• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf/Informer/D.N.

26.03.2019

17:42

NATO JE PORAŽEN?! Lazanski otkrio: PENTAGON SAKRIO IZVEŠTAJ Američkog ratnog vazduhoplovstva! - Da je OVAJ DOKUMENT video svetlost dana, to bi bio KRAH ALIJANSE!

Politika

NATO JE PORAŽEN?! Lazanski otkrio: PENTAGON SAKRIO IZVEŠTAJ Američkog ratnog vazduhoplovstva! - Da je OVAJ DOKUMENT video svetlost dana, to bi bio KRAH ALIJANSE!

Podeli vest

O neuspešnosti NATO akcije 1999. godine na Kosovu i Metohiji svedoče i tajna dokumenta Pentagona, gde se navodi da je Alijansa za 78 dana žestokih udara uništila samo pet odsto srpskih vojnih sistema

- Akcija je bila neuspešna. Nismo postigli cilj. Srbi su pružili neočekivan otpor, nadmudrili su nas uprkos nadmoćnijoj vojnoj opremljenosti - navodi se, između ostalog, u analizama Pentagona.

O sramnom izveštaju govori i vojno-politički komentator Miroslav Lazanski:

- Stepen njihovih pogodaka je bio vrlo nizak. Primera radi, od ukupno skoro 400 tenkova koje smo imali na Kosovu, uništili su nam 14, od kojih je pet uništeno na minama koje je OVK postavio, a ostale su uništili iz vazduha. I izveštaj koji je podnelo Američko ratno vazduhoplovstvo je bio toliko poražavajući da su u Pentagonu odlučili da se on nikada ni ne pojavi. Svi naši fiksni objekti bili su napušteni, te da je NATO uglavnom pogodio tada prazne kasarne. Nedelju dana ranije je vojska otišla na ratne lokacije - rekao je Lazanski. 

A ŠTA ĆEMO SA 2.500 UBIJENIH CIVILA? Stoltenberg: Akcija NATO bila opravdana, ali nije bila uperena protiv naroda!

POVERLJIVE INFORMACIJE IZ NATO O SUKOBU 1999: Albanija napala Srbiju - RATOVALI SU ZA PRESTONICU SRPSKOG CARA! DAN O KOME SE NE PRIČA!

 

Američki general Herbert Rejmod Makmaster, koji je sada Trampov savetnik za nacionalnu bezbednost, objasnio je da je "(Slobodan) Milošević predvideo NATO-ove poteze i uspešno im se suprotstavio".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragojlo

pre 5 godina

Zato je general Pavkovic jos u zatvoru a general Lazarevic odsluzio dok neki Generali koji su bili oko Milosevica uzivaju u penziji i NAT_o parama koje su dobili!!!

istina

pre 5 godina

Opet Lazanski po običaju vara narod svojom pameću. Tajni dokument pa odakle njemu vidi se da bulazni. kao i većina.

pero

pre 5 godina

што није могао нато,могао је Шутановац и ДС

SS

pre 5 godina

Ovo je strašno,kad čovek kao on misli za sebe da je bogom dat,da sve zna,a koliko je samo netačnih tvrdnji i izjava dao kako tvrde drugi poznavaoci vojevanja.Dokle će više forsirati njegovo prepotentno ponašanje.

DEDA RAKA

pre 5 godina

Rešio Lazanski da ih javno ruži - CIA će već sutra odmah da ga tuži. Ej, pa to su strogo poverljivi podaci. Kako CIA da objasni narodu da "nije najbolja" !

Vladeta

pre 5 godina

Može da priča ovim mladjim generacijama koje nisu u toku. Nisu pogodili samo ako se raketa pokvarila ili je oštetila naša PVO. A pogadjali su u milimetar. Pošta u Užicu, raketa kroz venilaciju ušla u podrum i tu eksplodirala.

Jokan

pre 5 godina

I vi smijete ovako nešto pisati... ovako su huskali vaši mediji 90-ih

Vns

pre 5 godina

Ako smo pobedili,zašto je onda vojska napustila Kosovo ?

Saradžogla

pre 5 godina

Kada bih stavio naočare za sunce mislim da bih izgledao kao kreten!Kada sam otkrio to jednom drugaru on je isto to rekao za sebe.Kako je prolazilo vreme iznenadio sam se koliko su brojne osobe koje nikada ne bi nosili naočare za sunce.Gotovo svi se slažemo da u njima izgledamo kao kreteni!

Darko

pre 4 godine

Opet gluposti Lazanskog. NATO je pobedio. Nije bitno šta su uništili, oni su ostvarili svoj cilj. Prvi put u istoriji ratovanja je ratno vazduhoplovstvo pobedilo samo bez pomoći kopnene vojske i isteralo branioce sa teritorije koju su branili. To je istina a vi se samo tešite sa ovakvim glupostima.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija