• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.05.2019

18:01

ŠAMAR BRITANSKOG AMBASADORA PRIŠTINI: Ne možete da osnujete "Tribunal za Srbe"!

Politika

ŠAMAR BRITANSKOG AMBASADORA PRIŠTINI: Ne možete da osnujete "Tribunal za Srbe"!

Podeli vest

Britanski ambasador u Prištini Ruari O’Konel izjavio je da Priština ne može da osnuje međunarodni tribunal za ratne zločine

On je rekao da je zabrinut zbog terminologije kada je reč o inicijativi predsednika skupštine privremenih institucija u Prištini Kadrija Veseljija za formiranje međunarodnog tribunala za ratne zločine i genocid, koje su navodno počinili Srbi na Kosovu i Metohiji. 

PRIŠTINA NASTAVLJA DA PROVOCIRA! Šiptari izmislili genocid i traže odštetu od Srbije!

- Vlasti u Prištini ne mogu da osnuju međunarodni tribunal - naglasio je O`Konel i dodao da na Kosovu postoje sudovi koji bi trebalo da imaju interes da procesuiraju ratne zločine počinjene tokom rata i da su potpuno ovlašćeni za to.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čarapan

pre 4 godine

Čovek je u pravu to je isključivo pravo SAD i Engleske sa EU državama za podkusurivanje .Samo one mogu da formiraju tribunal isključivo za Srbe .Za ostale nemože jer može da se otkrije da su organi sa Srpskih građana prodati širom EU i SAD.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija