• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.03.2019

14:04

SAD JE JASNO! Đilas preko TV Prva i O2 spremao POLITIČKO UBISTVO VUČIĆA!

Politika

SAD JE JASNO! Đilas preko TV Prva i O2 spremao POLITIČKO UBISTVO VUČIĆA!

Podeli vest

Posle serije brutalnih, svakodnevnih napada na predsednika Vučića i Vladu Srbije koji se svakodnevno plasiraju sa TV Prva i O2 TV sasvim je jasno i očigledno da se tajkun Dragan Đilas spremao da upravo preko ove dve televizije politički likvidira predsednika Srbije!

Tajkun Đilas je preko svoje najbliže saradnice Jadranke Drinić i uz obilatu finansijsku pomoć gazde SBB Dragana Šolaka mesecima na ove dve televizije postavljao svoje kadrove. 

Što zvanično, što nezvanično, finansijski je, interesno uvezao gotovo sve ključne kadrove - od direktorke Manje Grčić preko Ivana Ivanovića i Zorana Kesića, pa sve do Tanje Vojtehovski i Jovane Joksimović i Srđana Predojevića. Njihov politički angažman poslednjih meseci, ponekad skriven a često i sasvim javan, jasan je pokazatelj pravih namera njihovog mentora. 

Plan Đilasa i Šolaka bio je da preuzmu televizije od grčkog vlasnika i odmah potom krenu u brutalnu kampanju najgorih laži. Cilj im je, naravno, izazivanje političkog haosa i otimanje vlasti u zemlji.

Foto: Informer DN

Dragan Đilas i Dragan Šolak

Pošto su im TV Prva i O2 izmakle, jer je ove dve televizije od Tea Kirijakua kupio vlasnik "Kopernikusa" Srđan Milovanović. svi oni nisu odustali! Naprotiv, nastavili su sa najstrašnijom kampanjom koja treba da dokaže da je Vučić kriv za sve i da u Srbiji baš ništa ne valja.

Foto: printscreen

Ivan Ivanović

Jovana i Srđan svako jutro plasiraju gomilu afera koje sve imaju za cilj da izazovu haos u državi, Zoran Kesić pljuje kao nikada ranije, a Tanja Vojtehovski briljira u patološkoj mržnji!

Foto: printscreen

Srđan Predojević i Jovana Joksimović

Dotična voditeljka političkih skupova Saše Jankovića i Dragana Đilasa koja je za sebe prigrabila pravo nezavisnog novinarskog autoriteta kidnapovala je emisiju na TV Prva i optužila Vučića, ni manje ni više nego da je - seksualni manijak!

Foto: facebook

Tatjana Vojtehovski

Presuđujući bez suda predsedniku SO Brus za navodne seksualne napade Vojtehovski je, naravno bez ikakvog dokaza, optužila predsednika Srbije da utiče na pravosuđe i da štiti “siledžiju”!?!

I nema veze što se Vučić nikada i nigde ni jednom jedinom rečju nije mešao u ovaj slučaj, ona je presudila. Ona, Đilasova i Jeremićev pudlica, je odlučila da je šef države kriv!

Dokle će to trajati sam Bog zna. Vojtehovski, Jovana, Manja i ostali zloupotrebljavaju dve televizije sa nacionalnom frekvencijom za najprljaviju kampanju dosledno odrađujući sav keš koji su dobili od tajkuna Đilasa i njegove Jadranke.

Foto: printscreen

Zoran Kesić

A mi, sasvim slučajno, upravo evo saznajemo - predsednik Srbije Aleksandar Vučić uskoro će konkretno i odgovorno reagovati u vezi sa “slučajem Jutka”. Ali, nema nikakve sumnje, da će i tada đilasovski službenici na TV Prva i O2TV nastaviti da vode svoju prljavu kampanju. Moraju, uzeli su keš!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Avram

pre 5 godina

Godinu dana je pricao da ce da poveca penzije na jesen,odem u pio,pitam,kaze ima samo pomoc,a za povecanje slagao,meni ne treba pomoc,radio sam skoro 43 godine I dao mi 200 evra penziju,pa ovo I jeste pomoc,al socijalna,deco,bezite odavde sto dalje,ovde vladaju lopovi I hostapleri.

gaša

pre 5 godina

Nemojte ,ostanite u Srbiju i sačekajte Đilasa on će da vas prosvetli i daće vam koje milionče, mislim sebi u đepove ,naravno i podeliti sa komunjarama koji nedaju Srbiji da se izvuče iz njihovog blata...

Alisa

pre 5 godina

Ne kaže se "ostanite u Srbiju", kaže se "ostanite u Srbiji".

zora

pre 4 godine

Nadam se da ti to znanje pravopisa koristi u zivotu, i meni se dogodi da pogresim slovo na tastaturi ali to neznaci da sam neskolovana.Tvoj kom nema veze sa tekstom.

DR Gane

pre 5 godina

Niko tebi prijatelju n ije ,, dao,, penziju , nego preispitaj tvoje bivše kolege iz firme koliko su ti uplaćivali doprinose u PIO i na osnovu toga ti je ,,tolika,, penzija !!

Zvonko

pre 5 godina

Pa šta ako si radio 43 godine,dobijao si platu za to a penzija ti zavisi koliko je uplaćivano u fond,nije ti valjda i za to kriv Vučić,on se tad nije ni rodio.Sramota je vređati sopstveni narod jer narod zaslužuje vlast onakvu kakva je ako su oni lopovi i hohštapleri onda smo to i mi.

Lavice

pre 5 godina

Verovatno imaju male plate pa pokazuju svoje nezadovoljstvo.Kako ih samo nije sramota, predstavljaju se kao VELIKI novinari koju su u sluzbi naroda a sve rade da podrivaju i prave politicke igre u sluzbi lopova Djilasa

Nenad

pre 5 godina

Djilasu je odavno mesto u zatvoru, a ne u politici.

mirko

pre 5 godina

Djilasu je samo vazno da se domogne vlasti i nastavi da peljesi Srbiju

Kristina

pre 5 godina

Takvi kao Djilas su odavno mrtvi za posten narod tako da kao takav ne moze nauditi predsedniku.

Lazni Bot

pre 5 godina

Mora vodja sad cesce da gostuje na RTSu Pinku i Hapi malo je 2-3 puta nedeljno.

Mija

pre 5 godina

Djilas je bahata osoba,i mislim da treba da se stidi svog ponasanja.Nece uspeti da se docepa vlasti,gradjani Srbije, nece podrzati ,bahate opozicionare.Vreme je da se stane na put opoziciji.Preterali su vec sa bahatim ponasanjem.

Rajko

pre 5 godina

Đilasa je obuzeo bes jer nije uspeo da postane vlasnik Prve i B92.

dezinformacija

pre 5 godina

"Zoran Kesić pljuje kao nikada ranije" Je l' se vi tamo u redakciji drogirate? Kesić nema emisiju već dva meseca!

Kole

pre 5 godina

Dovoljno je zla i mrežnje ostavio da to traje godinama.

Laza Lazarevic

pre 5 godina

Kamo srece da su sve televizije kao Pink sve bi bilo super,pola rijaliti, pola Vucic i uzivancija, mada se to sad izmesalo, pa ne zna covek sta je sta

kovin

pre 5 godina

Vojtehovska, zašto sečeš kablove u Brusu !!!

Stanojko

pre 5 godina

Kako vas vise nije sramota da li bi napisali ovo da je vasa zena na mestu Marije Lukic?

Milan

pre 5 godina

Sve je jasno odavno,ali narod sve zna i sve vidi kako treba da vidi,a ne Đilasove sumanute igre

Natasa

pre 5 godina

Djilas je užasan! Sreća pa nije na vlasti! Daleko mu lepa kuća!

TeacherNenna

pre 5 godina

Djilas bi trebao da se stidi svog ponasanja. Ne znam vise dokle misli da ide sa tim bezobrazlukom!

Futožan

pre 5 godina

odavno sam upozoravao na ovu ekipu nabrojanu u tekstu. Tanja odavno to radi, Điđana i Điđan su pobegli sa Pinka jer im nije odgovaralo što Predsednik gostuje tamo i što eto oni moraju da rade intervjue sa njim,. Sad i na Prvoj isto. Pobećiće Điđana i Điđan i odatle. Onaj najmanji patuljak među svim patuljcima u svakom smislu te reči, bivši taksista i portir je plivao, malo ovako, malo onako ali kad je uzepo pare morao je da odradi te pare. Kesavi je inače takav pa takav ali naravno opet za pare . . . .sad će im se pridružiti i viski Olja pa će svi zajedno na TOP kanalu do mile volje da lupaju kao otvoren prozor na promaji. Ne može se reći da ne rade svoj posao kako treba jer veruju u . . . . dobar honorar i pričaće šta god se traži od njih. To se u narodu zove - prodane duše, a prodane duše mogu da. . . . .

Srbija

pre 5 godina

Svako ko ima kičmu da kaže istinu za vas režimske vojnike je atentat na Vučića. Čak su babe i dede počeli da kapiraju

Miki

pre 5 godina

Mogao si i 500 godina raditi ako nisi uplacivao puni iznos u fond.Niko nije kriv sto si svoju sudbinu tako kreirao.Treba biti vise, ali u srazmeri i po zakonu.Minimalna penzija mora biti veca, a pitanje, da li je pravedno prema onima koji su uplacivali velike iznose u PIO?Tesko je biti pravedan ako uplacujes minimalac, a ostalo na ruke.Tu ti Vucic nije kriv.

Dragan

pre 5 godina

Ljudi, samo dok slušate njihov glas dok bilo šta sponjinju vezano za Vučića i SNS, odmah se čuje njihovo nezadovoljstvo, koje valjda proizilazi iz toga što oni, kao Djilasovi puleni, dobijaju sada manju nadoknadu, jer se Djilasova kasa polako topi.

Jakov

pre 5 godina

Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada, Djilase !

Galeb

pre 5 godina

Tajkun Djilas je prepun para opljackanih od gradjana, pa ih nemilice trosi samo da bi dosao na vlast.

Milica Milicic

pre 5 godina

Vlast se dobija na izborima, a podrska gradjana se ne dobija lazima vec radom.

oko

pre 5 godina

Bez obzira da li opozicija ili bilo ko govori protiv siledžije ostaje da je ovaj Jutka- siledžija i nasilnik! Ne sme vlast biti kao opozicija, pa sve što vlast postigne-ne valja. Opozicija i mrzitelji će jedva dočekati sve, akamoli ovakvu ''poslasticu''. Ali, to nije važno, važno je da je Vučić i sam rekao da hoće i želi da sluša narod. Pa, neka sluša i reaguje i regovao je! Odavno je trebalo smeniti kabadahiju i izbaciti iz svojih redova, jer je glupo, a pre svega nečasno imati uz sebe takvog. Ovaj nasilnik je bruka i sramota svakog civilizovanog, humanog i kulturnog društva! Nema milosti za siledžije!

Ivana

pre 5 godina

Posle svega sto je uradio,Djilasu bi bilo najbolje da se povuce sa politicke scene.

vitez

pre 5 godina

posto je tokom 2012.godine spekulisao i sluzio se lazima ..sada hoce Djilko da zauzme i televizijske termine na njima samo da bi se ponovo docepao vlasti..

Olja

pre 5 godina

Kakva opozicija od njih možemo da očekujemo samo najgore.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17