• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.10.2019

15:51

PRIŠTINA GUŠI GLAS SRBA NA KiM, JURCAJU ZA SRBIMA KOJI BI RADILI U NJIHOVOM INTERESU! Dačić RAZOTKRIO suštinu dešavanja nakon kosovskih izbora!

Politika

PRIŠTINA GUŠI GLAS SRBA NA KiM, JURCAJU ZA SRBIMA KOJI BI RADILI U NJIHOVOM INTERESU! Dačić RAZOTKRIO suštinu dešavanja nakon kosovskih izbora!

Podeli vest

Sve što se dešava na KiM u poslednjih nekoliko nedelja je reakcija na to što Priština nije uspela da nađe one Srbe koji bi služili interesima Albanaca i što je na izborima pobedila Srpska lista koja vodi računa o srpskim nacionalnim interesima, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić

- Ide se toliko daleko da se čak izmišljaju navodna trovanja što su čak demantovale zvanične institucije na KIM - rekao je Dačić novinarima nakon susreta sa perdsednikom Vlade Kraljevine Lesoto Tomasom Tabaneom.

On je naveo da je čitava ta tvorevina zanovana na lažima navodeći da je Priština pre 20 godina lagala o raznoraznim stvarima poput toga da su Srbi zatočili 100.000 Albanaca na fudbalskom stadionu u Prištini ili da su hapsili albansku decu pa uzimali krv za vojnike i policajce što se sve ispostavilo kao netačno.

OZDRAVILI OD LAŽNOG TROVANJA! Dvanaest Albanaca navodno zaraženih kovertama sa srpskim glasovima otpušteno iz bolnice!



Sada se ide korak dalje, primetio je Dačić i dodao da postoje ideje da se zabrani Srpska lista, odnosno Srbi koji misle različito od Albanaca na KiM.

Prema njegovim rečima, to može izazvati ozbiljne posledice i destabilizovati KiM zbog čega je važno i da Međunarodna zajednica sve to zna.

Dacić je rekao da ne veruje da oni to ne znaju.

 

ŠIPTARSKA NENORMALNA POSLA! Hoće Srpsku listu u vladi, ALI NEĆE KOALICIJU SA NJIMA!



Navodeći da je Priština donela odluku da neće uzimati u obzir glasove iz Srbije, on je prokomentarisao da je to suprotno svim principima koje su dogovarali.

- Sve rade kako bi učinili da nema srpskog glasa, ali i pored toga je Srpska lista pobedila - zaključio je Dačić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 4 godine

Pusti ti Ivice arbanase neka se o svom jadu zabavljaju. Nadji ti jos neke zemlje da povuku priznanje to ce njih dokrajciti.

Anonim

pre 4 godine

SMEŠNO SRAMNO. PA ZASTO PLAČEMO PO SVETU TAKSE TAKSE..ZNAČI €€€€ su im dobri.ma dajte ljudi kraj ovome misljenju.gubimo dnevne €€€€gubimo omladinu svakog dana puni autobusi odoše nam za evropu (nijedaan ne prema rusii.kini).kosovo bilo nase nismo znali daje cenimo asad kad nam fali €€€ setilismose da nam trebaju.eee .svatimo niti mi niti oni bez komikacije nemozee.vreme je dase svati dasad su bogati imaju BONSTIL u dvoriste

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija