• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

08.09.2019

09:59

(VIDEO) MILENA IVANOVIĆ: Ksenija Božović je uvek bila uz Olivera, a sada prolazi kroz pakao kroz koji sam i ja prošla!

Politika

(VIDEO) MILENA IVANOVIĆ: Ksenija Božović je uvek bila uz Olivera, a sada prolazi kroz pakao kroz koji sam i ja prošla!

Podeli vest

Stranka ubijenog Olivera Ivanovića, Građanska inicijativa Sloboda demokratija pravda, donela je odluku da na predstojećim parlamentarnim izborima na Kosovu učestvuje zajedno sa Srpskom listom. Jedan deo javnosti započeo je prljavu kampanju protiv Ksenije Božović sadašnjeg lidera GI SDP. A evo šta o tome kaže Milena Ivanović, Oliverova supruga

 

Milena Ivanović za Novo jutro kaže da podržava odluku SDP i da je svesna prljavih političkih poteza u koje jedan deo srpske javnosti želi da je umeša.

- Ja podržavam SDP u odluci da nastupe zajedno sa Srpskom listom. Stojim uz njih. Strašno je to što se dešava Kseniji, ona je uz Olivera sve vreme. Bila je sa njim dok je bio u zatvoru. Donela je takvu odluku i mislim da je ona žena koja se bavi politkom, ona je i majka i supruga i neka linija mora da postoji – rekla je Ivanović.

Ona je naglasila da je jedinstvo srpskog naroda važno i da se to pokazalo kroz istoriju. Ona se takođe pita da li Albanci zapravo žele da posvadjaju Srbe, tako što oputužuju neke od Srba za ubistvo njenog supruga.

- Svedoci koji su već ispitivani, ispitavaju se po deseti put ponovo. Mislim da je ovde reč o odugovlačenju. Slučaju ubistva Olivera treba jako ozbiljno i ozbiljno da se pristupi. Očigldno da volja da se pronađe ubica ili ubice ne postoji – smatra ona.

Foto: pink.rs

Ivanović je ocenila da se ubistvo njegnog supruga koristi za prikupljanje politčkih poena, a odgovora na glavno pitanja i dalje nema.

- Mislim da Oliver to ne zaslužuje, a ni njegova porodica. Ksenija je ispitivana nekoliko puta, kao i sekretarica Silvana. One su bile odane Oliveru. Ljudi nemaju granice Ako nam je stalo do istine, moramo istinski da radimo na tome da se ubice pronađu – smatra ona.

Kako je naglasila, ona nije „marioneta u politčkim raskusurivanjima“, ali dodaje da to sada određen deo javnosti radi i sa Ksenijom Božović.

- Spekulacija će uvek biti, ali svako čudo traje tri dana. Vreme će pokazati ko je u pravu – smatra ona.

- Ja se ponašam sa svojim moralnim kodeksima u životu. To sam rekla i Kseniji, mora da bude jaka i da ima svoj cilj – dodala je Ivanović.

 

Ona takođe kaže da je činjenica da je na Kosovu sprecifična situacija, ali da je jedinstvo srpskog naroda jako važno.

- Potrebno je da se ona sada satanizuje, da se predstavi kao izdajnik. Mislim da je to strašno, nije donela pogrešnu odluku, ona je bila njegov saradnik i njegov saborac. Ja je podražvam, znam da bi je i Oliver podržao – naglasila je ona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mitrovcanac

pre 4 godine

Ovo je žena zmija,i možda bi moglo da se veruje bilo kome,ali njoj nikako.Ona ga je prodala njegovu ideologiju,a time i njega lično.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija