• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

07.05.2019

12:20

NOVI TEROR PRIŠTINE! Hoće da zabrane srpske tablice na KIM, ne priznaju ni srpska dokumenta

Politika

NOVI TEROR PRIŠTINE! Hoće da zabrane srpske tablice na KIM, ne priznaju ni srpska dokumenta

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova samoproglašene države Kosovo, Ekrem Mustafa, kazao je da će Priština uvesti recipročne mere Beogradu zbog nepriznavanja vozačkih dozvola izdatih na Kosovu

On je rekao da će na narednoj sednici vlade zatražiti uvođenje recipročnih mera.

- Na sednici vlade zatražiću uvođenje recipročnih mera zbog nepriznavanja registarskih tablica i sva ostala dokumenta koja Srbija ne priznaje -  rekao je Mustafa. 

(VIDEO) AKO JE HARADINAJ JAČI OD SVIH NJIH, OD NAS NIJE! Dačić poručio da Srbija NEĆE PRISTATI NA PRITISKE I ULTIMATUME!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zora

pre 4 godine

Da li je doslo vreme da se vrati istom merom? Zabraniti Siptarima koriscenje nasis pasosa, lecenje u nasim bolnicama, trenzit preko nase zemlje, izvoz njihovih proizvoda, i tranzit prevoznika kamionima.Za pocetak.

Crni nis

pre 4 godine

Valjda će Srbija njima da zabrani pasošima da ugu u Srbiji pa da vidimo kako će idi na Kosovo preko Albanije Italije

Perica

pre 4 godine

Ma sva dokumenta da im se ponište i da se vrate u srednji vek jer tamo i pripadaju.Dok ne plate porez državi Srbiji nema pasoša,li,vozačke i ostala dokumenta.Vozila da im se oduzmu pa kad plate PDV i carinu vratiti, pameti moraju da se nauče i da poštuju državu Srbiju.

grof01

pre 4 godine

Logično i očekivano. Zašto srbi glupo misle da srbija nešto može a druga država ne može???!!!

Izbori 2024

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija