• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

01.07.2019

15:16 >> 15:30

HARADINAJ IMA SULUDI PLAN! Hoće na silu da prodaje hranu iz Prištine Srbima na severu KiM!

Politika

HARADINAJ IMA SULUDI PLAN! Hoće na silu da prodaje hranu iz Prištine Srbima na severu KiM!

Podeli vest

Premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj u toku popodneva će uz asistenciju Kfora i KPS uputiti četiri kamiona sa robom albanskih trgovinskih lanaca u svaku od četiri opštine s srpskom većinom na severu KIM, ekskuzivno saznaje Informer!


Kako saznajemo, Haradinaj nakon akcije sprečavanja ulaska robe iz centralne Srbije na KiM, nametne tamošnjim Srbima da se snabdevaju isključivo namirnicama iz albanskih trgovinskih lanaca.

Lažni kosovski premijer se nakon zatvaranja srpskih, goranskih i romskih prodavnica, u znak protesta zbog blokade isporuke robe od strane šiptarske policije, odlučio na ovaj suludi plan kako bi održao zločinačke takse od 100 odsto i pred svetom glumio normalnost.

Njegova namera je da robu srpskom stanovništvu na severu KiM prodaje sa kamiona.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovo

pre 4 godine

Ma utero vam ga do bola ma apsolutnii kralj Balkana i sada će još da vas sluša kako kukate i kmečite da se siti i on ko i Hravti od 95g a na Kosovo nema gladnih Srba samo ovi koji neće albansku robu neka pocrkava stoka ili neka se složi u kolone i ide da živi u jednu i zajedničku Veliku Srbiju u Beogradu i okolici....

Karlobag Gazivode

pre 4 godine

Grobari i Delije u Lepoj tuđoj tokom turističke sezone konobare i čiste i služe ustašama a devojke i žene im se deru po jahtama i hotelima i motelima i kampovima i nudističkim i svingerskim plažama i privatnim hrvatskim kućama i vilama samo da ne kradu i da ne pišu grafite i da ne crtaju svastike... HRVATSKA: JAHTING ORGIJE NA JADRANU: Devojke iz Srbije i BIH tražene jer se prodaju i za KOMAD NAKITA, TORBICU ILI ODEĆU! Zarade i po 35.000 evra za noć, na palubama se šmrče kokain do besvesti, tablete viagre žvaću kao bombone... Evo zašto su čke četničke crtale grafite da se o njima piše a ne ovo: MIGRACIJSKI PREOKRET Povratak Hrvata - lani kući došlo 26.000 ljudi

BRAĆA

pre 4 godine

Dnevno.hr ORKAN POSJETIO: PUKOVNIK HV-A PORUČUJE VUČIĆU! ‘Ostavi se Kosova, Albanci i Hrvati su spremni!’

kiza

pre 4 godine

A šta je tu suludo? On radi svoj posao kako ga radi. Na nama je da uradimo svoj.

Kažu

pre 4 godine

Slovenski sud presudio da je bila protuzakonita zabrana Tomsonovog koncerta! Papa smenio biskupa koji je hrvatskom biskupu zabranio da vodi misu na Blajburgu! IT sektor u RH je u samo godinu dana zapoposlio čak 2000 ljudi i to sami bez investicija! Državne brojke za 2018g kažu da se iz RH iselilo 39 000 građana ali da se vratilo-uselilo 26 000 i da je prihvaćeno samo 27 migranata koji su dobili RH dokumente i da se rodilo 879 dece više nego godinu pre e sada ima li za to brojke u Srbiji ili tu nikoga za to nije briga! Hrvatska raste najbrže u EU sa 4,7% a Vlada RH najavljuje "porezno rasterećenje" i povećanje MINIMALNE plate koja je sada 405E a koliko je ono prosečna srpska plata!? Digo se novi hrvatski Agrokor i zove se Tomi ima već 217trgovina a još ih gradi po obali i već je izbio na tržište BiH a uskoro će i u CG i u Srbiju da bude investitor! Nakon koncerta u Čavoglavama pa godinama u Kninu pa u Slunju i Glini ove godine će Tomson pevati na Krbavskom polju za 24-tu godišnicu Oluje a za 25-tu u Vukovaru a dok on peva i slavi koga smeta neka pati jadan jer šta mu je drugo preostalo posle 95g!

TIŠINA

pre 4 godine

SAVJEST NA NAPLATI? NITKO NIJE OBJAVIO?! ZLOČINAC SE RAZNIO BOMBOM USRED VUKOVARA: Bio je odgovoran za rušenje katoličke crkve u Borovu.

Razuman

pre 4 godine

Uspeh dosadasnjih pregovora našeg Predsednika ovako izgleda na delu.

jova

pre 4 godine

Srbija treba da pozove Brata Putina da on avijonoma isporučuje srbsku robu Srbima na srbskom Kosovu.

Nesa

pre 4 godine

Treba logor da otvori za one koji ne kupuju. Nemci neka izvrse obuku.

KiM

pre 4 godine

Vi imate bolestan i suludi plan da izgladnjujete Srbe da se šta pre svi isele pa da ga lakše priznate.

Kažu

pre 4 godine

Hrvatska menja zakon o zemlji u državi namenjenoj za turizam da Srbima posle presude u Strazburu gde su Srbi izgubili sve tužbe protiv RH i za kolone 95g i otetu(konfeskovanu) imovinu lepo im uzmu SVE zbog ratne štete koja još debelo mora da se plati!

grof01

pre 4 godine

Aaaaa,narod je gladan,ali neće da jede hranu iz Prištine!!!! Samo može da utoli glad sa hranom iz srbije! Nek narod izdrži do kraja sa štrajkom gladju....za Vučića i srbiju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija