• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.08.2019

23:00

VESIĆ: Najoštrije osuđujem novo nasilje koje je organizovao Dragan Đilas!

Politika

VESIĆ: Najoštrije osuđujem novo nasilje koje je organizovao Dragan Đilas!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić osudio je nasilje koje je sa svojim pristalicama organizovao Dragan Đilas

On se oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk.

- U ime Grada Beograda najoštrije osuđujem novo nasilje koje je večeras Dragan Đilas organizovao ispred Predsedništva Republike Srbije.

Dragan Đilas verovatno misli da ga činjenica da je na odmoru vam zemlje abolira od odgovornosti za novi nered koji je stotinak njegovih pristalica večeras napravilo ispred Predsedništva Republike Srbije.

Posle uništavanja gradske imovine, zaustavljanja radova zbog čega je grad već platio štetu u iznosu od više miliona dinara, napada na komunalne radnike i komunalne milicionere i uništavanja Terazijskog tunela, Đilasovi huligani, od kojih mnogi u alkoholisanom stanju, pokušali su večeras da upadnu u Predsedništvo Srbije.

Pošto su protesti, u koje je uložio milione - propali, očigledno je da Đilasu trebaju incidenti kako bi pokušao da skrene pažnju na svoj propali projekat.

Sada se jasno da Đilasu nisu važni bilo kakvi izborni uslovi jer njega izbori ne interesuju. Đilasova jedina želja je da se po svaku cenu na silu dočepa vlasti.

Pokušao je pre nekoliko meseci upadom u RTS, večeras napadom na Predsedništvo i jasno je da neće odustati od namere da se nasiljem dočepa vlasti u Srbiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dan G

pre 4 godine

I ja negodujem što te narod plaća da ga maltretiraš dok se voziš službenim kolima naravno klimatizovanim o trošku naroda a oni u furunama i nemaju prevoz?? Urnisao grad a da, i porotestvujem što blokiraš ljude na svojim stranicma ako ti ne ljube pozadinu i zovu stvarisvojim imenom. I ja učestvujem u tvojoj plati..nevoljno dok sa multiplom na plus 500 hodam po rupama i lomim noge imala i modričetinu srećom nisam kao ona ženica poginula. Nemam pare da vas sve tužim za ugrožavanje zdravlja a i sudstvo ne radi ako treba inači bi odavno svi u apsu bili. Kad ćeš da kompenzuješ ljudima kojima si uništio posao u centru, prazni lokali svuda po gradu, reci jesi li prebrojao koliko je ljudi ostalo bez posla zbog tvog iživljavanja jer nisi imao lego kocke kao dete??

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Đilasovo ponašanje je isto kao ponašanje smrtno ranjene zveri: zna da politički neće preživeti, pa se zato maksimalno trudi da protivniku nanese što veću štetu i nije ga ni najmanje briga što time štetu nanosi i građanima i Beogradu i državi - jer ga ni država ni Beograd ni građani ni najmanje ne interesuju, već ga jedino interesuje kako da opet bude vlast.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija