• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

17.04.2019

14:33

"BALKANSKA MEĐA" ZABRANJENA U BUJANOVCU! Direktor Doma kulture odlučio da se rusko-srpski film NE PRIKAZUJE!

Politika

"BALKANSKA MEĐA" ZABRANJENA U BUJANOVCU! Direktor Doma kulture odlučio da se rusko-srpski film NE PRIKAZUJE!

Podeli vest

Srpsko-ruski film "Balkanska međa", inspirisan ratnim događajima na Kosovu i Metohiji 1999. godine, neće se prikazivati u Domu kulture u Bujanovcu iako je najavljen

Direktor je zabranio prikazivanje da ne bi izazivao tenzije. O tome niko u ovoj ustanovi zvanično nije hteo da govori, jer je direktor odsutan.

Ni u lokalnoj samoupravi niko nije hteo da se oglasi, a i većina Bujanovčana sa kojima smo kontaktirali izbegavala je da govori o tome, ili nisu bili upoznati sa repertoarom, saznaje RTS.

(FOTO/VIDEO) RUSI "MASAKRIRALI" TAJMSOVU KRITIKU FILMA "BALKANSKA MEĐA"! Licemerni Britanci optužili Putina da propagira rat na Balkanu, A ONDA SU DOBILI ZASLUŽEN ODGOVOR!

"Balkanska međa" je srpsko-ruski film koji prikazuje akciju ruskih specijalaca na prištinskom aerodromu neposredno posle bombardovanja 1999. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srbin iz srbije

pre 5 godina

Radnja se desava na kosovu a ne u Bujanovcu da bi izazvala tenzije.

Playboy

pre 5 godina

Konačno nešto stvarno Demokratsko u Srbiji. Taj film je namenjen izključivo rusima i rusofilima u Srbiji. Taj film unosi još veči razdor među Srbima i Albancima kao ravnopravnim stanovnicima na teritoriji Države Srbije i udubljuje lažnu i zlonamernu rusku propagandu u cilju produženja polako ali sigurno izgubljenog uticaja u njenoj zadnjoj gumberiji u Evropi. Ta zabrana je prvenstveno u korist Države Srbije i samim tim i najviše u korist Srpskog Naroda kao večinskog.

UFOLOG

pre 5 godina

Meni bi za ovo neko odgovarao. Kome se ne sviđa ne mora da gleda. A u ostalom ko je taj da može da zabrani prikazivanje filma?

Slobodan gradjanin

pre 5 godina

Ko je ta spode a od direktora? Jel albanac ili zasluzni clan sns-a. More tog treba odmah smeniti I ne dozvoliti da se za posle bilo gde na drzavi jaslama.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija