• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.03.2019

17:08

MALOVIĆ: TAJKUNI KOJI SU KRALI HLEB IZ USTA SRPSKE DECE, SADA IMAJU PAKLENI PLAN: KRVOPROLIĆE, a onda povratak na vlast i RAZARANJE Srbije!

Politika

MALOVIĆ: TAJKUNI KOJI SU KRALI HLEB IZ USTA SRPSKE DECE, SADA IMAJU PAKLENI PLAN: KRVOPROLIĆE, a onda povratak na vlast i RAZARANJE Srbije!

Podeli vest

Vladanka Malović član Predsedništva Srpske napredne stranke obratila se povodom nasilja koje sprovodi opozicija i njene pristalice, istakavši da oni koji su pokrali Srbiju sada pokušavaju da naprave krvoproliće i vrate se na vlast kako bi nastavili gde su stali 2012. godine

Srbija u svojoj dugoj i časnoj istoriji nije nikada spustila glavu pred fašistima, siledžijama i lopovima, pa neće ni danas da ćuti nad nasiljem lopovske bande i ljotićevaca Obradovića, Đilasa, Jeremića i ostalih političkih fukara željnih srpske krvi i nemira na ulicama Beograda.

Tajkuni koji su godinama krali hleb iz usta srpske dece i svih građana Srbije koriste poznate metode svojih nalogodavaca da izazovu krvoproliće u Srbiji, stave našu državu na stub srama i nastave tamo gde su stali 2012 – sa razaranjem Srbije i pljačkama naroda.

 

OPOZICIJA GUBI PODRŠKU GRAĐANA! Pribegavaju POSLEDNJOJ OPCIJI: Stvoriti HAOS NA ULICAMA - Tačno 17. marta!

 

OKUPACIJA PREDSEDNIŠTVA - TEROR! Đilas i Obradović rešili da sruše sve, udarili na građane Srbije!

Apelujem na sve pristojne građane koji se bore za normalnu, modernu, suverenu i ekonomski jaku Srbiju da ostanu mirni i odole svim provokacijama ljotićevsko-tajkunskog ološa koji bi da uništi budućnost naše dece i države, i pružam punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i pripadnicima bezbednosnih snaga koji se svom snagom i razumom trude da osiguraju mir i stabilnost u Srbiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Klimt Bec

pre 5 godina

Zar tvoj predsednik nije rekao kada postane Primjer Srbije, pohapsice sve tajkune??? Ali vidimo da su svi na slobodi, Miskovic, Beko, Kostic i stotine drugih sve do njegovog brata i Sinise Malog sa bratom! Oni su pljackali i pljackaju Srbiju, ali vi o tome nesmete ni slovo da napisete kao sto ni ovaj komentar necete objaviti...

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20