• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

25.03.2019

12:08

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Đilas želi da u Srbiji izazove "scenario Zaev" kako bi se domogao vlasti!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Đilas želi da u Srbiji izazove "scenario Zaev" kako bi se domogao vlasti!

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević izjavio je gostujući na TV Pink, da je lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas tajno otputovao za Vašington kako bi tamo dobio podršku za nasilno preuzimanje vlasti u Srbiji

 

Vučićević je otkrio za Novo jutro da je Informer došao do saznanja da je Dragan Đilas otišao u Vašington, preko Istanbula.

- On želi da dobije podršku za scenario "Zaev" u Srbiji - kaže Vučićević objašnjavajući da je cilj Đilasa da sa ostalim članovima opozicije ide na radikalizaciju protesta.

- Njih je 1.500 a oni objave da ih ima više desetina hiljada, zato od Amerikanaca traže podršku za "scenario Zaev". Oni žele da što žešćim pritiscima na predsednika Vučića nateraju da predsednik pregovara sa njima - kaže Vučićević, dodajući da je njihov cilj tehnička vlada.

Kako objašnjava makedonski scenario je nasilno skidanje aktivnog predsednika, na čije čelo, na silu, kroz krizu je došao Zaev.

- Naterali su Gruevskog spoljnim i unutrašnjim pritiscima na formiranje tehničke vlade, koja je napravila uslove za izbore koji su odgovarali Zaevu. Tek nakon izborima, su inženjeringom, kupovinom poslanika formirali vladu i na mesto predsednika doveli Zaeva. Oni žele to i i ovde, da na silu dovedu Đilasa kako bi završavo prljave poslove. Pre svega prznanje Kosova i odricanje Republike Srpske - smatra Vučićević. 

Foto: Pink.rs

Vučićević takođe otkriva da je navodno Dragan Đilas takođe imao tajni sastanak sa američkim ambasadorom Kajlom Skotom. 

- Posle tog razgovora je rekao da mu je Skot objasnio ovako "ako ne možemo da rešimo Kosovo, a ne možemo, rešićemo Srbiju". To je Đilas otkrio svojim saradnicima - rekao je Vučićević, objašnjavajući da to zapravo znači da Đilas ima podršku Amerikanaca u rušenju Srbije.

- Njemu smeta nikada jača Srbija. Danas Srbija ima 14 migova 29, i sve je sada bolje - kaže Vučićević.

Govoreći o obeležavanju 20. godišnjice NATO agresije na SRJ, Vučićević ističe da se na jučerašnjem skupu u Nišu na pravi način obeležila godišnjica, jer kako kaže, prethodna vlast nije to činila onako kako je trebalo.

Foto: Pink.rs

Vučićević je naglasio da se ovaj zločin nad srpskim stanovništvom ne sme zaboraviti.

- Nakon 5. oktobra nametnuto nam je bilo da se stidimo svojih žrtvava. To je najstrašniji međunarodni zločin. Ti koji su se predstavljali kao najveći patriote, govorili su NATO kampanja i NATO intervencija. Oni su iz zatvora pustili sve one Albance koji su tada bili u pritvoru i sada oni izigravaju nekakve patriote. Važno je da smo mi nakon svega postali država - kaže Vučićević, ističući da se danas, 20 godina kasnije, napokon govori otvoreno o tome i svemu što se dešavalo. 

Vučićević kaže da je jučerašnji skup ovim povodom u Nišu, na kojem je govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na pravi način obeležio godišnjicu.

 - Istraživanja kažu da je bilo preko 20.000 ljudi, neki čak kažu da je bilo i 25.000. Setili smo se na dostojan način žrtava. Bilo bi dobro da se toga sećamo svakog dana - smatra Vučićević, koji je priznao da ga je govor zastavnika u penziji koji je ostao bez ruke, poprilično potresao.

- To što je rađeno je pravi ratni zločin. Strašno je to što su radili. Sve žrtve zaslužuju da Srbija bude što bolja - kaže on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 5 godina

Sto bi ti rekao gori su od najcrnjih cigana. Pardon, djavola.

Laza Lazarevic

pre 5 godina

Nemam stomak da ga slusam ali verujem da ce biti materijala za Kesica pa cemo slusati hitove odavde tamo.

borko

pre 5 godina

To mu neće poći za rukom,jer narod sve vidi.

aca

pre 5 godina

Neće Đilasu nikakav scenario da pomogne, narod ga ne podržava, ne podržava njegovu lopovsku politiku.

zlatan

pre 5 godina

Đilas ne odustaje od da pravi haos po Srbiji samo kako bi uspeo da se dočepa vlasti!

Marija

pre 5 godina

Djilas je jednom na prevaru i nasiljem osvojio vlast i to je dovoljno da ga Srbija zapamti dok je ziv! Drugu sansu mu narod Srbije nece dati!

ivana

pre 5 godina

Đilas želi da u Srbiji izazove "scenario Zaev" kako bi se domogao vlasti!

Tifani Rok

pre 5 godina

Đilas je nasilnik i mrzitelj naroda, države i svega dobrog! Njega građani Srbije nikada neće podržati!

Srecica

pre 5 godina

Samo što se film po tom scenariju u Srbiji nikada neće snimiti niti prikazati.

milan306

pre 5 godina

NIKADA MU TO NEĆE POĆI ZA RUKOM..NAROD JE UZ VUČIĆA

Vns

pre 5 godina

Pinki Vučko opet mrači...ajde ajde opusti se malo...znam da moraš da stvaraš paniku....ali odmori malo...

istina

pre 5 godina

Ako je tajno odakle ti znaš. Mnogo lupaš Vučičeviću, idi se išamaraj iza ćoška pa se vrati kao normalan. Nisi skoro objavio da počinje rat ili napad na predsednika. Jedan od nepismenijih novinara.

mimi

pre 5 godina

neznam sta opozicija hoce ,znamo da nista nece,htela bi fotelje na blanko,ma dao bi im ja izbore pa nek se mere

Iki

pre 5 godina

Ако је он луд да изазива нереде,ми нисмо луди да га пратимо!

Goran

pre 5 godina

Он жели да се неком пречицом докопа државне касе! Нема времена да се бакће изборима! То му није забавно ни исплативо!

Kosta

pre 5 godina

Djilas bolje da vrati pare koje je ukrao tokom vladavine!!!

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija