• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: antenam.net

17.06.2019

19:44

BOGA SE NE BOJI! MILO PRETI HAPŠENJEM SVEŠTENSTVU SPC: Ovo je poslednja opomena! Neće biti pošteđeni ni ONI KOJI NOSE MANTIJU!

Politika

BOGA SE NE BOJI! MILO PRETI HAPŠENJEM SVEŠTENSTVU SPC: Ovo je poslednja opomena! Neće biti pošteđeni ni ONI KOJI NOSE MANTIJU!

Podeli vest

"Vreme je da shvate da nosili odelo ili mantiju moraju biti jednako odgovorni prema državi", otvoreno je zapretio crnogorski predsedniik Milo Đukanović sveštenstvu SPC!

Đukanović koji je svim sredstvima krenuo u napad i otimanje svetinja SPC u Crnoj Gori sada priprema teren i za hapšenje sveštenstva SPC! 

Crna Gora je, kaže Đukanović, odlučna u nameri da uspostavi vladavinu prava, jer "neće biti privilegovanih".

- Danas je vreme da shvate da nosili odelo ili mantiju moraju biti jednako odgovorni prema državi Crnoj Gori. Moramo im poslati opomenu da je ovo posledni trenutak da to shvate, da nas ne dovedu u neprijatnu situaciju da država Crna Gora mora raditi ono što mora raditi prema svakome uključujući i one koji nose mantiju - poručio je Đukanović sa izborne konferencije Demokratske partije socijalista u Beranama.

 

AMFILOHIJE O PORUCI TROJIČINDANSKOG SABORA: Vlasti potkopavaju temelje na kojima je CRNA GORA ZASNOVANA!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vla

pre 4 godine

Ma zabraniti mu ulazak u srbiju, proterati crnogorce iz srbije pa da se laktaju sa djuk lom milom, neka ga skinu I neka mu sude, veceg izdajnika nije bilo od postojanja sveta, zivotinje neka mi oproste sto ne mogu da ga uporedim sa njima, on je gori od svih

slađa

pre 4 godine

Pa i Milo Đukanovic bio predsednik drzave ili ne, mpze dobiti opomenu. I od Boga i od naroda. Bog ne nosi skupo odelo, ali zato kad udari...

TIŠINA

pre 4 godine

Zašto cela Srbija ovo zataškava...SAVJEST NA NAPLATI? NITKO NIJE OBJAVIO?! ZLOČINAC SE RAZNIO BOMBOM USRED VUKOVARA: Bio je odgovoran za rušenje katoličke crkve u Borovu ...Bujica je objavila ekskluzivnu vijest kojom potvrđuje da se u Vukovaru 17. svibnja (dakle, prije mjesec dana), bombom raznio Slobodan Pejčić, zločinac odgovoran za rušenje Crkve “Gospe Fatimske” u Borovu Naselju... ali nije ni prvi ni zadnji: ZA VRIJEME TRAJANJA SUĐENJA Ubio se srpski zapovjednik najvećeg pokolja Hrvata

Net

pre 4 godine

Hranu iz narodne kuhinje svakog dana uzme 11.250 Beograđana BOGA SE NE BOJI! MILO PRETI HAPŠENJEM SVEŠTENSTVU SPC: Ovo je poslednja opomena! Neće biti pošteđeni ni ONI KOJI NOSE MANTIJU! SAVJEST NA NAPLATI? NITKO NIJE OBJAVIO?! ZLOČINAC SE RAZNIO BOMBOM USRED VUKOVARA: Bio je odgovoran za rušenje katoličke crkve u Borovu ZA VRIJEME TRAJANJA SUĐENJA Ubio se srpski zapovjednik najvećeg pokolja Hrvata EKSKLUZIVNO: GIGANT OBRAMBENE INDUSTRIJE U VELIKOJ GORICI ŽELI CENTAR ZA HELIKOPTERE Finci su već posjetili posrnuli Zrakoplovno-tehnički centar

Sasapg

pre 4 godine

Ko krsi zakon treba i da odgovara. Nista nenormalno nije rekao pa pisite sta god.

Dragi

pre 4 godine

Srbiju je*e ko stigne i ko hoće. Po cijenu da nas više ne bude, moramo Milogorcima pokazati snagu i silu, u zaštiti našeg srpskog naroda. Oni misle ako su u NATO, da mogu zaje*avati Srbiju i Srbe dovijeka. Dosta je bilo! Kad lijepe riječi više ne pomažu, treba se latiti oružja.

master

pre 4 godine

Sve sto je valjalu u cg, si unistio, i ovi tvoji Crnogorci koji tebe slede nisu nista bolji od tebe, prodao si veru, ti si dno dna.

srbo

pre 4 godine

Scenario već vidjen,kao u Makedoniji,samo ne shvata da će morati hapsiti pola Crne Gore.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija