• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.10.2019

19:11

BOŠKIĆ I ĐILAS NAREDILI SVOJOJ RADI DA NAPADNE RUSE I DRŽAVU SRBIJU! Trajkovićeva osula paljbu: Što se borite protiv NATO?! Ne treba nam S400!

Politika

BOŠKIĆ I ĐILAS NAREDILI SVOJOJ RADI DA NAPADNE RUSE I DRŽAVU SRBIJU! Trajkovićeva osula paljbu: Što se borite protiv NATO?! Ne treba nam S400!

Podeli vest

Najava da su u Srbiju stigli moćni sistemi S400 i "pancir S" iz Rusije obradovala je sve iskrene patriote. Nažalost, ima i onih koji se ne raduju snažnijoj srpskoj vojsci

Đilasova i Boškova Rada oglasila se na Tviteru i ponovo isprozivala vlast u Srbiji pitajući se zašto se održava vojna vežba i čemu naoružavanje naše zemlje?! 

Trajkovićeva je očigledno ozbiljno "zagrizla" u promovisanju šiptarskih interesa i borbi za nezavisnost Kosova, pa njoj i njenim mentorima smeta jaka Srbija.

Foto: printscreen Twitter

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ponosan

pre 4 godine

Zdrave drzavotvorne srpske opozicije, ahahahahahaaaaaaaaaaaaaa, Rado duso, gde to ima u kojoj zemlji cuda zivi takva opozicija. Sram te bilo kako mozes da se pogledas u ogledalo, licis na zlu macehu iz bajke.

tomas gustafsson

pre 4 godine

"Zdrava i državotvorna srpska opozicija"....aaaahahahahahaa!!!! Čudan naziv za petokolonaše!

tomic bane

pre 4 godine

E, moja Rado, Srbija nikad nije oskudevala sa apsolutistima, i uvek smo znali da nam ne trebaju takve budaletine. Vučić je prvi prosvećeni apsolutista, i gle čuda, valjda jedini u svetu izabran demokratskim putem. A od koga se treba braniti? Od onih koji su nas 1999. bombardovali, to Vučić odlično zna...

Bota

pre 4 godine

Gospodo zašto više objavljujete bilo šta od ove osobe,pa ona ne zavređuje ni jedan red prostora u INFORMER-u

Lala iz Banata

pre 4 godine

Радо, лепа Радо...Где је твоје стадо...?

gaga

pre 4 godine

Rada Trajković voli da provocira kao i uvek svaki potez koji Vučić uradi za dobrobit našeg naroda i naše zemlje.

didi

pre 4 godine

mislim da bi se i koze i ovce uvredile da ih čuva ameba!!!

vecavestica

pre 4 godine

E, ona je jedna obicna izdajnicka gnjida.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija