• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.03.2019

18:00 >> 18:09

NATO BESAN ZBOG SAVEZA SRBIJE I RUSIJE! General Skaparoti: Balkan glavna meta ruskog malignog uticaja!

Politika

NATO BESAN ZBOG SAVEZA SRBIJE I RUSIJE! General Skaparoti: Balkan glavna meta ruskog malignog uticaja!

Podeli vest

Komandant združenih NATO snaga za Evropu, američki general Kertis Skaparoti, izjavio je da je bezednosna situacija na Balkanu veoma "fragilna" i da je region glavna meta ruskog "malignog" uticaja

- Očekuju se pregovori Kosova i Srbije o normalizaciji odnosa i postizanju trajnog rešenja, primenljivog za obe strane. Rusija ''pothranjuje'' regionalnu neodrživost u naporima da spreči Balkan u postizanju napretka u evro-atlantskim integracijama - rekao je Skaparoti u obraćanju pred Komitetom za oružane poslove američkog Senata.

Kako prenosi servis Radija slobodna Evropa na albanskom, Skaparoti je istakao da se Rusija protivi nezavisnosti Kosova i da je cilj njene političke, ekonomske i vojne podrške Srbiji zadržavanje uticaja nad Beogradom.

SRBIJO, EVO KAKO TO PUTIN RADI - I PO 14.000 DOLARA PO PORODICI: Opsežan program za podizanje nataliteta u Rusiji!

- NATO snage na Kosovu (Kfor) koje čini 3.500 pripadnika vojski NATO članica imaju značajnu ulogu u održavanju bezbednosti i stabilnosti u regionu - dodao je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milankokovacevic

pre 5 godina

Pa uradite nesto!!!! Naravno pametno da nekosta srbe!!!

deda Raša

pre 5 godina

Kako ga nije sramota svoje diskusije? Pa Balkan je bio miran dok vi ne dodjoste a radi vasih interesa. Gde ste god dosli samo ste otimali teritorije, pocev od Indijanaca. I za sporasum Kosova i Srbije ste prevashodno vi zainteresovani, jer ako Srbija pootpise sporazum vi ste naj veci dobitnik. Rusija nikom nije otela ni pedalj teritorije a vi ceo svet pokorili i izrabljujete rudna bogatstva. Propagirate tzv. demokratiju a kod vas je demokratrija jaceg.

Vlado

pre 5 godina

Stvarno ste velika zlikovačka đubrad! Zar treba da vam još i aplaudiramo što ste nas bombardovali, ubijali građane ove države i uništavali privredu?! Rusi nam to NIKAD nisu radili, naprotiv borili su se, zajedno sa nama, za oslobođenje ovih prostora od fašista. NIKADA U NATO!!!

sloba

pre 5 godina

kakva govna sve moze da laje a zna dobro da covecanstvo nema ama bas nikakve dobrobit koristi od Amerikanaca hrvata i siptara samo su zlo za covekoljublje!!!

RINGISPIL

pre 5 godina

Probudicemo mi milion Srba u americi da PROVERE SVOJE INTERESE.

Tucko

pre 5 godina

A sto je ruski uticaj maligan a vas nije?!Kako mozete vi da nam budete blizi,prekookeanska gamad i ubice od rusa???

leonida

pre 5 godina

Porobili ceo Balkan, došli na ruske granice i ovaj idiot priča o ruskom malignitetu, kakva ironija.

Mito

pre 5 godina

Generale, poštovanje i jedno prosto pitanje koje glasi: Vi ste nas bombardovali, razorili privredu, oteli deo teritorije koja je emotivni i istorijski deo Srbije, zbog ličnih interesa vaših vođa i novčanika koji su se napunili šiptarskim parama zarađenim na drogi (usput ste pogazili međunarodno pravo, rezoluciju SB UN i još sijaset međunarodnih pravnih akata), i sada se ljutite na nas što se okrećemo Rusiji. Istovremeno nastavljate da teorišete svet, menjate vlade ili to pokušavate na ulici, uz licemerje međunarodne zajednice koja vam viri iz d....a, iako ste svoj vrhunac doživeli 99-te napadom na SRJ

Djura

pre 5 godina

N.Nacisticko A.Americka T.Teroristicka O.Organizacija Mislim da vam je ovo jasno kao dan. Sta u stvarnosti znaci nato. I koliko su opasni oni koji ih slede.

Partizanska Eskadrila

pre 5 godina

Kosovo i Metohija su SRPSKA ZEMLJA i to bi svaki amerikanac, sa ili bez uniforme. trebao da zna. Otimanjem i pretnjaka izazvacete sam osmrt sopstvenih gradjana kao sto je to bilo 9.11. sledeci put bice mnogo, mnogo vise zrtava! Mislite o tome "braco" americka!

Kalimero

pre 5 godina

Bagra licemerna, nećete joć dugo, nadam se da ću doživeti da vas vidim na kolenima i poslušne kao pudle. Samo vi nemojte da nas branite ...

zora

pre 5 godina

Imperijalisti nam ukrali Kosovo,zela da kleknemo pred njih i postanemo kolonijalni robovi.Rusi su krivi sto po svaku cenu odrzavaju neki balans,a njima oni trbaju kao druga klasa.Rusi vas j. a u blizoj buducnosti vi odlazite u zaborav.Nadam se da ce se to brzo dogoditi dojadili ste celom svetu.

sudija

pre 4 godine

Za razliku od vas ciji je uticaj na Balkan smrtonosni a ne samo maligni.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija