• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.03.2019

18:00

PODŽAPALI SE ŠIPTARI! Mustafa poručio Haradinaju da ne glumi žrtvu: Iako si na vlasti NE MOŽEŠ DA RADIŠ ŠTA HOĆEŠ!

Politika

PODŽAPALI SE ŠIPTARI! Mustafa poručio Haradinaju da ne glumi žrtvu: Iako si na vlasti NE MOŽEŠ DA RADIŠ ŠTA HOĆEŠ!

Podeli vest

Lider najuticajnijeg opozicionog Demokratskog saveza Kosova, Isa Mustafa, poručio je premijeru privremenih prištinskih institucija, Ramušu Haradinaju, da ne glumi žrtvu i da što se tiče nametnutih taksi na robu iz Srbije može da radi šta hoće, jer je na vlasti

Mustafa je to poručio nakon što ga je Haradinaj, zajedno sa Hašimom Tačijem, Fatmirom Ljimajem i Kadri Veseljijem, optužio da je prebrzo i lako odustao od taksi, te da je to zato što su se, kako je rekao, obavezali prdsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Mustafa je na svom fejsbuk profilu odbacio Haradinajeve tvrdnje, istakavši da ga stavljanjem zajedno u koš sa Tačijem, Ljimjem i Veseljijem i tvrdnjom da oni sve u vezi s taksama rade u korelaciji sa Srbijom, ne samo da je netačn[, već da liči na kampanju.

Napominjući da se on i DSK ne pridružuju nikome, Mustafa je poručio da su stavovi te stranke jasni: "Ne prihvatamo dijalog o granicama, teritoriji i državnosti Kosova proglašenoj 17. februara 2008.".

- Odluku o taksama je donela vlada na predlog (Kadri) Veseljija. Ti odlučuješ šta ćeš s tim. Vi ste vladajuća koalicija. DSK je vaša opozicija. Budite na vlasti i ne glumite žrtvu - poručio je Mustafa.

DSK će, naveo je, učvrstiti trajno prijateljstvo sa SAD i o tome neće pitati nikoga.

 

POMAHNITALI HARADINAJ NASTAVLJA PO SVOME: Sporazum i priznanje, pre suspenzije taksi! TRAMPOVI LJUDI U ČUDU!

 

AMERIKANCI POVLAČE VOJSKU S KOSOVA?! Tampovi izaslanici ucenili Tačija i Haradinaja: POVUCITE TAKSE, ILI VAS OSTAVLJAMO SRBIJI NA PUŠKOMET!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija