• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.03.2019

09:14

(VIDEO) ĐILAS, BOŠKO I JEREMIĆ SE ODREKLI KOSOVA! Poslali mučenog Milojka Pantića na Bašanovićevu televiziju DA PLJUJE PO SRBIJI!

Politika

(VIDEO) ĐILAS, BOŠKO I JEREMIĆ SE ODREKLI KOSOVA! Poslali mučenog Milojka Pantića na Bašanovićevu televiziju DA PLJUJE PO SRBIJI!

Podeli vest

Skandalozne izjave bivšeg sportskog komentatora u Jutarnjem programu Naše TV dokaz su da su se "velike patriote" Đilas, Obradović i Jeremić odavno odrekle svete srpske zemlje

Lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić glume velike patriote, a ustvari su se odavno odrekli Kosova.

Oni su, naime, poslali svog podrepaša, mučenog Milojka Pantića koji je nekad bio poznat kao uspaljeni sportski komentator, da u njihovo ime prenese poruku Srbima - IZDALI SMO KOSOVO!

BRATE, BIĆE PARA SAMO DA TE POSTAVIMO NA VLAST! Đilas se sastao sa saradnicima Zorana Zaeva, Obradovićem, Bašanovićem i Šubarom!

I to ga nisu poslali bilo gde, nego na Jeremićevu televiziju Naša, koju vodi njegov pajtaš Zoran Bašanović koji, da podsetimo, radi kao savetnik šiptarskog plaćenika Zorana Zaeva! 

POGLEDAJTE DELOVE SRAMNOG GOSTOVANJA MILOJKA PANTIĆA NA TV NAŠA:

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Queen038

pre 5 godina

Xaxa,pa Milojko je svakako želeo da postane poznat putem nekog rijalitija... gde ćeš boljeg od SzS???

Petar

pre 5 godina

Ovi ga izvukli iz kontenera da pljuje po narodu. Zavrsice na deponiji historije tamo gde mu je i mesto.

Maki

pre 5 godina

Ovo se u normalnim zemljama sklanja sa javne scene

kristalno jasno

pre 5 godina

E koloko sam tog nesretnika poštovao.Dobar sportski komentator.Kasnije posle petog oktobra nije nesrećnik izlazio iz studija i pljuvao,davio se u mržnji.Šta sve novac uradi od neljudi.Ja ga zaista žalim, tu ni konzilijum lekara za duševne bolesti ne može pomoći.Crni milojko znam da ti penzija netreba dovoljno te plaćaju lešinari Srbije.Nego, uživaj u prestalim danima života jer ti se razumeš u politiku ko Marica u kriv k.... .

BB

pre 5 godina

Tuzno je to kada covek pod stare dane prolupa. Tu pomoci nema.

Bogdan

pre 5 godina

Hvala bogu pa ih je narod na vreme skinuo sa vlasti,mesto im nije u Srbiji,izdajnici jedni.

Samosvsna građanska

pre 5 godina

Koga interesuje i ima malo više vremena i strpljenja, na internetu može naći informaciju o tome da je Milojko Pantić podržavao Srpsku naprednu stranku i Aleksandra Vučića i to u vreme najave i početka predizborne kamapnje za predhodne izbore. Pantić se verovatno nadao da će mu Vučić i SNS ponuditi neko ministarstvo (da bude ministar sporta, naprimer) a kada se to nije dogodilo, Milojko Pantić je počeo da govori protiv SNS a naročito protiv predsednika Vučića. Pnavljam: Koga interesuje i ima malo više vremena i strpljenja, na internetu može naći informaciju o tome da je Milojko Pantić podržavao Srpsku naprednu stranku i Aleksandra Vučića i to u vreme najave i početka predizborne kamapnje za predhodne izbore.

Uros

pre 5 godina

Milojko je potpuno izgubio kompas, samo pravi cirkus.

rade

pre 5 godina

Sram te bilo Vućićeviču,što se tiče KIM Pantić je najbliži tvome mentoru Vućiču.Živi bili pa videli.

Fjodor

pre 5 godina

Ovaj Milojko ima jedino ono što je dobio rođenjem - glas. Šteta što nije dobio i bar malo pameti.

ASOMAKUM

pre 5 godina

Koliko je bilo ljudi na protestima večeras?? Ne javljaju ovi fašisti iz N1 i "Danas"-a. Ti si DJV sigurno izbrojao, ili još brojiš!?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija