• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.06.2019

16:31

VUČIĆ OPALIO NAJPRISTOJNIJI "ŠAMAR" PODGORICI: Veoma mi je žao što ih je moja molba toliko povredila!

Politika

VUČIĆ OPALIO NAJPRISTOJNIJI "ŠAMAR" PODGORICI: Veoma mi je žao što ih je moja molba toliko povredila!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na molbu Tanjuga da prokomentaše reakciju zvanične Podgorice na njegovu molbu da tamošnje vlasti ne podrže predloženi zakon o slobodi veroispovesti, rekao je da je iznenađen reakcijom Vlade Crne Gore jer se ni na koji način nije mešao u njihove unutrašnje stvari

 

Nije ih, kaže, ni savetovao, kako oni tvrde.

- Samo sam zamolio kao komšija i prijatelj da još jednom razmotre određene inicijative. Zamolio, jer su u pitanju interesi srpskog naroda i srpske crkve - objasio je Vučić.

Rekao je da nikada nije imao problem kada su iz Podgorice ukazivali na položaj Crnogoraca u Srbiji, niti je imao problem ni kada su se brutalno mešali u naše unutrašnje stvari, u pitanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta naše zemlje, kada iznose svoje stavove o rešavanju kosovskog problema koji je naš problem, a ne tiče se njih.

Dodao je da je ćutao i kada govore na međunarodnim forumima, i drže nam lekcije.

- Smatrao sam da je normalno da se izjasne. Ako je strašan problem u tome što sam izneo molbu, a tiče se srpskog naroda i srpske crkve, izvinjavam se svim uvređenim dušama, i mnogo mi je teško što sam ih povredio samo zbog jedne jedine molbe. Ne moraju da je usliše, ali ne moraju ni da menjaju smisao i značaj onoga što sam učinio i sebe da predstavljaju kao veliku žrtvu i junake, i neko ko je plod nečijeg tobože mešanja i savetovanja - dodao je Vučić.

Njihovu poruku je, kaže, odlično razumeo i u skladu sa njom će se Srbija ponašati ubuduće.

- Hvala na velikom razumevanju i što su tako brzo uslišili moju molbu, i što su poslali tako snažan, jak i veoma hrabar odgovor. Veliko hvala Vladi Crne Gore na svemu tome - istakao je Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rambo

pre 4 godine

Ajmo Srbi na more u Crnu Goru,punimo im dzepove,a oni nama prazne i otimaju ono sto je nase!!

Penzioner

pre 4 godine

Pa opet da "veciti studenti" iz Crne Gore studiraju BESPLATNO !!! Pa opet da u foteljama direktorskim u javnom sektoru sede Crnogorci, kojima je dupe i dzep u Srbiji, a glava u Crnoj Gori !!!! Pa opet i dalje dozvolite da pola Crne Gore ima stanove u Beogradu !!! Pa opet narode iz Srbije idite na more u Crnu Goru !!!!

DADSA

pre 4 godine

Samo sam zamolio kao komšija i prijatelj da još jednom razmotre određene inicijative. Zamolio, jer su u pitanju interesi srpskog naroda i srpske crkve - objasio je Vučić.on nije se mesao samo e zamolio ej retardirani presednice te fore su za malu decu ne prelazu te vis umreli BUDALE

Penzioner

pre 4 godine

Krajnje je vreme da Crnogorci postanu turisti i stranci u Srbiji, a ne direktori i rukovodioci! To su stranci koji nemaju dobre namere prema nasoj zemlji i zato im pnemoguciti poslove u vojsci i policiji, kao i u drzavnoj administraciji! To je pitanje nacionalne bezbednosti!!!

Vojvoda

pre 4 godine

Što se Vučić toliko ljuti na Mila? Pa on samo misli da mu je dorastao samim tim što su iste visine. Videla žaba da se konji potkivaju. Hoće protiv svetosavlja primenom svetosavskog principa.

Dragan

pre 4 godine

Mora referendum da se opstine sa vecinskim srbskim stanovnistvom pripoje SRBIJI.

Dragan

pre 4 godine

Svi srbi u jednoj drzavi referendum u crnoj gori da se opstine u kojima je vecina srba pripoje srbiji.

Dragi

pre 4 godine

Nikad u svojoj istoriji Srbija nije bila nemoćna kao danas. Je*e nas ko stigne, a predsednik se izvinjava? Na kraju će nas svesti na Beogradski pašaluk. Da bi to sprečili, postoji rešenje: proglasiti Kragujevac za glavni grad, preseliti sve institucije u Kragujevac, a Beograd i Beograđane potpuno izolovati, jer je sramota kako se Beograd ponašao (dok je padala Krajina, Beograd je slavio), a pogotovo kako se danas ponaša. Da se ja pitam, ja bih sve Beograđane proterao u Sibir. Što dalje, to bolje.

Dmitar

pre 4 godine

Nije ni čudo što nam braća Crnomorci tako rade kad mi njih samo što nemilujemo Paunovim perom po dupetu. Treba uvesti reciprotitet jer ni oni svi koji žive u Srbiji nisu lojalni građani Srbije. Lupi rukom o sto g. Vučiću.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija