• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.03.2019

16:52

GOJKOVIĆ: OPOZICIJA GUBI PODRŠKU GRAĐANA! Pribegavaju POSLEDNJOJ OPCIJI: Stvoriti HAOS NA ULICAMA - Tačno 17. marta!

Politika

GOJKOVIĆ: OPOZICIJA GUBI PODRŠKU GRAĐANA! Pribegavaju POSLEDNJOJ OPCIJI: Stvoriti HAOS NA ULICAMA - Tačno 17. marta!

Podeli vest

Predsednica Skupštine Srbije Maje Gojković najoštrije je osudila nasilje koje promoviše Savez za Srbiju na čelu sa Draganom Ðilasom i Boškom Obradovićem, koji su nakon jučerašnjeg vandalskog upada u Radio televiziju Srbije, danas nastavili sa politikom nasilja i napadom i na pripadnike MUP-a

- Fašističkim metodama, napadom na medije i legitimne institucije, žele da izazovu haos na ulicama, a takvoj eskalaciji pribegavaju očigledno svesni da gube podršku i onih građana koji su učestvovali u protestima - saopštila je Gojković.

Oni, koji zagovaraju politiku vešala i testera i koji su opljačkali državu i sada očigledno žele da se vrate na vlast nasilnim metodama, mimo izborne volje građana, moraju da znaju da ne mogu ovako uplašiti legalno i legitimno izabranog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je dobio ogromnu podršku građana i sprečiti ga da obavlja svoj posao na izgradnji pristojne i moderne Srbije u interesu građana, rekla je ona.

Činjenica da nasilje izazivaju posebno na današnji dan, kada se obeležava 15 godina od strašnog pogroma Srba na Kosovu i Metohiji i u vreme kada se Srbija bori da odbrani interese države i Srba na Kosovu i Metohiji, istakla je Gojković, govori da oni rade u nekim svojim ličnim interesima, a suprotno interesima građana i države Srbije.

 

OKUPACIJA PREDSEDNIŠTVA - TEROR! Đilas i Obradović rešili da sruše sve, udarili na građane Srbije!



Predsednica skupštine pozvala je sve nadležne organe da procesuiraju i u skladu sa zakonom sankcionišu sve one koji su napali pripadnke MUP-a i sprovodili nasilje i tokom upada na RTS i ispred Predsednštva Srbije. 

(VIDEO) OVAKO BOŠKO OBRADOVIĆ POZIVA NA NAPAD NA POLICIJU: Razbij mu staklo, izbaci ga napolje!



Srbija je demokratska država, gde su mirni protesti građana dozvoljeni, ali nasilje se ne sme tolerisati i nadležni organi će zaštiti pravni poredak zemlje, navela je Gojković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Iki

pre 5 godina

Шта,нису их платили за целодневну шетњу?! Очекивано!

sara

pre 5 godina

Izazivanje haosa je za svaku osudu i veliki broj pristalica opozicije ce uvideti za koju politiku se zalazu Djilas i Obradovic.

Tijana

pre 5 godina

Sto vise nereda , dokaz vece slabosti opozicije.

Sanja

pre 5 godina

Opozicija gubi podršku građana jer niko ne želi da mu takvi nasilnici budu na vlasti i odlučuju o budućnosti zemlje.

Saradžogla

pre 5 godina

Da ti gospođo smanjiš ponižavanje nastupa opozicije u Skupštini tako da mi članovi SNS ne crvenimo?Dođi u moje beogradsko selo i objasni meštanima ZAŠTO NI OVE GODINE NEMA IZGRADNJA KANALIZACIJE? Meštani znaju da sam neki faktor u SNS i ja dobijam po nosu a čelnike SNS zabole da ne kažem šta?A kada dođu izboru onda bude STARI DŽOLE AGITUJ ZA SNS JER TE NAROD SLUŠA? Činio sam to i posle nezakonite konfiskacije penzije od sramote danima nisam izlazio na ulicu!

Nikola

pre 5 godina

Opoticija je dno dna...nasilnici i siledžije

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija