• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.03.2019

12:46 >> 13:39

(VIDEO) OVI HOĆE DA UBIJU PREDSEDNIKA?! Boškove i Đilasove pristalice opkolile Predsedništvo, napadaju policiju!

Politika

(VIDEO) OVI HOĆE DA UBIJU PREDSEDNIKA?! Boškove i Đilasove pristalice opkolile Predsedništvo, napadaju policiju!

Podeli vest

Nekoliko desetina pristalica Boška Obradovića i Dragana Đilasa krenulo je u napad na policijske snage koje obezbeđuju zgradu Predsedništva!

 

 

 

 

 

 

 

 

Oni su probili sve zaštitne ograde i krenuli da uđu u zgradu u kojoj se nalazi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Foto: Tanjug

Pripadnici policije mirno stoje i štitom zaklanjaju lica od napada građana od kojih su neki u vidno alkoholisanom stanju.

Foto: REUTERS/Marko Djurica

Međusobno se gađaju limenkama piva, prete ubistvom predsedniku i pozivaju sve okupljene da krenu da tuku policiju!

Kako nezvanično saznajemo, jedan demonstrant je pokušao da isprska suzavcem policajce.

Kako javlja portal Krik.rs, Građanima je rečeno da stanu ispred izlaza iz garaže Predsedništva da tuda ne bi izašao predsednik Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Paja

pre 5 godina

Samo Vucko da pozove narod ovi su obrali zelen bostan!

ZN

pre 5 godina

Jasno je zašto je Trampova ćerka otišla iz Srbije ranije nego što je planirala. Šapnuli joj njeni da će biti neredi i krvi u Beogradu. A mi mislili da smo loši domaćini. :)

slađa

pre 5 godina

Policija i žandarmerija da zaustave ovu šaku ludaka. Na jedan od najtužnijih dana za Srbiju i srpski narod štetočine divljaju ispred Predsedništva. Zgaziće vas Srbija kao niko i nikada do sada!!!!!

Miki

pre 5 godina

Djilasa i ekipu momentalno pohapsiti i ne pustati duzi period! Sljam obican, lopovi neljudi, nasilnicu!!! Sram da vas bude!!! Sta vi mislite da predstavljate bando pokvarena!

Vla

pre 5 godina

Gnjide ostaju Gnjide, kako se istrebljuhu, jednostavno, nagazis je, ovi su bagra

Marija

pre 5 godina

Neka cela Srbija vidi kakva nam je nasilna i bahata opozicija, niko normalan ne može to da podrži.

Srdjan

pre 5 godina

Institucije ce naci nacin da odbrane sebe od huligana koji sramote politicku scenu Srbije.

Šiki

pre 5 godina

Ovo je državni udar. Šta se čeka? Hapsite bre vođe državnog udara. U ćorku sa njima.

slađa

pre 5 godina

Sklanjajte se od Predsedništva idioti! Vučić ne mari za život jer Srbiju voli najviše na svetu!!!!! Idioti.On je otac troje decei vodi računa o svom narodu i Srbiji. Idioti!!!! Policija i žandarmerija da zaštite predsednika Srbija neće dozvoliti novog Đinđića ili nešto slično. Srbija je birala Vučića, narod ga je birao i to mora da se poštuje!!!!!

ASemjonov

pre 5 godina

N1 vam rusi drzavu i ne daj Boze lincuje predsednika- Sta vi radite?????

Marija

pre 5 godina

Stop Djilasu i Obradovicu i treba ih hitno hapsiti.

Marija

pre 5 godina

Svataju da su im ovo zadnji trzaji jer sve vise ih manje i pokusavaju da silom sto pre dodju do vlasti.

vojkan

pre 5 godina

MA,SVE POHAPSITI I ODMAH IZA REŠETAKA...BOLESNICI

Jeca

pre 5 godina

Sta rade ovi divljaci???Da li je moguce da Srbin na Srbina udara?

Tijana

pre 5 godina

Ovakvi ubijaju samo svoj ego i svoje postojanje na kugli zemaljkskoj.

Zlatko Marjanović

pre 5 godina

Ovo je "sve ili ništa", "sad ili nikad", "dža ili bu". Ja bih pre rekao da su za "bu"-buvaru

Jovana

pre 5 godina

Samo ostro zavesti red i nedopustiti dalje divljanje.

Zoran

pre 5 godina

A TV Bastilja emituje svo vreme zabavni program. Njih uopšte ne zanima šta se dešava na pola kilometra ispred zgrade predsedništva Srbije! Potpuno ista priča kao u vreme kada je ubijen Đinđić. Zar zaista misle da ću i dalje plaćati taksu da bi lepo živeli ovi paraziti. Čiji su oni javni servis, moj nisu bili a neće ni biti.

gagi

pre 5 godina

Direktna pomoć žutaćima na Kosovu od Haradinaja su ovi sa testerama, jer su šiptari uvjek pilili drva u Beogradu, samo ih je malo sramota pa stavili na glavu fantomke

Rasa

pre 5 godina

ALOOO bre Vucicu probudise uvode opet 5.oktobar manise zapada i dokazivanja dovedi red u zemlji necemo opet da lopovi dodju na vlast silom i voljom zapada dosta be ove igre!!!!

Miki

pre 5 godina

Pohapsiti gamad hulugansku i propale studente. Obescascuju sve one studente koji su normalni. Njih je 0,000001%. Haaaaaapseeeenjeeeee.

Miloš

pre 5 godina

Da li je ovo demokratija za koju se zalažu? Nasilnici, lažovi i lopovi otkrili svoje pravo lice!

Ana

pre 5 godina

Opozicija salje losu sliku svetu o nasoj Srbiji!

Iki

pre 5 godina

Они су и Ђинђићу дошли главе,али Вучићу неће!!!

Zoran

pre 5 godina

TV Bastilja po starom dobrom običaju nije zainteresovana šta se to dešava, manje od pola kilometra od njene zgrade u Abardarevoj, emituje popularno zabavni program. Čiji su oni javni servis? Neka im onda ti plaćaju taksu za lep i lagodan život i program koji se sastoji od reklama i nešto malo do-zla-boga odvratnog repriznog programa.

Kaya

pre 5 godina

Daleko bilo, ali, izgleda da bagavunda moze da se smiri jedino iza rešetaka,zescim finansijskim kaznama.. G-dine Vucic,vama dlaka sa glave ne sme da fali.. G-dine Stefanović,vojsko,policijo,zandarmerijo i ostali normalni svete,proterajte bagru sa sve porodicama..tu ni S od Srbina nema...prodane dude,jad,cemer. Uz vas smo,srcem i dušom..

Radovan

pre 5 godina

Zasto policija stoji i odbija napade? Mislim da je krajnje vreme da se upotrebi suzavac i pendreci i da se jednom za svagda zavrsi sa ulicarima.

Alexije

pre 5 godina

Samo se ponavlja scenario od Slobe???????$$$$$$$$$

ludi milojko

pre 5 godina

Da je "desetina" i nije, ima ih stotinjak mozda i 1000-2000 ali to nije Srbija a i nije ljudski to da se radi, ima Skupstina, poslanici, pa molim, demokratski, a ne ovo na silu... ruzno i divlje...a sto su oni isli u Skoplje po instrukcije isli su, ali ne kako neki "nadrinovinari" kazu kod Zajeva, nego tamo su bili kod amera, i onako je Americka ambasada u Skoplju, najveci prislusni centar CIA za Jugoistocnu Evropu, sama zgrada ambasade ima jos 3 sprata u dubinu, u steni, a tamo je i centar CIA...

Darko

pre 5 godina

Bivsi diplomata iz UN u jakni koja se zove vijetnamka I mene asocira na americku okupaciju I Vijetnamu. Interesant diplomata. Pisao sam i ranije ne verujem ni jednom politicaru u Srbiji. Ali Jeremic i Djilas su na dnu moje letvice poverenja.

Radovan

pre 5 godina

Pa i treba da ubiju predsednika,kada im je dozvolio da napadaju policiju.

VNS

pre 5 godina

Bal vampira na Pinku....majko sveta pa na RTS-u nisu ovoliko pričali o ovim događajima. A da ovi likovi dobili naređenje da dižu paniku,šire mržnju i strah....jednom rečju...životinje...

RINGISPIL

pre 5 godina

Djilasove dzukele prave haos a ON igra sah i daje saopstenje javnosti preko mobilnog telefona. Nesto DFEBELO SMRDI u ovim protestima ali i u vlasti.

sinex91

pre 5 godina

Obradovic Jeremica i ostale glavne organizatore uhapsiti i zatvoriti...Bili su im izbori dva puta ako se ne varam i vanredni i nisu dobili...Ovo sto danas rade je dno dna...Dobili pare od stranaca da sruse vlast,narode u pamet se ne dajte da se desi 2003

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija