• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/JugMedija

05.10.2019

20:15

(VIDEO) KAKO TE, BRE, NIJE SRAMOTA! POCEPAO SRPSKU ZASTAVU USRED LESKOVCA, a pogledajte kakvo je SRAMNO OBJAŠNJENJE dao Trifunović!

Politika

(VIDEO) KAKO TE, BRE, NIJE SRAMOTA! POCEPAO SRPSKU ZASTAVU USRED LESKOVCA, a pogledajte kakvo je SRAMNO OBJAŠNJENJE dao Trifunović!

Podeli vest

Branislav Trifunović glumac i jedan od predvodnika protesta opozicije, iscepao je srpsku zastavu pred šokiranom publikom u Narodnom pozorištu u Leskovcu.

Trifunović je u četvrtak uveče, tokom izvođenja predstave "Pad" u režiji još jednog poznatog opozicionara Kokana Mladenovića, iskidao srpsku trobojku. Dobar deo publike je u tom trenutku uz negodovanje izašao iz sale, ali je bilo i onih koji su ovaj sramni gest pozdravili aplauzom.

- Meni je žao što taj gospodin sada nije tu da mi objasni zbog čega je tako reagovao, baš bih voleo da čujem njegovo mišljenje - prokomentarisao je akter komada, glumac Branislav Trifunović.

Conić tvrdi da je predstavu napustio ne kao novinar i ne na radnom zadatku, već kao običan građanin koji je zgranut umetničkim rešenjem koje je postavljeno u ovom komadu.

- Ja lično mislim da u jednoj normalnoj zemlji niko ne bi dozvolio jedan takav čin. Neka Kokan Mladenović i Branislav Trifunović odu u Italiju i tamo neka cepaju zastavu njihove zemlje, pa da vide kako će da prođu. A publika koja je ostala i aplaudirala na kraju komada, smatram da je jako licemerna - izjavio je za juGmediu Conić.

Glavni glumac u predstavi, Branislav Trifunović, tokom okruglog stola strpljivo je slušao slične komentare od još kojih Leskovčana, a zatim im odgovorio:

- U ime te zastave i pod tom zastavom ljudi ubijaju, kradu, lažu, varaju – dok se kunu u tu zastavu. A moja zastava je čista i neisprljana - prokomentarisao je Trifunović.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Demos Kratos

pre 4 godine

Šta ste vi mislili da su Vedrana Rudan i Goran Šarić i Pupi i Jugoindeks neko čudo u Hrvatskoj pa čekajte da Srbija uđe u EU slobodu i demokratiju da vidimo kad se dignu srpski novinari i političari i istoričari da počnu pričati ono šta se sada još ne sme...

Memorandum

pre 4 godine

Ko se seća Velike Srbije? Ko se seća Nebeske Srbije? Ko se seća cele ravne srpske Slavonije od Virovitice do Karlovca? Ko se seća zaboravljenog vekovnog srpskog mora od Karlobaga dole do Dubrovnika? Ko se seća pravoslavnog Dubrovnika u kojem su i pravoslavlje i islam bili Zakonom zabranjeni sve do 1840g? Ko se seća slavnog Vučićevog govara i obećanja Srbima u Glini nekih 30tak dana pred Oluju da će svi živeti u jednoj i zajedničkoj srpskoj državi Velikoj Srbiji pa je to obećanje i ispunio kad ih odveu u kolone u Srbiju? Ko se seća najveće srpske istorijske sramote i kapitulacije zaroblejne srpske vojske u Glini koja je hrvatskoj vojsci potpisala predaju za kraj rata posle maestralne Oluje? Ko se seća kako je Vučić obećavao da će na biti bolje za 2g a beše to pre nekih 5g?

Antifa

pre 4 godine

Međunarodno-hrvatski tim stručnjaka i istoričari u 3Drekonstrukciji logora Jasenovac! Dok se po Srbiji da se prikrije srpski genocid 90ih tera sustavna propaganda i širenje mržnje sa nacističkim zločinima 40ih eto Hrvati im ga lepo uteraju sa istinom i to tako da se saznalo ne da oni lažu nego da vode decu sa školama u Memorijalne centre Jasenovac i Ovačaru pa i u muzeje Sinjske Alke i Oluje da uče istoriju gde i kako treba. A sada ide i obnova spomenika Jasenovačkog cveta i uređenje puteva i celog spomen centra i gradnja ugostiteljskih obekata i hotela za turiste i da bude atrakcija veća od Aušvica i ima više posetioca posebno kad Srbi počnu sa tom svojom promidžbom.... Novilist.hr Završen projekt 3D rekonstrukcije ustaškog logora Jasenovac

Srbin

pre 4 godine

Za svojih 57 godina nisam čuo a ni video da neko cepa zastavu svoje države.Ovde postoje dva objašnjenja;ili je Trifunović odlepio a onda treba pod hitno u "Lazu"a ako nije (što sumnjam),treba ga procesuirati pa neka njega "cepaju" u zatvoru.Sram te bilo ološu izdajnički!

Gorčilo

pre 4 godine

Svaka čast Coniću! A Trifunoviću "marš iz Leskovca i Srbije"!

gaša

pre 4 godine

Bar je priznao ko stoji iza njega . Komunjare ,naravno!!!

Marcco

pre 4 godine

Uvek je među Srbima bila pozamašan broj ovakvih... poturica tokom Osmalijske vladavine, Nedićevaca i Lotićevaca tokom II svetskog rata, ovakvih od početka devedesetih godina, ali uvek su bili manjina i na marginama. A pozamašn bro je zato što su "glasni" i što se "deru". Zašto im se uopšte pridaje značaj.Uvek će u najboljem slučaju imati 3 do 7% glasova. Totalno nebitni likovi za koje se ne bi ni znalo da se ne rukovode "marketinškim" pristupom realiti "faca"... što bolesnije, to bolje, to veća vidljivost u "društvu", to mi je veća cena... razumem prostitutke ali ne razumem baš ovaj šljam. Doduše, možda ga pozove Haradinaj da cepa srpsku zastavu u Prištini, pa uzme neke pare za pokrpi svoju napacenu dušu

Rade

pre 4 godine

Treba skota, i domaćeg izdajnika, streljati za primer ! ! ! !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija