• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.03.2019

19:45

OVO JE POTVRDA DA SU DEMONSTRACIJE OSMIŠLJENE I USMERENE NA SLABLJENJE SRBIJE! Vesić: Sada znamo šta je Đilas nedavno tražio na Kosovu!

Politika

OVO JE POTVRDA DA SU DEMONSTRACIJE OSMIŠLJENE I USMERENE NA SLABLJENJE SRBIJE! Vesić: Sada znamo šta je Đilas nedavno tražio na Kosovu!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić reagovao je večeras na vest da na protestima u Novom Pazaru učestvuje Tačijev i Haradinajev čovek, Redžep Hoti

Vesić je istakao da je konačno jasno zašto je Dragan Đilas nedavno bio na Kosovu, kao i da su protesti osmišljeni i da im je jedini cilj slabljenje Srbije.

(FOTO) ĐILASOVCI SA ŠIPTARIMA RUŠE SRBIJU! Veselji poslao zamenika da pomogne Đilasu, Jeremiću i Bošku! TAČIJEV I HARADINAJEV ČOVEK NA PROTESTU U NOVOM PAZARU!

 

- Demonstracije u Beogradu mesec dana pre nego što su počele najavio je Ramuš Haradinaj koji je rekao da će Vučić biti smenjen na ulici. Potom su Đilas, Jeremić i Obradović počeli sa demonstracijama. Кako im se protesti gase, jer se međusobno svađaju, od večeras Đilasu, Jeremiću, Bošku Obradoviću i Lutovcu stiže pojačanje sa Кosova i Metohije. Đilasovom protestu koji se večeras održava u Novom Pazaru pridružio se Redžep Hoti, zamenik Кadrija Veseljija u PDК!? To je samo potvrda gde su demonstracije osmišljene, ko ih preko Đilasa finansira i da su usmerene na slabljenje Srbije. Sada znamo šta je Đilas nedavno tražio na Кosovu na koje je išao pod zaštitom Haradinaja i da je slikanje po manastirima bilo samo izgovor za druge sastanke. Bar znamo da od večeras zajedno šetaju Dragan Đilas, Redžep Hoti, Vuk Jeremić, Boško Obradović, Sulejman Ugljanin i Zoran Lutovac - napisao je Vesić na svom profilu na Fejsbuku.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Јасно је свима ко финансира опозицију у Србију да шета суботом.Ђиласов пајтос Харадинај, да му се одужи зубог оног јуде Петровића, који је гласао да се отме Трепча Србима.

Aaaa

pre 5 godina

Svima je jasno sta se desava. Ponasaju se kao da je Srbija tudja zemlja.

mimi

pre 5 godina

mislim da se mnogo prica o tom djilasu,mislim da i on zna da sutra budu izbori da je on tu jako slab,jedini nacin je lov u mutnom protesti,mada mi i tu nije najjasnije kuda bi ga to odvelo

Ana

pre 5 godina

Strasno je kada je Srbiji neprijatelj njen gradjanin

AleksMache

pre 5 godina

Sve nam je jasno samo mi nije jasno zašto ima još pojedinih ovaca koji urlaju ulicom za ove debile?

Nikoletka

pre 5 godina

Jasno je da slabljenjem Srbije iznutra zele da izazovu debakl i svoj dokazak.Uzalud se hvataju u kostac sa ovakvim stvarima.

Goran

pre 5 godina

Djilas se udruzio sa Albancima da bi unistio Vucica, a unistice Srbiju!

Suzana

pre 5 godina

Sta je Lignjoslav trazio na Kosovu? Trazio je djavola i pakt sa njim! Izdajnik SRbije!

Jeca

pre 5 godina

Protesti imaju za cilj da oslabe Srbiju. Finansiraju ih Albanci preko nase opozicije jer je njima to u interesu.

Aleksa

pre 5 godina

Đilas je prošlost. Bilo nekad ne ponovilo se.

Boki

pre 5 godina

Ovakvi nam ne trebaju u Srbiji a ne da nam vode Srbiju, prodali bi je prvi dan vladavine za saku dolara.

vojkan

pre 5 godina

Đilas je uvek gledo sebe,a išao protiv svoga naroda.

Kristina

pre 5 godina

iZDAJICA I PRODANA DUSA NE ZASLUZUJE NI POMENA.

Sneza

pre 5 godina

Djilas je siptarski placenik! Njemu nije mesto u Srbiji.

rajko

pre 5 godina

Mogu se kovati planovi protiv Srbije od strane opozicije,koliko im je volja narod zna sta je interes opozicije i zato su totalno nebitni na politickoj sceni

Borislav

pre 5 godina

Ti si bre budala i nitkov! Spalicu bre i bebu i tebe,olosi i bednici!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija