• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

09.07.2019

13:04

ŠEŠELJ OTKRIO ISTINU U "SLUČAJU BITIĆI"! Evo ko je ubio braću zbog koje AMERIKA DVE DECENIJE MALTRETIRA SRBIJU!

Politika

ŠEŠELJ OTKRIO ISTINU U "SLUČAJU BITIĆI"! Evo ko je ubio braću zbog koje AMERIKA DVE DECENIJE MALTRETIRA SRBIJU!

Podeli vest

Juče je nastupila pravna zastarelost mogućnosti sudskog gonjena izvršoca krivičnih dela ubistva trojice braće Bitići

Predsednik SRS rekao je kako se ne radi o ratnom zločinu jer braća Bitići nisu bili ratni zarobljenici.

 - Juče je nastupila pravna zastarelost mogućnosti sudskog gonjenja izvršioca krivičnih dela ubistva trojice braće Bitići. Njih su ubili neki policijski oficiri zbog velike sume novca koji su uzase imali. Ne može biti reči o ratnom zločinu jer braća Bitići nisu bili ratni zarobljenici - napisao je Vojislav Šešelj na svom Tviter profilu.

 

 

Podsetimo, braća Bitići su napustili Njujork da bi se priključili borbi terorista OVK.

Agron i Mehmet Bitići, Amerikanci albanskog porekla, su se tokom ratnih zbivanja na Kosovu priključili teroristima OVK, a uhapšeni su 1999. godine na teritoriji Srbije zbog ilegalnog ulaska u zemlju.

 

 

Zbog toga ih je sud u Prokuplju osudio na 15 dana zatvora, pušteni su tri dana ranije, od kada ima se gubio svaki trag. Njihova tela pronađena su 2001. u masovnoj grobnici u Petrovom selu, sa vezanim rukama i sa ranama od ispaljenih metaka na glavi.

Šešelj kaže da su "braća Bitići su svojevremeno uhapšeni zbog ilegalnog prelaska državne granice, te su po isteku prekršajne kazne pušteni iz zatvora.

- Tada su ih oteli neki policajci da bi ih opljačkali. Ubili su ih prikrivajući krivično delo pljačke. U to vreme ratno stanje je već bilo ukinuto - zaključio je Šešelj.

 

 

U prethodnom Tvitu naveo je i kako je razlog ubistva bila pljačka, odnosno kako su ih ubili "neki policijski oficiri zbog velike sume novca koji su uzase imali".

SKOTE, UBISTVO BRAĆE BITIĆI JESTE ZLOČIN, ALI SAMO VI (SAD) NEMOJTE DA NAM PRIČATE O PRAVU I ISTINI! Aameričkom ambasadoru bolje bi bilo da ćuti!

Šešelj dodaje i kako su motivi ubistva braće Bitići duboko nečasni, ali kako će zbog Zakona koji je tada važio, ubice ipak ostati nekažnjene.

- Motivi ubistva braće Bitići su duboko nečasni, ali će ubice ostati nekažnjene jer je tada važio Zakon po kome je apsolutna zastarelost nastupala po isteku 20 godina od izvršenja krivičnog dela. U trenutku ubistva braća Bitići zvanično nisu bili ni uhapšeni ni zarobljeni, nego oteti - piše lider Srpske radikalne stranke na svom zvaničnom Tviter profilu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 4 godine

Samo ste po pet puta ponovili iste rečenuce. Ako nemate šta da pišete još i bolje jer ovako samo maltretirate čitaoce koji zbog nedostatka vremena vole kratke i koncizne vesti.

jte BITIĆI

pre 4 godine

nije dobro ali jako pravedno zvuči Samatrajte da su ih ubili nevno ubijeni i na 1000ili 1 na desetine hiljada da ste gledali sve kao na filmu tapsali bi kad su ove ratatata(a mozda su i zivi na jznim morima(lišija varijanta verovatna) ) velika je steta sto ne bi 1 na jedan u dobru i zlu ti je nebeska pravda ovako se mrtve nevine zrtve srpske bore za PRAVDU "Radosne pobede heroji nam dadu Ali štrašnu pravdu izvojuju mrtvi. " Smatrajte da su ih ubili nevino ubijeni Srbi

SS

pre 4 godine

Ovaj večito i uvek sve zna,ko je koga ubio,ko je pokro,ko se kresnuo,taj zajeba sve špijune CIA,KGB,BIA,UDBA......kao da je marsovac.

Dmitar

pre 4 godine

Najbolje bi bilo gospodinu Skotu da Ćuti i o Bitićima i pomoći Amerike Srbije od 1 milijardu dolara, da dali su jednu a načinili neprocenjivu štetu Srbiji što materijalnu sto ubistvima civila. Zamolio bi gospodina Skota da njegova vlada podigne veliki spomenik sa ispisanim svim imenima civila, vojnika i policajaca koje su njihovi piloti poubijali i potrude se da nadoknade materijalnu štetu Srbiju. Mogu raditi šta Hoće ali Srbiju pokoriti Neće, kao što nisu ni Ustaše, Fašisti i ostala svetska Gamad u drugom svetskom ratu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija