• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.03.2019

17:39

(FOTO) POZIV NA UBISTVO PREDSEDNIKA OSVANUO NA ĐILASOVIM MEDIJIMA: STRELJATI VUČIĆA! PONOVITI RUMUNSKI SCENARIO!

Politika

(FOTO) POZIV NA UBISTVO PREDSEDNIKA OSVANUO NA ĐILASOVIM MEDIJIMA: STRELJATI VUČIĆA! PONOVITI RUMUNSKI SCENARIO!

Podeli vest

Pristalice Dragana Đilasa, Boška Obradovića, Vuka Jeremića i ostalih lidera SzS oborile su ogradu ispred Predsedništva na Andrićevom vencu, lupali na vrata i insistirali da uđu, a došlo je i do napada na policijske snage, sve je prenošeno uživo na N1, a tom prilikom u komentarima su se mogle videti zastrašujuće pretnje i poziv na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Huligani predvođeni liderima opozicije napadali su pripadnike policije na više lokacija po gradu, a sve akcije naišle su na podršku Đilasovih medija gde su se pojavili zastrašujući komentari.

- Samo napred, treba ponoviti rumunski scenario. Streljati Vučića - glasio je jedan od komentara na N1 tokom prenosa protesta uživo.

Foto: Facebook printscreen

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tijana

pre 5 godina

Reci i dela za osudu kaznu i udaljenje od svake mogucnosti vlasti.

Nale

pre 5 godina

Pretnje upucene predsedniku Srbije treba shvatiti ozbiljno i kazniti one koji pozivsju na ubistvo.

perun1

pre 5 godina

Ko to hoce da ponovi "rumunski" scenario,kako i s kim? Mozda ova izdajnicka rulja i bagra sa svojim siptarskim mentorima ,predvodjena ljigama i piz*ama od Boska ,Pozderca i Govnoglavog ?

Realnost

pre 5 godina

Njima nije mesto u zatvor, sve te treba lepo strpati u rudnik Resavicu ili Bor ili na neke radne akcije u slicnom stilu.....

Jovan

pre 5 godina

U svakom sluaju Presjedik zaslužuje da mu se maksimalno poveća bezbjednost. One koji upućuju takve prijetnje i pozivaju na ubistvo treba odmah bez odlaganja sankcionisati odnosno procesuirati.Saku ozbiljnu pretnju treba sankcionisati a ovo je pravo ozbiljna pretnja.Svi smo vidjeli agresivnost koju ispoljava Djilas nad sluzbenicima Policije. Čovjek kao da je na nekim teškim drogama. Srbija mora postati jaka Pravna Drzava. Budite ubjedjeni da se tako Tajkuni nebi ponasali.

Marko

pre 5 godina

Srbina nesmije nitko da bije, oni će se sami, to vam treba. Kako se može čuti za opoziciju, to što vučićevi mediji prenose onako kako im odgovara to je druga stvar. Pred vama nije lijepa budućnost, bez EU, bez R. Kosovo koja vam je uvela takse, Sanđaka i naravno zadnje Vojvodina. Samo napred srbende. Aha, aha, aha....

Nenad

pre 4 godine

Sve je to odraz velike i bolesne mrznje, a u isto vreme, nesumnjivi pokazatelj ocigledne nemoci za bilo sta pametnije. Nazalost, to sto rade i govore je ispod svakog nivoa.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija