• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com

29.05.2019

15:53

ŠIPTARI TUŽE RUSA POVREĐENOG U UPADU ROSU NA SEVER KiM! Priština će tražiti ukidanje imuniteta za Krasnoščenka kako bi ga dovela pred sud!

Politika

ŠIPTARI TUŽE RUSA POVREĐENOG U UPADU ROSU NA SEVER KiM! Priština će tražiti ukidanje imuniteta za Krasnoščenka kako bi ga dovela pred sud!

Podeli vest

Glavni tužilac u Kosovskoj Mitrovici Šćikiri Sila izjavio je danas da je ruski državljanin Mihail Krasnoščenkov pušten na slobodu zahvaljujući imunitetu koji ima kao pripadnik Unmika, dok je srpski član osoblja Ujedinjenih nacija Dejan Dimić još u zatvoru

Sila je u izjavi za portal Insajderi najavio da će sutra od specijalnog predstavnika na KiM Zahira Tanina zvanično zatražiti da ruskom državljaninu bude ukinut imunitet, kako bi protiv njega bila podignuta krivična tužba.

INFORMER POSETIO POVREĐENOG RUSA: Šiptarski zločinci tukli Krasnoščenka kundacima, zadobio prelom lobanje!

Podsetimo, u jučerašnjoj akciji kosovskih specijalnih policijskih snaga u četiri opštine na severu KiM priveden je i pretučen ruski državljanin Mihail Krasnoščenkov, radnik administracije Unmika.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

E moj Putine,ovi šipci je*u pa će još i uši da vam zavrću.Vi samo eksponiraj te vojna ČUDA kako pišu naši novinarčići,a kauboji zatvaraju prsten oko vas,na tenane.

Ljubo

pre 4 godine

Hm ,,,je*u Siptari pa rasturaju ,mogu kad su nasli lude ,zbunjene Srbe i Ruse .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17