• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Ruptly

29.05.2019

11:32

(VIDEO) ZBOG OVOG SU SE ŠIPTARI POVUKLI! Ovako je izgledala reakcija srpske vojske na upad ROSU!

Politika

(VIDEO) ZBOG OVOG SU SE ŠIPTARI POVUKLI! Ovako je izgledala reakcija srpske vojske na upad ROSU!

Podeli vest

Vojska Srbije u stanju je pune borbene gotovosti, a na snimcima zabeleženim tokom upada ROSU na sever Kosova, vidi se da su naše snage maksimalno spremne

Dugačka kolona vozila Vojske Srbije snimljena je na putu ka administrativnom prelazu s južnom pokrajinom.

Nakon što se situacija od juče danas donekle smirila, snage Vojske ostale su u pripravnosti. Kako je Informer pisao, upad šiptarskih snaga zaustavljen je kada su poleteli srpski migovi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bogdan58

pre 4 godine

Ne diži vojsku ako misliš da je ne upotrebiš

Zivan

pre 4 godine

Da od ovoga su se prepali zivi, ja mislim da im nikada nece pasti na pamet da ponovo krenu na sever. Ma dajte bre pa nismo mi budale za kakve nas smatrate ( Vucic i Informer) ovo sto pisete je neozbiljno i krajnje neprofesionalno. I znam da mi necete objavito komentar a i zabole me.

Ludi milojko

pre 4 godine

Cek malo....pa zar Pretsednik Vucic nije javno rekao da su zapadne sile naredile siptarima da se povuku kada im je on javio da ROSU prekoracuje ovlasti. Zato su se i povukli a ne zbog nase vojske... a ovde neko u clanku hoce da kaze da Predsednik laze...aj malo se saberite

Petar

pre 4 godine

Ko vama veruje. Ovo je predstava za narod i nista vise.

Smrad

pre 4 godine

Jeste baš je dugačka kad se voze po 500 metara jedan iza drugog. Dve kampanjole i 10 tamića, baš radi tog su se usrali

SS

pre 4 godine

Zar je moguće da ste toliko naivni,ili zajebavate ovaj narod vašim glupim konstatacijama.

Mirko

pre 4 godine

Da, bas su se povukli zbog nekoliko tamica, fapova, itd. A nasa vojska Kosovo moze da gleda samo sa Kopaonika, na zalost.

Bubuleja

pre 4 godine

Oni završiše posao, a vi sada možete da trtljate koliko hoćete.

Goca Kacarevic

pre 4 godine

Odo ja da osvojim more i da se kupam. A vi kad zavrsite ratovanje posaljite mi fotke na instagram.

Ljubo

pre 4 godine

Samarcina za samarcinom od Siptara na Srbe.Prvo smo govorili nema dugih cevi na severu KiM ,pa nam pokazase drugo.Pa onda da nema oklopnih jedinica specijalnih ,pa nam oni pokazase drugo.Predsednik samo na dan pre prica price za kalimera ,a oni odmah sa oklopnjacima u centar severa .Smesni i za nepoverovati je nasa politika .Uvek bila trula .Trula politika gusi i najbolju vojsku.Ne verujem da ce u ovom veku ikada srpski tenk i kamion uci u KiM.

TT

pre 4 godine

Kakvi ste vi maloumnici ccc .. Na Kosovu vojska SAD, na Jadranu borbena grupa sa nosacem aviona, a oni se kao uplasili par kamiona i cisterni iz 60. .. -.-

DADSA

pre 4 godine

al su se isplasili Albanci jaka neka vojska ha ha ha

Dec

pre 4 godine

Koliko mora čovek da bude glup da vam poveruje?

Aleksandar

pre 4 godine

To je vojska isto kao što je i Vulin vojnik. Smešni ste zaista.

Vlada

pre 4 godine

Redovno čitam informer,ali počeli ste,baš da pišete nebuloze. Jedan,NE NAORUŽANI Mig,"uplašio",nekoga? Pa,nije leteo nad Mitrovicom,već nad teritorijom Srbije. I snimak ove kolone,je šta? Sa par kamiona,"osvajaju",Kosovo? Volim ove novine,ali uozbiljite Vaše novinare.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Povukli su se tačno onda kada su planirali da se povuku, a ne zato što su se uplašili srpske vojske i oružja - jer kosovski Albanci odlično znaju da naša vojska i naša policija ne smeju na Kosovo i protiv kosovske policije i kosovske vojske ne smeju da upotrebe ni jednu vrstu oružja.

joco

pre 4 godine

ha..ha..smesno..pa oni nalupase srbe ...koja bre vojska..ovi lupaju dole samare srbima a mi lazemo sami sebe..ha...ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marko

pre 4 godine

Vas list se odavno cita zbog komichnih chlanaka. Bukvalno vas niko ne uzima za ozbiljno. Snimili par kamiona , a na nebu onaj jadni razlupani Mig i shiptaari se uplasili..!!! Vi to mrtvi ozbiljni napisete..!? Da li vi znate da po kumanovskom sporazumu mi nemamo prava da jedan metar udjemo u Kosovo inace se to smatra napad na NATO pakt, a onda znamo sta sledi.

Kresoja Bill

pre 4 godine

Bez uvrede, ali ovako se ne postiže puna borbena gotovost. Kada se diže vojska, put se zatvara, nema civilnih vozila koja mogu da se ubace i sabotiraju kolonu, prepreče je i zaustave u najmanju ruku. Obavezno je i teško vozlo za razbijanje barikada na putu. Postavlja se obezbedjenje dugim cevima pored puta gde se kolona kreće kako bi sprečilo ometanje ili napad na kolonu, u slučaju da su šiptari preduzeli mere da spreče izbijanje naše vojske na granicu i ulazak u KiM. Vuline, pročitaj nešto ili odgledaj neki film.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija