• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IN4S/Tanjug/Informer.rs

02.07.2019

17:39

MILO DOTAKAO DNO! ZABRANIO VESTI O SMRTI MOMIRA BULATOVIĆA, NI KOMEMORACIJE GA NIJE UDOSTOJIO, pa porodici poslao OVAKAV TELEGRAM SAUČEŠĆA!

Politika

MILO DOTAKAO DNO! ZABRANIO VESTI O SMRTI MOMIRA BULATOVIĆA, NI KOMEMORACIJE GA NIJE UDOSTOJIO, pa porodici poslao OVAKAV TELEGRAM SAUČEŠĆA!

Podeli vest

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je telegram saučešća porodici Bulatović povodom smrti Momira Bulatovića, bivšeg predsednika Crne Gore, u kojem kaže da, bez obzira na kasniji razvoj političkih procesa, s pijetetom čuva uspomenu na dane njihove saradnje

Podsetimo, Milo se do slanja telegrama saučešća nije oglašavao, a zvanična Crna Gora svog prvog izabranog predsednika nije udostojila ni komemorativne sednice.

Portali pod Milovom palicom, objavili su samo informaciju da je bivši predsednik i premijer preminuo, ali niko od njih očigledno nije smeo da prenese vesti o sahrani Bulatovića.

Neki portali su šturo preneli vesti o komemoraciji i sahrani, ali je nisu podigli na naslovnu stranu kao da je to neka sporedna vest, a ne vest važna i za Srbe i za Crnogorce.

(FOTO/VIDEO) ZA BOŠKOM JE TUGOVAO, ZA NJU JE ŽIVEO! Ovo je ĆERKA MOMIRA BULATOVIĆA, o kojoj se u javnosti malo zna!

Kao i mnogo puta do sada, opet je pala Crna Gora na ispitu ljudskosti, poštovanja, i samopoštovanja, naveo je ranije danas tim povodom crnogorski portal in4s.

Za to vreme, u saopštenju Đukanovićevog kabineta dostavljenom Tanjugu kaže se da je sa žaljem primio vest o iznenadnoj smrti supruga, roditelja i brata, Momira Bulatovića, prvog neposredno izabranog predsednika Republike Crne Gore.

(VIDEO) VULIN NA MOMIROVOM ODRU: Srbija pamti, Bulatović zaslužio zahvalno sećanje!

Đukanović licemerno podseća da je Momir Bulatović tih 90-tih godina na toj dužnosti davao izuzetan lični doprinos očuvanju mira, multietničkog sklada i stabilnosti u Crnoj Gori.

"Bez obzira na kasniji razvoj političkih procesa, ja s pijetetom čuvam uspomenu na te dane naše saradnje. Kao što cenim što smo obojica imali snage da se uzdignemo iznad političkih razmirica u kasnijim životno važnim situacijama", naveo je Đukanović, uz krajnje licemernu molbu porodici da primi izraze njegovog iskrenog saučešća.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vojin

pre 4 godine

N I S T A K , i ovo je suvise preveliko vrednovanje kvaliteta ovakvog KARAKTERA, sva sreca ovoga sveta je da su poneki ljudi spoznali TESLINU TEORIJU KOSMICKOG BOLA !!!

srbo

pre 4 godine

Ovakvim odnosom u postenom i čestitom delu maroda kakav je bio nas Momo, svita oko Mila se odrekla i onih koji su ih tolerisali,bruka i sramota je samo njegova.

Rukfas

pre 4 godine

NE LAŽITE... Sva CG štampa i portali pišu o prerano preminulom Momiru Bulatoviću. Milo se ne bavi uređivačkom politikom bilo kog medija. Drugo je što u CG ne iskaču paparaci iza spomenika i nema naslova "tuga do neba", "srce će da vam prepukne"... Ovamo je sahrana intiman porodični čin. Ne predstava za medije. OGAVNI STE....

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17