• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

07.05.2019

15:28

NIJE "PANCIR" NEGO...  Informer otkriva koje to VELIKO POJAČANJE stiže Vojsci Srbije iz bratske Rusije!

Politika

NIJE "PANCIR" NEGO... Informer otkriva koje to VELIKO POJAČANJE stiže Vojsci Srbije iz bratske Rusije!

Podeli vest

Nezvanično je najavljeno da će u Srbiju iz Rusije pred paradu 10. maja u Nišu stići novo oružje. Koje, još se ne zna, ali ono što se zna, a što je rekao predsednik Srbije, jeste da se radi o posebnoj "poslastici"

Ruska vojska će 9. maja imati priliku da prikaže novitete ruske vojne industrije na Paradi pobede, najznačajnijoj ceremoniji kojom se obeležava pobeda nad fašizmom u Drugom svetskom ratu, a parada će biti održana i u Srbiji, tačnije u Nišu, 10. maja.

Iako su neki mediji danas objavili da je reč o raketnom sistemu "Pancir", Informer saznaje da to nije tačno. Kakvo to veliko pojačanje Vojsci Srbije stiže iz bratske Rusije PROČITAJTE U SUTRAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU INFORMERA!

Informer vas čeka na svim kioscima u Srbiji!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Janko

pre 4 godine

Pa nisu toliko glupi da kupe PancerS od Rusije a njih su izraelčani u Siriji uništili 2kom u par dana sa svojim F16 avionima koje su hteli prodati hrvatima a da ovi nisu ni stigli da reaguju pa pobegli iz Sirije natrag u Rusiju? Pa to će biti sramota kako će se svi rugati pa nismo u 91g majku mu mili?

jednostavno pitanje

pre 4 godine

Hoće li to oružje uspeti bar da makne takse ako ništa drugo?

TIŠINA

pre 4 godine

Holandija izručila Hrvatskoj srpskog zločinca Milorada Baraća osuđenog u odsustvu na 15g zatvora za zločine u Širokoj Kuli a Hrvatska je upravo osudila Dane Lukajića na 6g zatvora zbog "mučenja" u srpskom logoru Manjača a srpski mediji i dalje ćute jer EU naprosto nema alternative a do 2025g mora da se pohapse SVI po poglavlju 23!

Srdjan

pre 4 godine

Janko... Kad spominjes te famozne izraelske F-16 i unistenje Pancira S1,molim te pogledaj snimak "unistenja". Malom detetu bi bilo jasno da ti isti Panciri nisu bili u borbenoj pripravnosti,radar iskljucen,topovi i rakete spustene i okrenute ka nazad. Bili su ili u toku punjenja ili bez posade jer ko je jos lud da na sred piste drzi PVO sistem. Jasno se vidi na snimku drugi kamion parkiran pored koji je verovatno tu bio za dopunu municije. Nije jednostavno prici takvom sistemu kojem su avioni 4te generacije dorucak. Lako ih detektuje a jos lakse obara. Izrael ima jednu od najboljih avijacija na svetu,odlicne pilote a opet je taj isti Pancir oborio najbolju varijantu F-16I, a ne tu neke starije varijante.

Net

pre 4 godine

ŠOKANTNA SNIMKA DJECE IZ ISLAMSKOG CENTRA OBILAZI SVIJET: ‘Upozorili smo vas, niste slušali...Odrubit ćemo im glave u ime Allaha', najavljuju djeca...

Nikola

pre 4 godine

Ne izmisljaj. Prvo sirijski panciri nisu unisteni avionima F-16 ( valjda znas da raketa unistava a ne avion), vec izraelskim raketama zemlja-zemlja tkz. rakete kamikaze. Inace Pancir je unisten dok je stajao na sred piste sa spustenim radarom sto znaci da se radilo o popunjavanju lansera novim raketama jer kad je Pancir na bojevom dezurstvu radar mu nije preklopljen, kao sto je bio slucaj sa tim sirijskim Pancirom. I ako si video slike, onda znas da su ga pogodili u kabinu a da je ostatak sistema takoreci ostao citav, sto je i mene zacudilo. Drugo, svako ko se razume u PVO zna da se PVO sistemi kratkog dometa, kao sto je Pancir, nabavljaju kao uvertira za nabavku PVO sistema velikog dometa. Namena Pancira i slicnih sistema malog dometa je da stiti PVO sisteme srednjeg i velikog dometa. To samo znaci da je Srbija napokon krenula u nabavku prekopotrebne PVO, ako stignu Panciri eto i BUK-ova, S-300 ili one kineske verzije S-300..Zivi bili pa videli.

momo

pre 4 godine

malu sitnicu si zaboravio da napises A TO JE da je PANCIR BIO POKVAREN. kako to da nisi na snimku zamjetio da su vojnici bili vani pusili u trenutku kada su ga izraelci unistili? da je to tako bilo kako ti kazes veruj mi da bi izraelci bar jos jedan unistili. zar ne ?

Maganik

pre 4 godine

Kupiti nego šta. neće tada bacati osiromašeni uranijum nemilice a neće ni iz nedodirljivih visina stići da puste bombe, bar ne u onolikom broju kao prošli put. Treba nam sve do čega možemo doći. Nije danas Tadić na vlasti da topi naše oružje koje smo sa mukom kupovali i proizvodili.

Nesa

pre 4 godine

Ma jok bre care. Kupujemo S-500, a za kusur nam daju Pancir. A da nam se nebi smejali svakom iz posade oba sistema darujemo po Pasat 8.

Milan

pre 4 godine

Neka nama panzira, ne znaš šta govoriš. Nisu izraelci vanzemaljci niti su f16 leteći tanjiri.

Vickasti

pre 4 godine

Ajde ne sramoti se, em si glup, em si nepismen. Uništili 2 Pantzira a Sirija ih ima 36 komada. Znaš koliko su dronova i raketa Izraelci ( a ne Izraelćani-po tebi) ispali ??? Na stotine. Ispaljivali su ih sa prostora Libana. Pa ako su tako jaki što ne uđu u teritoriji Sirija da im nešto pokažu??? A ne ispale 128 Tomahavka sa 300km van teritorije Sirije pa gde je to čudo od avina F-35??? Čuo sam da je jedan naleteo na pticu pa je oštećen, najverovatnije metalnu i rusku.

PITANJE

pre 4 godine

Nego, koji će poklič, vojska da koristi, tako da sa njim, narod, dragovoljno, ustaje na odbranu zemlje, bez mobilizacije a da taj poklič, neprijatelju, utera strah u kosti? Koju će pesmu, budnicu da vojska koristi, tako da se iz rovova, diže ko povampirena jer 90ih smo svi jako dobro videli da je to bitnije i od sve sile naoružanja i razaranja a?

Nikola

pre 4 godine

Najjaci su mi ovi iz susedstva sto glume Srbe po portalima. Eto i ovaj koji se potpisuje kao 'pitanje' trudio se da pise ekavicom, ali i pored svega opet se otkrio. Sused, u Srbiji se kaze dobrovoljno a ne 'dragovoljno', nauci to za pocetak kad vec glumatas Srbina. Drugo, videli smo vi vase poklice 90-ih, nema gde vas nije gazila i ona kilava JNA, bukvalno je nigde niste zaustavili sve dok Milosevic nije naredio povlacenje vojske u Srbiju. Cak i posle toga iako ste bili daleko brojniji i naoruzaniji od Krajiskih Srba, trebalo vam je skoro 4. godine da udjete u jedan omanji grad Knin i par sela oko Knina...Cak je i drugi svetski rat krace trajao. Da ne pisem kako ste prosli u Posavini i Republici Srpskoj, i sa onom frankestajn tvorevinom tkz. 'herceg-bosnom' koja je nestala sa lica zemlje. Toliko o vasem poklicu i uterivanju straha neprijatelju u kosti xD .A mi za manje od 3. meseca razbismo siptarske teroriste i delove regularne albanske armije na Kosmetu i na granici sa Albanijom i to u vreme kad nas je napadao najmocniji vojni savez Nato. Bez ikakvog poklica, vec srcem, ono sto vi nikada niste imali niti cete imati! Sreca vam je sto je Milosevic digao ruke od Krajine, inace da nije, nikad vi ni onaj Knin i onih par sela oko Knina videli ne bi. Da ste pametni, podligli bi spomenik Milosevicu umesto Tudjmanu, on je najzasluzniji sto vas nismo kao i vase pretke poslali na malo duzi izlet u Latinsku Ameriku, kao onomad...:)

REDAKCIJO

pre 4 godine

Dnevno.hr AKCIJA VEĆA OD OLUJE: LOŠO OTKRIO VELIKU RATNU TAJNU! JESTE LI ČULI ZA ‘VATRENE KOČIJE? ‘Nakon Oluje izveli smo vojnu operaciju za koju ne znate’

Nikola

pre 4 godine

Nismo culi. A jesi ti cuo kako ste prosli u Posavini, kako su vas muslimani preko noci porazili i sahranili onu vasu frankestajn tvorevinu 'herceg-bosnu'? Jesi cuo da ce Hrvatima u BiH biti ukinut status konstitutivnog naroda,sobzirom da vas tamo vise skoro i da nema, drzite jos pola Mostara i par nekih sela u onom kamenjaru dole i to je sve xD Da ne pisem o masovnom iseljavanju i iz same Hrvatske. Za 20. godina BiH ce imati vise stanovnika od Hrvatske...A oko vas Madjari, Srbi, Italijani, koji ce da dele kolac zvani Hrvatska xD

Ratomir

pre 4 godine

Vi srbi da imate i atomsku bombu nebi vas se nitko plašio ,jednostavno ste izgubili sve i jedan rat do sada tako da više nije zanimljivo ratovati protiv vas.

Nikola

pre 4 godine

Malo vam je sto smo vas potukli u oba svetska rata? Na planeti zemlji ne postoje veci luzeri od vas, u dva svetska rata napali Srbiju i oba puta smo vam usli u glavni grad. Srbima Zagreb nikada nije bio glavni grad niti ce biti, ali zato vama Hrvatima Beograd jeste dva puta, duze vam je u kratkotrajnoj istoriji Beograd bio glavni grad nego Zagreb...A kako ste krenuli ne bi me cudilo da vam u bliskoj buducnosti Beograd ponovo bude glavni grad. xD Za tebe su Srbi iz Hrvatske, koje ste jedva uspeli da savladate isto sto i Srbija. Pa covece jedva ste izasli na kraj sa malobrojnim Srbima u Hrvatskoj. Trebalo vam skoro 4. godine da udjete u jedan gradic Knin i par sela oko Knina, a ovde pominjes Srbiju. Shvati da ste uvek bili i uvek cete biti sitna boranija za nas. Jel treba da pisem kako ste se proveli u Republici Srpskoj, pocistise vas braca u roku od par meseci sad u Rep. Srpskoj Hrvata ima taman toliko da osnuju jedno kulturno umetnicko drustvo, ako i toliko. Da ne pominjem onu frakestajn tvorevinu 'herceg-bosnu'' koja vise ne postoji, cak vas i muslimani porazise...

nikromano6

pre 4 godine

sve osim s-300,ce biti promasaj jer jedino taj sistem srednjeg dometa zadovoljava nase potrebe,,cak i polovan,,

Dragan

pre 4 godine

Buk M2 100%, molim Boga da je Buk..Mada imam neku info da su vojnici vec bilo u Rusiji na obuci za Buk, ako je istina veliko hvala Predsednice Vucicu, svaka cast..

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija