• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.10.2019

17:54

DOĐI MENI LUPI ŠAMAR AKO SMEŠ! Vučić ZAKUCAO opoziciju: Sergej vređa Oliveru dok se sunča na Baliju, ovaj drugi preti Vesiću... LAKO JE BITI HRABAR SA SLABIJIMA OD SEBE!

Politika

DOĐI MENI LUPI ŠAMAR AKO SMEŠ! Vučić ZAKUCAO opoziciju: Sergej vređa Oliveru dok se sunča na Baliju, ovaj drugi preti Vesiću... LAKO JE BITI HRABAR SA SLABIJIMA OD SEBE!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji "24 časa" na TV Pink

On je komentarisao aktuelna dešavanja na Kosovu i Metohiji.

- Situacija sa navodnim otrovnim kovertama je izmišljena. Oni koji su još na vlasti, žele da kupe vreme, ovi drugi žure da vladaju, nervozni su zbog rezultata Srpske liste, ali mi nećemo da zaboravimo tu priču. Ja ću i danas i sutra i prekosutra da pitam ko je otrovan i kakve su ono cirkuske priče sa onim zaštitnim odelima i kakve su to predstave - rekao je Vučić.

On je rekao i da je potez britanskog ambasadora skandalozan.

- Da je Mile Dodik stavio našu zastavu, bilo čiji ambasador bi odbio da se fotografiše ispred te zastave. Ponosan sam što našem narodu smemo da kažemo istinu, na dostojanstven način, da ne ugrozimo odnose ni sa jednom državom - kaže predsednik.

O budućem premijeru Kosova Vučić kaže da ga brine jedna stvar.

- Kurti bi pomislio da je on mnogo važan. On priča o nekoj mladosti, a malo je mlađi od mene, s tim što sam ja pred penzijom već. Kurti kaže da ja ne mogu nešto da komentarišem, jok, ti ćeš da mi zabraniš?! Šokiraju me patološki slučajevi među našom opozicijom koji se oduševaljavaju Kurtijem - rekao je Vučić.

Trifunović na Baliju, Bastać preti batinama, vređanje kao jedini program

- Tužilaštvo će da reaguje po pitanju Trifunovića koji kaže da mu je neko nudio pare, ali ne može Tužilaštvo da ga nađe na Baliju, znate, glupo je da raspisujemo Interpolovu poternicu za njim. A kada je u pitanju spaljivanje knjiga, to je jako ružna slika poslata iz Beograda. Četvorica momaka koji su palili su iz Saveza za Srbiju, imamo to dokumentovano na fotografijama. Čak ni na Kosovu nisu paljene knjige, oni tamo ne vole da čitaju, ali ako se sećate, Haradinaj i ekipa su palili naš keks i naš smoki. Tako i ovi ovde sada pale knjige. Promocija knjige je bila prijavljena, ali su onda došli ljudi i rekli: Mi ćemo da vas jurimo, jesmo manjina, jeste da imamo manje od 10%, ali mi ne damo da vi promovišete knjige. Oni se time hvale ceo dan. Kažu: Lupiću Vesiću vaspitnu! Dođi meni lupi šamar, zašto Vesiću?? Nađi nekog jačeg od sebe da udariš! Iživljavaju se jer ih mi puštamo. Vređaju Oliveru Jovićević, baš su šmekeri. Majci devojčice govore tako, zar to da pobedi u Srbiji?! Kad su krenuli u proteste imali su 17 odsto, a sada su na ivici cenzusa. Šta drugo da rade nego da bojkotuju kad nemaju nikakve šanse - naglasio je Vučić.

On je komentarisao i ponašanje opozicije kada je reč o Kosovu.

- Nezavisnost Kosova nije priznata u vreme Aleksandra Vučića. U moje vreme su usledila povlačenja priznanja. Zato je sramno ponašanje Janka Veselinovića i cele opozicije na čelu sa Đilasom i Jermićem koji ne smeju da kažu, evo ja smem: Za mene je Kosovo deo Republike Srbije! Ja narodu kažem, nije sve naše, ali nije ni sve njihovo. Dajte da dođemo do kompromisa - naglasio je predsednik Srbije.

On je rekao i da niko ne može da ugrozi odnose Srbije i Rusije.

- Mi smo mala zemlja, juče su stigla nova tri helikoptera, mi tako nešto nismo kupovali poslednjih trideset godina. U subotu na batajničkom aerodromu videćemo sve čime raspolažemo - rekao je predsednik.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA RAKA

pre 4 godine

Vučiću, kad primaš ambasadore OKRENI NAŠU ZASTAVU naopako pa da vidiš onda svetsko reagovanje !

kiza

pre 4 godine

Nemoj samo milokrada pominjati. on ce pre postaviti zastavu velike albanije nego srpsku, a jos je blizi sahovnici

Izbori 2024

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija