• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok

11.04.2019

18:04 >> 18:07

SRBIJA U OKTOBRU POSTAJE ČLAN PUTINOVE EEU?! Završeni pregovori o slobodnoj trgovini sa našom zemljom!

Politika

SRBIJA U OKTOBRU POSTAJE ČLAN PUTINOVE EEU?! Završeni pregovori o slobodnoj trgovini sa našom zemljom!

Podeli vest

Pregovori o slobodnoj trgovinskoj zoni sa Srbijom su završeni. Sporazum se može potpisati u oktobru, izjavila je Veronika Nikišina, član Odbora za trgovinu Evroazijske ekonomske komisije.

- Ove godine smo završili pregovore sa Srbijom i sada pokrećemo proceduru za pripremu za potpisivanje ovog sporazuma. Nadamo se da ćemo ga potpisati u oktobru - rekla je Nikišina na međunarodnoj naučno-praktičnoj konferenciji "Od ideje do stvarnosti" u organizaciji Evroazijskog ekonomskog saveza.

 

PUTIN SRBIJI NUDI EEU, SRPSKU I SEVER KOSOVA: Moskva šokirala Brisel, Beograd pred dilemom: ŠTA IZABRATI EU ILI RUSIJU?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alen

pre 5 godina

Na karti je prikazana i Republika Srpska kao deo Srbije ... treba biti korektan, a ne lagati ...

tadija64ZEMUN

pre 5 godina

moglo bi to i brze kad bi ovi sto su na vlasti to hteli,e da nemojte da zaboravite ni clanstvo u ODKB,nikad NATOnikad EU!!!!!!!!!!!!!!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija