• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.05.2019

10:00

VUČIĆ POSLE POSETE PRETUČENOM RUSU: TO JE PORUKA ZA SRBE - ako poštuješ Srbiju  i Beograd dobićeš KUNDAK U LICE! ONI ŽELE SRBE POPUT RADE TRAJKOVIĆ!

Politika

VUČIĆ POSLE POSETE PRETUČENOM RUSU: TO JE PORUKA ZA SRBE - ako poštuješ Srbiju i Beograd dobićeš KUNDAK U LICE! ONI ŽELE SRBE POPUT RADE TRAJKOVIĆ!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je ocenu da akcijama poput najnovije na severu KiM Albanci žele da uteraju strah Srbima u kosti

Ukazao je da je sada poseban problem žešći način na koji albanske snage gone Srbe koji su štitili svoje domove i koji nisu želeli da oni dođu do njihovih kuća.

- Žešće se danas gone oni, nego bilo ko drugi. Hoće bukvalno da uteraju strah Srbima i da svi Srbi budu poslušni, da se ponašaju onako kako se ponašaju Marko Jakšić i Rada Trajković. To treba da bude model za Srbe - ako poštuješ Srbiju, Beograd, dobićeš kundak u lice i hapšenja na dnevnom nivou - rekao je on novinarima nakon što je obišao pripadnika Unmik, Rusa, koji je zbog povreda u toj akciji povredhen i smešten na VMA u Beogradu.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

(FOTO/VIDEO) VUČIĆ SA ČEPURINOM U POSETI POVREĐENOM RUSU NA VMA: Neprimerena sila nije iznenađenje, ali VI STE HRABRO IZDRŽALI SVE!

- Drago mi je što je gospodin Krasnosčenkov u dobrom stanju. Bila je velika opasnost da su lobanjske kosti polomljene i očno dno zahvaćeno. Proveravali su naši lekari celo veče i na kraju ustanovili da je dobro stanje. Međutim, razmišljam o nečemu drugom, pošto smo dobili opis situacije kroz koju su ljudi koji su napadnuti od strane albanskih snaga prošli... Mislilo se da su povrede slučajno nanete, da je neko slučajno udaren kundakom. Međutim, nikakve greške nije bilo, sa namerom su radili to da bi uterali strah kompletnom srpskom stanovništvu i nije ih bilo naročito briga što se radi o ruskom državljaninu i pre svega radniku administracije UNMIK - objasnio je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Čićvu Utardzarenje

pre 4 godine

I šta ćeš uraditi? Ništa, kao i obično. A da, ovo je tvoj tabloid, džaba pišem.

Geneve81

pre 4 godine

Sta ima veze ako je RUS ?? Kosovo nije Rusija pa on da se ponasa kako hoce. Iduci put dobice jos bolje.

Marko

pre 4 godine

Kada ćete prestati lagati, nijedna vam nije istinita, zovete se Dezinformer. Što je radio taj rus, nitko se ne pita. Iznositi tolike laži i optužbe bez da se upće ne sasluša druga strana to je jako jadno i 'bedno'. Gubite tlo pod nogama, vidi se i očito je. Ostavite se R. Kosova to je davno svršena stvar, brinite se da ista sudbina ne zadesi Sanđak i Vojvodinu. Par grešaka i gubite sve.

opet ja

pre 4 godine

Vučić na sve načine pokušava da nas ubedi da prihvatimo nezavisno Kosovo. Sve vreme preti našima na Kosovu, a i celoj Srbiji da nam se loše piše ako ne prihvatimo njegovo viđenje ili kakav plan o "razgraničenju". Makr da je ponudio razmenu tertorija sa Albanijom; npr. mi njima deo Kosova i Preševo, a oni nama Skadar ili neki drugi deo Albanije. Čak ni to nego predlaže razmenu naše teritorije za našu tertoriju!!!???

gospon

pre 4 godine

Pogrešno! To je poruka rusima,a i svima ostalima koji pokušaju barikadama zaustaviti djelovanje Države!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija