• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

24.05.2019

18:47 >> 18:51

I SA OVOM BUDALOM SRBIJA TREBA DA RAZGOVARA?! Ruski "zezatori" se predstavili kao Porošenko pa Haradinaja napravili kompletnim idiotom I TO ČAK TRI PUTA!

Politika

I SA OVOM BUDALOM SRBIJA TREBA DA RAZGOVARA?! Ruski "zezatori" se predstavili kao Porošenko pa Haradinaja napravili kompletnim idiotom I TO ČAK TRI PUTA!

Podeli vest

Svetski poznati ruski prankeri, Vovan (Vladimir Kuznjecov) i Leksus (Aleksej Stoljarov), skinuli su "skalp" i Ramušu Haradinaju. Od januara do aprila 2019-te - čak tri puta

"Veliki" prištinski šiptarski premijer tri puta se popeo uz njihovo podmetnuto uže. I, ni treći put nije shvatio da se sa njim poigravaju.

Vovan i Leksus nisu pokazali samo koliko je Haradinaj, uprkos tome što ga primaju na visokom nivou i u Berlinu, i u Briselu i u Vašingtonu, malo odmakao od zlikovca UČK. Nego i koliko malo vrede i "kosovska vlada" i sve njene službe. Pa i Amerikanci, Britanci i Nemci, savetnici i agenti, koji ga okružuju.

Vovan i Leksus su mu se predstavili kao "predsednik Ukrajine Petro Porošenko" i njegov kandidat za premijera Ukrajine "Vovan Leksusov". Haradinaj nije ništa posumnjao i progutao je i udicu i štap.

"Porošenko" mu je u tim razgovorima obećao da će Ukrajina "priznati Kosovo" ako (Haradinaj) podrži "Porošenka" u nameri da ponovo bude izabran za šefa države.

AMERIKA SPREMA SRBIJI "RAMBUJE 2"! Duboka država i Nemačka hoće da nas prisile da sa 20 godina zakašnjenja prihvatimo sve ono što su tražili u Rambujeu!

Haradinaj je "Porošenku" obećao da će ga podržavati preko Tvitera. Još je dodao: "To je veoma važno (za Kosovo) i ja ću se za Vas moliti na svim izborima".

"Porošenko" mu je na to rekao: "A ja ću posle moje pobede na izborima priznati Kosovo za nezavisnu državu".

Haradinaj je 29. marta preko Tvitera  podržao "svog prijatelja Porošenka".

Nešto kasnije - 20. aprila - napisao je da će novi premijer Ukrajine biti "Vovan Leksusov".

Još je dopisao: "Ukrajinskom narodu želim slobodne i demokratske izbore. Svom prijatelju Petru Porošenku i budućem premijeru Vovanu Leksusovu želi sve najbolje, izbornu pobedu i da vode Ukrajinu potem evroatlantskih integracija. Kosovo i Ukrajina su zajedno kao narodi slobode i prosperiteta".

Kuznjecov i Stoljarov su pre neki dan "driblali" i Emanuela Makrona. Razgovarali su sa njim u ime novoizabranog ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog.

"Zelenski" je francuskom lideru da će svoju pobedu proslaviti uz šampanjac, ali da nema nameru da se napije "poput mistera Porošenka".

(VIDEO) VUČIĆ POSLE SASTANKA SA SRBIMA SA KiM: Znamo da je ROSU u pripravnosti i da spremaju hapšenja Srba! Odlučio sam - NEMA PREGOVORA!

Makron se na to nasmejao i poželeo "Zelenskom" uspeh u vođenju Ukrajine.

Pre toga, 14. marta, su Vovan i Leksus na sličan način žproturali loptu kroz noge" glavnom američkom otporašu u Venecueli Huanu Guaidu.

Pozvali su ga, predstavivši se kao "predsednik Švajcarske Uli Maurer" koji je američkom miljniku obećao "svaku pomoć".

A posebno: da će zamrznuti novac koji predsednik Vebnecuele, Nikolas Maduro, drži u švajcarskoj banci "Leksus Vovaniel".
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija