• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.08.2019

19:16

DOŠLA MACA NA VRATANCA! Nema više NEDODIRLJIVIH! Bakarec uništio SAMOPROGLAŠENOG VOĐU OPOZICIJE Dragana Đilasa: Setite se, bivši gradonačelniče...

Politika

DOŠLA MACA NA VRATANCA! Nema više NEDODIRLJIVIH! Bakarec uništio SAMOPROGLAŠENOG VOĐU OPOZICIJE Dragana Đilasa: Setite se, bivši gradonačelniče...

Podeli vest

Nebojša Bakarec, politički analitičar i odbornik Srpske napredne stranke u Skupštini grada Beograda, revoltiran je poslednjim dešavanjima i ponašanjem Dragana Đilasa, samoproglašenog lidera Saveza za Srbiju, pa mu je uputio otvoreno pismo

Pismo prenosimo u celosti.

- Došla maca na vratanca! Narod još kaže „Došao đavo po svoje“ i „Ničija nije gorela do zore“. Vi ste podsvesno znali da će doći ovaj dan. Mislili ste da se ipak niko neće usuditi da istražuje mahinacije Vas „visočanstva“. Smatrali ste da ste nedodirljivi. Zbog čega? Zbog stotina miliona evra koje ste „stekli“? Zbog toga što ste samoproglašeni „vođa“ opozicije i što već tvrdite da se radi o političkom progonu Vas nedodirljivog? Zar ste zaboravili da je hapšen, procesuiran i osuđen, Vaš „brat“ i mentor Tajkun br.1? U ovoj zemlji, od kada je na vlasti SNS, nema nedodirljivih i pravdi nedostupnih. Setite se, kako sam Vam, godinama, na sednicama Skupštine grada, postavljao odborničko pitanje, kao gradonačelniku, da objasnite kako ste se obogatili? Umesto odgovora, vređali ste me. E sada je došlo vreme da odgovarate na mnogo teža pitanja, nekih mnogo zeznutih čika i teta, iz policije i tužilaštva.

UNIŠTIO SERGEJA! ODRŽAO MU LEKCIJU IZ PRAVOPISA, ALI I PONAŠANJA! Bakarec uputio otvoreno pismo lideru PSG!

 

Znali ste da će istrage o Vašim mahinacijama biti, još kada je Verica Barać objavila svoj Izveštaj 2011. godine, gde je ogolila pljačku. Od tada Vi živite na kredit. Svaki dan na slobodi za Vas je premija. Vidim držali ste KZŠ, gde ste izrekli bujicu bezobalnih neistina. Čak ni vaša N1, nije pustila više od 2 minuta te papazjanije. Morao sam da se potrudim da bih negde pronašao integralnih 20 minuta Vaše histerije.

 

Iznenadilo me je koliko ste nisko pali. Vi ste nekada bili pojam veličine za vaše žute. Izvan žutog sveta niste, ali tamo... Međutim, sada ste sebe sveli na babu tračaru, koja ogovara druge, i halucinira o Bežaniji, Atini, Italiji, pa čak i patikama od više hiljada evra. Dragi moj, vodite računa da ćete pasti još niže od tračare. Sledeći Vaš nivo je „baba sera“! Mislite o tome.

 

Kad drugi put poslušah Vaših 20 minuta mržnje, shvatih da ste kazali da su desetine Vaših saradnika hapšene, a da nije bilo ni jednog suđenja. Majko moja! Suđenja Vašim saradnicima je bilo mnogo. Da Vas spasem amnezije, ukazaću Vam na sudski proces koji se još uvek vodi protiv Vašeg glavnog saradnika, bivšeg gradskog menadžera Aleksandra Bijelića. Još u oktobru 2016. mediji su izvestili da je Viši sud u Beogradu potvrdio optužnicu protiv Bijelića i još osam okrivljenih, kojom se terete da su oštetili budžet grada Beograda za šest miliona evra, vezano za rekonstrukciju Bulevara kralja Aleksandra u Beogradu 2009. godine. Taj sudski proces čeka epilog, kao i mnogi drugi.

 

I kažete da Vas lažno optužuju da ste ukrali 500 miliona evra. Nemojte da zamenjujete teze.

Vi ste pod sumnjom, da ste putem zloupotrebe položaja i trgovinom uticajem, Vi i vaše kompanije stekli poslovni prihod od 619 miliona evra, i neto dobit od  fantastičnih 105 miliona evra, u vreme kada ste obavljali tri državne funkcije. Objasnite kako?

 

Grohotom su se smejali svi građani Srbije koji su čuli Vašu bajku o tome kako su ugovori  Vaših kompanija sa RTS-om, bili lekoviti i blagotvorni za celo srpstvo i šire. Pada mi na pamet još jedna narodna izreka, ne znam zbog čega- „Došo si mi na zicer đubre“ - zaključio je Bakarec.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija