• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.09.2019

17:21

(VIDEO) OPOZICIJA NIJE USPELA U SVOJOJ NAMERI! Vesić: Neko voli i gradi Beograd, a neko ga ruši!

Politika

(VIDEO) OPOZICIJA NIJE USPELA U SVOJOJ NAMERI! Vesić: Neko voli i gradi Beograd, a neko ga ruši!

Podeli vest

Radovi na rekonstrukciji Trga Republike završeni su u subotu, 31. avgusta, čak 55 dana pre roka, a Goran vesić zamenik gradonačelnika Beograda objavio je video snimak na svom profilu na Fejsbuku

On je objasnio kako su tekli radovi, ali i koje sve prepreke su imali radnici.

- Neko voli i gradi Beograd, a neko ga ruši - napisao je Vesić uz video.

Dok su Beograđani čekali rekonstrukciju Trga pojedinci, zarad ličnih interesa pokušali su da stopiraju radove. 

 

 

Pristalice opozicije svakodnevno su dolazile na Trg kako bi omeli radnike i pokušali da prekinu radove, ali u tome nisu uspeli.

Foto: Informer

Pokušaj opozicije da spreči novinare i građane da uživaju na novom Trgu

Kada su doživeli debakl i kada je Trg otvoren čak 55 dana ranije, oni su pokušali da spreče novinarfe i građane da dođu i prošetaju novim Trgom.

Pogedajte kako je to izgledalo: 

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ime

pre 4 godine

Trg izgleda svetski, najzad imamo glavni trg Srbije! Kada se sruši staklenac koji se, sada, ističe ružnoćom i neskladom, biće to najlepši prostor kojim možemo da se ponosimo! I Karađorđeva i silazak na reke i sve što se radi vraća dostojanstvo ovom najlepšem mestu na ušću dve reke i Beograd odvaja od palanke koji je predugo bio bez urbanističkog reda i lepote.Bilo je strašno.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija