ

27.02.2019

22:54

ŠIPTARSKA MAFIJA UBIJA DECU U BRITANIJI! London skupo plaća podršku lažnoj državi, KOKAIN NA ULICI NIKAD JEFTNIJI!

Politika

ŠIPTARSKA MAFIJA UBIJA DECU U BRITANIJI! London skupo plaća podršku lažnoj državi, KOKAIN NA ULICI NIKAD JEFTNIJI!

Podeli vest

Šiptari preuzeli kompletno tržište narkotika u Londonu i drugim većim gradovima * Kokain nikad jeftiniji, u Britaniji rekordno velik broj narkomana među tinejdžerima!

Velika Britanija skupo plaća podršku lažnoj državi Kosovo! London je glavni sponzor takozvane kosovske nezavisnosti, a Šiptari im to vraćaju tako što im ubijaju decu prodajući im narkotike!
Britanski mediji navode da su Šiptari preuzeli kompletno tržište narkotika u Londonu i drugim većim gradovima. Pošto su albanski mafijaši izbacili sve posrednike i direktno posluju sa kolumbijskim narko-kartelima, kokain je trenutno nikada jeftiniji, a u Britaniji je rekordno veliki broj narkomana među mladima!

Zarađuju milijarde

Najtiražniji britanski dnevni list 'Dejli miror' piše da se vrednost narko-tržišta u toj državi procenjuje na fantastičnih pet milijardi funti godišnje (oko 5,7 milijardi evra) i da ono gotovo u potpunosti kontrolišu šiptarski mafijaši sa Kosova i iz Albanije.

"Albanska mafija ili 'mafija Šiptara' preuzela je kontrolu nad tržištem kokaina u Velikoj Britaniji, nakon što se veliki broj Albanaca preselio u Britaniju nakon pada komunizma u Albaniji 1990. godine i pre i nakon rata na Kosovu 1999. Sada zastrašujući kriminalci kontrolišu skoro celo tržište kokaina, koji je najjeftiniji od 1990. godine i najčistiji u poslednjih deset godina. Do preuzimanja tržišta došlo je tako što je albanska mafija odbacila posrednike i počela direktno da komunicira sa kolumbijskim kartelima, što je omogućilo niže cene i veću čistoću kokaina na tržištu. Zbog toga se sada Velika Britanija suočava sa najvećim brojem mladih korisnika kokaina u Evropi", piše 'Dejli miror', dodajući da se sasvim osnovano sumnja da iza svega stoje klanovi koje kontrolišu Ramuš Haradinaj i Hašim Tači.

HARADINAJ PLJUNUO TRAMPU U LICE! Napustio sastanak sa Amerikancima i Tačijem - TAKSE OSTAJU! POMAHNITALI ŠIPTAR BEZ KONTROLE!

Kako je rečeno u britanskoj Nacionalnoj agenciji za kriminal, albanske kriminalne grupe imaju veliki uticaj i na ostale kriminalne organizacije u Engleskoj.
- Te grupe su blisko povezane sa grupama preko kojih peru novac i trguju ljudima - tvrde stručnjaci.

Komentarišući ove navode, bivši državni sekretar MUP Vanja Vukić kaže da je poznato da Šiptari čine jednu od najvećih mafijaških organizacija na svetu.
- Sada imaju i svoju takozvanu 'državu Kosovo', čije je stvaranje u najvećem delu pomogla upravo Velika Britanija. Ovo nije jedini problem koji će Britanci imati sa Šiptarima. Godinama smo upozoravali na to da je lažna država Kosovo crna rupa u centru Evrope. Državni vrh Srbije, na čelu sa Vučićem i Dačićem, nebrojeno puta je upozoravao da putevi trgovine drogom, ljudima i oružjem, kao i drugi nelegalni poslovi, idu preko Kosova i Albanije... - podvlači Vukić.

I Rama je šef

Marko Nicović, član Svetske asocijacije šefova policije, potvrđuje da je cena droge u celoj Evropi pala jer Albanci direktno rade sa Kolumbijcima.
- Nema posrednika, pa se cena transporta smanjuje. Treba podsetiti na to da je albanski premijer Edi Rama pod pritiskom Zapada morao da smeni dvojicu svojih ministara policije umešanih u trgovinu drogom! Ne treba da čudi ni to što Rama i Haradinaj najavljuju ukidanje carina, jer jedan deo narkotika ide u Evropu preko Kosova, a drugi preko Albanije. Procenjuje se da Šiptari trenutno drže 40 odsto svetskog tržišta narkotika! - upozorava Nicović.

GOSPODAR KOSOVA BESNEO NA TAČIJA I HARADINAJA! Došli mu na noge - izašli pokunjeni! Dobili NAREDBU šta dalje da rade sa Srbima!

'Independent': Rama je gazda narko-mafije
 

Foto: Informer

 

Kako smo već objavili, britanski list 'Independent' tvrdi da je vlast u Albaniji, na čelu sa premijerom Edijem Ramom, direktno umešana u šverc droge i da je od države je napravila 'evropsku Kolumbiju'.
Britanski stručnjaci, u tekstu 'Evropska Kolumbija - Kako je mala Albanija postala sedište krijumčarenja droge na kontinentu', kažu da albanski zvaničnici omogućavaju šverc narkotika i da se tamošnji klanovi svrstavaju među najveće trgovce kokainom, heroinom i kanabisom na svetu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Deda Nole

pre 5 godina

Jadni englezi tek ce pasti u sake crnih orlova a deca ce trcati za njima i moliti za jednu dozu kokaina,cudan je svet zar ne vi njega paznjom oni vasu decu drogom,zanimljivo zar ne to su pravi prijatelji?

Dejan

pre 5 godina

Ubijaju ju ih i na Kosovu, zabole me za Britanijom.

zora

pre 5 godina

Ako,ubijali su nam decu zbog njih a sada se kolo okrenulo.Znali smo da ce im doci glave i jos nije gotovo.

boeing

pre 5 godina

to znaju i vrapci_politicari uopste nisu umjesani_u distribuciju narkotika_ko te fukare uopste zarezuje_

SS

pre 5 godina

Njima to i treba,kako su zaslužili,samo još šiptari da im navuku Terezicu i ceo parlament.Valjda će ih šipci istrbiti i naseliti ostrvo.

Rade

pre 5 godina

U Londonu ne uzimaju drogu samo njihova deca, već i političari. Zato se tako blesavo i ponašaju ! ! ! ! !

Aca

pre 5 godina

Ne prodaju narkotike "shiptari"nego "humanoidni kavkaski kozojebi".

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija