• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.05.2019

12:02

ŠIPTARI PREVRŠILI SVAKU MERU! Haradinaj proglasio Krasnosčenkova personom non grata, ČEKA SE ODGOVOR PUTINA!

Politika

ŠIPTARI PREVRŠILI SVAKU MERU! Haradinaj proglasio Krasnosčenkova personom non grata, ČEKA SE ODGOVOR PUTINA!

Podeli vest

Premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj saopštio je danas da je ruski državljanin Mihail Krasnosčenkov, koga je pre nekoliko dana uhapsila kosovska policija na severu Kosova, proglašen personom "non grata"

- Odluka je doneta zbog akcije ruskog državljanina protiv ustavnog poretka Kosova, univerzalnih vrednosti, mira i stabilnosti - saopštio je Haradinaj, prenosi RTK na srpskom jeziku. 

Krasnosčenkov, koji je bio angažovan kao međunarodno osoblje u Ujedinjenim nacijama, dobio je nalog da napusti teritoriju Kosova. 

(FOTO/VIDEO) VUČIĆ SA ČEPURINOM U POSETI POVREĐENOM RUSU NA VMA: Neprimerena sila nije iznenađenje, ali VI STE HRABRO IZDRŽALI SVE!

On je, inače, od juče na VMA, zbog povreda koje su mu kosovski soecijalci naneli tokom brutalne akcije hapšenja u utorak, na severu Kosova i Metohije.

- Pozivam specijalnog predstavnika generalnog sekretara UN-a na Kosovu da poštuje ovu odluku - rekao je Haradinaj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marija

pre 4 godine

Ovaj se toliko osilio, ne bi me začudilo da objavi rat Rusiji.

Ivan

pre 4 godine

hahaha, jos malo pa ce ovaj da zavrce usi i Putinu i Trumpu. Poceo je izgleda da konzumira svoj biznis, odlepio totalno. Kada ti bude doslo malo vise persona non grata sa svih strana bice ti veselo!

SS

pre 4 godine

Hahahaha,al j*be šipac,a zaboravio je ruske batine ili su mu pomutile mozak.Kako god on ne trza.

Čarapan

pre 4 godine

Brnabićeva je u pravu , iz šume su izašli u šumu će uskoro.

Pavle

pre 4 godine

Ja se pitam i trazim odgovor ali ne nalazim. Kako Siptari sve ovo dozvoljavaju a niko ni iz EU, NATO I SAD ne reaguje. Dali oni samo rade ono sto napred navedeni hoce????

Ljubo

pre 4 godine

Koliko me secanje sluzi ,Siptari su isto mislili i radili pedesetih proslog veka ,sedamdesetih ,osamdesetih ,devedesetih godina proslog veka ,prije Haradinaja ,i bice tako i posle Haradinaja .A sta mi Srbi radimo ?.Gde smo i za sta smo ? Sta je nas cilj ? .Jel obnova jugoslovenske ideje ,ili da iskupimo grehe ,prema nasim precima ,jeli nam samo krst pravoslavni za slikanje ili je i u krvi .Jeli nam Crkva i vera samo za ogovaranje ili u srcima .Sramno koliko smo mi Srbi bezobrazni u svojoj i za svoju drzavu .Haradinaj pa Haradinaj ,pa svaki Siptar je Haradinaj ,a mnogi Srbi su i dalje pogubljeni Jugosloveni ,ateisti .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija