• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

29.03.2019

15:27

(VIDEO) ĐILASOVCI TRI PUTA UHVAĆENI U ISTOJ LAŽI! Pa koliko glup moraš da budeš za to!

Politika

(VIDEO) ĐILASOVCI TRI PUTA UHVAĆENI U ISTOJ LAŽI! Pa koliko glup moraš da budeš za to!

Podeli vest

Srpska raspala opozicija iskoristila je nesrećni pad Rodoljuba Šabića na ulici da pokuša da napravi političku aferu, i to im nije prvi put da su uhvaćeni u istoj laži i pokušaju manipulacije!

Da se prisetimo, prema potpuno istoj matrici, sredinom juna prošle godine, takozvani lideri takozvane opozicije i njihovi NVO-medijski jurišnici sprovodili su najcrnju propagandu na društvenim mrežama u vezi sa navodnim nestankom novinara iz bele Crkve Stefana Cvetkovića, besramno, bez ikakvih argumenata optužujući vlast da ga je otela i ubila!

LAGAO JE KAO PAS! Krivična prijava protiv Stefana Cvetkovića zbog LAŽNE OTMICE!

Ubrzo je, međutim, dokazano da je Cvetković inscenirao svoju otmicu kako bi izazvao haos u Srbiji, u dogovoru najmanje sa jednim političarem. Pritom, Cvetković je na poligrafskom ispitivanju slagao sve osim svog imena i prezimena!

Foto: Tanjug/Shutterstock

Pre samo nekoliko dana, Đilas, Jeremić, Obradović i njihova klika graknuli su na sav glas posle izjave člana Pokreta Dveri Uroša Savića, jednog od uhapšenih prilikom divljačkog upada u RTS sa motornom testerom, koji je tvrdio da ga je u pritvoru policija prvo pretukla, a potom ostavila da "dehidrira", odnosno da je "proveo 50 sati bez vode i hrane"!

(VIDEO) MINISTAR STEFANOVIĆ RAZOTKRIO GNUSNE ĐILASOVE LAŽI! Evo kako je zaista tretiran uhapšeni koji se žalio da NIJE JEO NI PIO 48 SATI!

Naravno, lagali su i ovog puta! Već narednog dana ministar policije Nebojša Stafanović razotkrio je njihove gnusne laži, prikazavši javnosti snimak iz prostorija za zadržavanje, na kome se jasno vidi kako Savić jede i pije vodu, kao i da mu policijski službenik ostavlja hranu i sok.

Tako je i ta laž pala u vodu, ali nemaštoviti srpski opozicionari danas su ipak pokušali ponovo! Iako je od samog početka bilo jasno da pad Rodoljuba Šabića na ulici usred grada nema nikakve veze s politikom, onu su pokušali da od toga naprave političku aferu. I laž im ponovo nije prošla!

PROPALA IM JOŠ JEDNA STRAŠNA LAŽ! Opozicija pokušala da Šabićev slučajan pad pretvori u POLITIČKI NAPAD!

Prvo ih je pokopao sam Šabić, koji je nedvosmisleno napisao da nije bilo nikakvog napada na njega, a zatim je svaki pokušaj dalje priče na tu temu obesmislio Željko Mitrović, objavljivanjem snimka nastalog neposredno posle pada, na kojem se jasno vidi da nikakvog napada nje bilo.

Već su, dakle, tri puta uhvaćeni u istoj laži! A ako se neko tri puta saplete na isti kamen - mora da nije baš mnogo pametan. Samo bahat i zlonameran.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 5 godina

Postali ste smešni sa tim komentarima na račun Đilasa svaki dan. Kada je bio predsednik Košarkaškog saveza i digao našu košarku iz mrtvih bio je dobar. Organizovao je i evropsko takmičenje u Beogradu. Vučić mu nudio potpredsedničko mesto u vladi, ali kada je to ovaj pametan čovek odbio, otada je lopov i nepoželjni političar.

branko1

pre 5 godina

Đilasu su nudili ulazak u Vladu u onaj dan koji žene vole a zove se k***ev dan

Mita

pre 5 godina

Upravo zbog ovakvih izmisljotina pristalice opozicije nece dobiti priliku da uzivaju u vlasti.

Lejla

pre 5 godina

Opozicija bi trebala da shvati da su "u lazima kratke noge"

Nada

pre 5 godina

Na sta je sve opozicija spremna, to je stvarno bolesno.

Nikola

pre 5 godina

Previse su smesni da pocinju da budu zalosni sa njihovim glupostima.

Vidoje

pre 5 godina

Od opozicije ne možemo ništa drugo ni očekivati,sem da lažu i izmišljaju.

mila

pre 5 godina

ĐILASOVCI TRI PUTA UHVAĆENI U ISTOJ LAŽI! Pa kolko glup moraš da budeš za to!

Mira

pre 5 godina

Kakvim se sve lazima koristi opozicija je sramota velika i ne znam ko bi za njih glasao!

Dragana

pre 5 godina

Pa ja mislim da ni oni sami nisu svesni koliko lažu

gago

pre 5 godina

Ja kad se urokam takodje padam odnosno ronim po suvom.

nikola

pre 5 godina

Sabica saplela gravitacija, a napao ga beton.

Marija

pre 5 godina

Potrcali su kao vrane da ugrabe komad plena ni ne sluteci da upadaju u svoju zamku!

Miki

pre 5 godina

Narod odmah prepozna manipulante, a pogotovu sto su oni bili deo vlasti, tako da ih narod zna kao svoj dzep, zato vise nece vladati Srbijom.

Sanja

pre 5 godina

Ono što oni rade jeste stavljanjej u ulogu žrtve, a u isto vreme pokuša zastrašivanja samo... Ko se boji Vuka još?

Neca

pre 5 godina

Taj koeficijent inteligencije nije tesko provaliti, iste fore , isti fazoni, oni su ruglo bruka I sramota.

David

pre 5 godina

Ista scena uvek, pa ko njih I njihovo besramno ponasanje.

Miloš

pre 5 godina

Opet uhvaćeni u laži,na njihovu žalost sad na svakom ćošku postoje kamere!

Maja

pre 5 godina

Mnogo zla , podlosti i prevare je Srbija preturila preko glave.

mimi

pre 5 godina

neznaju vise sta da rade toliko su ogrezli u lazi prevari i otrcanim forama da nemam reci,malo dostojanstva nebi bilo na odmet,iako su male stranke ipak se vidjaju u skupstini

DR Gane

pre 5 godina

Dobro bre kada će neko konačno da napiše da je čovek bio pijan k'o ,, klen,, ! Vidi se po hodu i po ponašanju !!!!!

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20