• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.03.2019

18:07

SRPSKA LISTA: Slobodan Petrović u sudbonosnom trenutku prodao zemlju i narod!

Politika

SRPSKA LISTA: Slobodan Petrović u sudbonosnom trenutku prodao zemlju i narod!

Podeli vest

Srpska lista (SL) reagovala je danas na otvoreno pismo koje je predsednik Samostalne liberalne stranke (SLS) Slobodan Petrović uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ističući da je Petrović u sudbonosnom trenutku prodao zemlju i narod, a da je u tom pismu izneo veliku količinu laži

Otvoreno pismo koje je Slobodan Petrović uputio predsedniku Vučiću u dogovoru sa svojim patronom Draganom Đilasom je zbog količine laži koje sadrži potrebno podrobnije analizirati.

Slobodan Petrović, čovek čija stranka je plod prirodnog bluda zapadnih ambasada i Hašima Tačija u cilju veštačkog prikazivanja multietničnosti na Kosovu i Metohiji, napao je Srpsku listu i predsednika Vučića u nadi da mu niko neće odgovoriti i podsetiti ga koliki je poslušnik albanskih partija i svojih mentora. 

Širu javnost podsetićemo da:

1. Slobodan Petrović je svojim prisustvom i uzdržanim glasom na sednici skupštine u Prištini (predsednik Vučić je i izjavio da je dao kvorum) omogućio usvajanje platforme koja se poziva na neupitnost nezavisnosti i celovitosti tzv. Kosova, koja je platforma protiv dijaloga i normalizacije odnosa. Bez njegovog prisustva i uzdržanog glasa, 60 albanskih glasova ne bi bilo dovoljno da  kosovski Albanci usvoje ovu platformu. 

2. Slobodan Petrović je poslao Mladena Stankovića, koji je član Glavnog odbora Samostalne liberalne stranke da sa Draganom Đilasom šeta po Kosovu i Metohiji i koordinišu proteste „1 od 5 milionera“ na KiM (fotografija u prilogu), a isti čovek je u ime Slobodana Petrovića, Samostalne  liberalne stranke i njihovih mentora, bio zadužen za organizaciju posete Vuka Jeremića Kosovu i Metohiji.

3. Samostalna liberalna stranka i Slobodan Petrović u prošlosti glasali su za ukidanje nadgledane nezavisnosti Kosova i time podržali ovu tvorevinu na najdirektniji način, protivno interesima srpkog naroda, čime su najdirektnije prekršili i pljunuli na Ustav Republike Srbije;

4. Samostalna liberalna stranka i Slobodan Petrović glasali su za demarkaciju takozvane Republike Kosovo sa Makedonijom, Albanijom i Crnom Gorom, čime su najdirektnije prekršili i pljunuli na Ustav Republike Srbije. Slobodana Petrovića boli kada se pomene mogućnost promene granica tzv. Kosova, ali mu nije smetalo da glasa za promenu granica Srbije;

5. Slobodan Petrović je čovek koji je zadužen za promovisanje tzv. kosovske vojske i sa svojim članovima zadužen za regrutaciju srpskih mladića u tu paravojnu formaciju čiji je jedini cilj napad na srpski narod i Republiku Srbiju;

6. Slobodan Petrović je kum Olivera Ivanovića od koga se pokojni Oliver javno ograđivao zbog njegovog poniznog odnosa prema Prištini, a dok je Oliver Ivanović bio u zatvoru Petrović nikada nije dašao da ga poseti ili stane u njegovu odbranu;

7. Slobodan Petrović je zastavu svoje stranke izradio u skladu sa zastavom tzv. Kosova čime je pokazao zahvalnost prema svojim mentorima. U samom nazivu svoje stranke nema ni naziv koji upućuje da je srpska, što veoma cenimo, jer to ni nije;

8. U poslednje dve godine nikada nije osudio nijedan napad na Srbe na Kosovu i Metohiji-

Dakle, Slobodane Petroviću, ti što si u sudbonosnom trenutku svoju zemlju i narod prodao i sa mesta portira u Sportskom centru “Boro i Ramiz” svojevremeno napredovao do ministra, nikada nisi i nećeš poraziti Srpsku listu, ali ćeš uvek moći da nam pokažeš kakvi ne smemo biti, jer to da supruga tvog vozača koja je studentkinja može biti ministar, Srbi na Kosmetu nikada neće razumeti niti podržati-navodi se u saopštenju Srpske liste.

 

KOŠARKAŠI SLOGE VRAĆENI S JARINJA! SRPSKA LISTA: Priština u ludilu krši sve sporazume!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jovan

pre 5 godina

Srbin bi zarad spasa sopstvene licnosti i rodjenu majku prodao.Malo ih je ali istinito.

Vera

pre 5 godina

Svako ko Izdaje zemlju je izdajnik roda svoga i treba da se stidi.

Luna

pre 5 godina

Djilas preko Petrovica pokusava da sever Kosova proda Albancima.

markopetrovic

pre 5 godina

Uvek je u nasoj istoriji imao neki izadajnik uvek neki juda da nas proda za cetrdest srebrenjaka

Vivijen

pre 5 godina

Izdajnika je uvek bilo, ali da pljune sebi u usta niko nije očekivao i to ne baš sada.

Vivijen

pre 5 godina

Sramota dajte im Albansko državljanstvo da nas ne brukaju.

Maja

pre 5 godina

Opozicionim Liderima,nista nije sveto.Mislim da treba da se stide svog ponasanja.Nemaju postovanja prema gradjanima Srbije,kao i uvek gledaju svoju korist.

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Slobodan Petrović je prodao veru za večeru, janičar, najgori izrod , još je iz SzS.Sramota.

Ana

pre 5 godina

Izdajnici lako prodaju svoju zemlju. Katastrofa.

Maja

pre 5 godina

Petroviću su izgleda dragi samo lični interesi.Takvi ljudi nemaju ni stida,ni savesti!

mimi

pre 5 godina

Slobodan Petrović u sudbonosnom trenutku prodao zemlju i narod!

Maja

pre 5 godina

Svi ste vi isti lazovi i možete samo da zavidite predsedniku Vučiću.

Mašnica

pre 5 godina

Đilas i njegovi saradnici se samo i bave lažima.

Natasa

pre 5 godina

Strasno je čime se Djilas i Djilasovci bave!

milan306

pre 5 godina

Ne trpimo izdaju pogotovo kada je u pitanju izdaja naroda i zemlje

Queen038

pre 5 godina

Ta bagra bi i rodjenu majku izdao i prodao! Druguje sa Albancima,tako da nije ni čudo što ima njihovu podršku!

Biljana Đ

pre 5 godina

Pa da taj Petrović ima imalo morala ne bi smeo se uopšte oglašavati u javnost a ne da još piše neka otvorena pisma predsedniku Vučiću.

zoki

pre 4 godine

Ko tim ANTISRBIMA daje za pravo da glasaju u moje ime i u ime SRBA i SRBIJE ???

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija