• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

01.11.2019

18:29

SRBIJA NEĆE UĆI U EU BEZ PRIZNANJA KOSOVA! AMERI SKINULI RUKAVICE, PALMER UCENIO SRBIJU - ako, mi smo već u EAU, MOŽETE DA NAS SAMO MRZITE!

Politika

SRBIJA NEĆE UĆI U EU BEZ PRIZNANJA KOSOVA! AMERI SKINULI RUKAVICE, PALMER UCENIO SRBIJU - ako, mi smo već u EAU, MOŽETE DA NAS SAMO MRZITE!

Podeli vest

Srbija nikada neće ući u Evropsku uniju bez priznavanja Kosova, poručio je navodno specijalni izaslanik Stejt departmenta za zapadni Balkan Metju Palmer u Prištini, preneli su prištinski mediji, Ljajmi i Klan Kosova

Palmer je u obraćanju studentima u Nacionalnoj biblioteci u Prištini rekao da predsednik Srbije Aleksandar Vučić zna da Srbija nikada neće ući u EU bez rešenja problema sa Kosovom.

On je rekao i da se Kosovo ne može izostaviti iz trajnog rešenja na Balkanu, i naglasio da rešavanje "odnosa Kosova i Srbije" ostaje strateški prioritet SAD, prenose prištinski mediji.

Specijalni predstavnik je rekao i da njegova država podstiče novu kosovsku vladu da ojača plan dijaloga sa Srbijom.

VLJORA, SRPKINJO! DAČIĆ ZAKUCAO AMBASADORKU TZV. KOSOVA: Vi ste i dalje državljanin Srbije! A ONDA JE IZVADIO DOKAZ...

- Bilo koji korak koji se preduzme nakon normalizacije biće lakši. Otvaraju se mogućnosti za radna mesta. Kada bude formirana nova vlada, moraće da oživi pregovore. Ne vidimo integraciju vaše zemlje bez pomirenja sa Srbijom. Zaslužujete NATO, EU, UN, zaslužujete da ne budete iza SAD, nego rame uz rame sa nama. Takva je budućnost kroz dijalog, jer status-kvo nije dovoljan - istakao je Palmer.

On je rekao da bi Srbija trebalo da zaustavi kampanju za povlačenje priznanja Kosova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Zamislite da ovog buljavog sretnete u mraku! Ne daj bože?

Sumadinac

pre 4 godine

Sta je ovaj Palmer umislio da moze vise da ucenjuje Srbiju naleteo je on na tvrdi orah Vucica tako lako vise nemoze niko uceniti Vucica a ni Srpski narod ima Srbija sad dobru zastitu leca sve je ovo pipremano zadnjih par godina ima Vucic dobar nos sve ih je odavno procitao i EUi Amere.

sinisaskarica50

pre 4 godine

Kada oženiš žutu ženu onda moraš da radiš šta ti žena kaže.

SS

pre 4 godine

Pa i da kojim slučajem priznamo,ni tada nećemo ući u EU,shvatite to već jednom,već će da nastave sa cepanjem.....A buljavom šerifu treba reći da nije poželjan da gazi srpsko tlo koje je starije od Kolumba.

Dragovan

pre 4 godine

Iz navedenog sledi zakljucak da SAD nastavljaju po starom sto je i ocekivati, EU je u stvari njihov satelit , nikad im se ne moze verovati, interes iznad medjunarodnog prava, nastvlja se arognatna i licemerna politika prema nama, nika nece priznati svoje greske... Treba ih pred medjunarodnim pravnim instistcijama privesti za sva zlodela sto su nam uradili tokom 90-ih zajedno sa njihovim pulenima u okruzenju ,a i za genocid nad Srbima tokom NDH, etnicka ciscenja 90-ih... Dosta cutanja vec istinu pred sud !!!

deda Raša

pre 4 godine

E zbog toga sto Evropa nije Evropa,nego americka kolonija, Srbiji nije mesto u istoj. Kome su Rusija,Kina i druge velike drzave pretile? Samo ova fasisticka amerika svima preti i hoce da kroji kapu svima. Ostavite Srbiju na miru. Srbija nikada nikoga nije napala,stalno se branila.Ucenjujete Srbiju zbog rudnika na Kosovu,koje ste dobili od tacija.Bojite se da vam se to pravo ne ukine. Ako bude i malo medjunarodnog prava platicete Srbiji vasim nestankom. I danas nasa deca umiru zbog bacenog uranijuma.

Sara

pre 4 godine

Dobro da nam je rekao. Ne vredi članstvo u EU našeg Kosova i Metohije. Amerikanci su tamo trenutno okupatori, a svi okupatori didju i prodju.

master

pre 4 godine

Ipak neminovno dolazi, rusi i kinezi ce im pomrsiti konce, dosta je bilo njihovog prava i njihove demokratije.

Marjan

pre 4 godine

E bas me zabole sto necemo u EU. Pa ne mozete ni vi u EU. Niste ni u Evropi.

Saradžogla

pre 4 godine

90% amera ne zna da su nihovi penzionisani generali bombardovali srbe saveznike?To su učinili po naredbi prokletog engleza Toni Blera i aminovanje bolesne Hilari Klinton.Srbi se borili protiv mudžahedina a amer je sa satrapima zbog toga srbe kaznio bombama?A ti isti mudžahedini su im onog 11 septembra putničkim aviionima ,,JEBALI UZ DUŽ I POPREKO''!Jutros beše TV emisija koliko je Amerika koja misli da je Sjedinjena nesposobna da sama sebe sačuva.Kada bi Rusija i Kina krenuli da SAD (čitaj USA) osvoje 80% američkog naroda bi se uz veselje predali?Ako ovo niste znali sada znate! Dojadilo im je da svuda po svetu ratuju.Ogromne milijarde idu za vojsku a siromatvo im je ogromno.

NEBOJŠA

pre 4 godine

UNI SU TOLIKO UMIŠLJENI I AROGANRNI DA ZAISTA NE VIDE DA U SRBIJI JEDINO CIGANI I POLITIČARI (MADA JE TO ZAPRAVO ISTO) ŽELE U EVROPU !!!

Ja

pre 4 godine

Političke floskule. Dobio domaći zadatak i odrađuje ga. Realno, nalupetao se.

Jelena

pre 4 godine

Kosovo je deo Srbije i tako ce biti zauvek.Dzaba vase pretnje.Nije nama stalo do EU.Imamo mi druge vazne prijatelje kojih se vi najvise plasite.

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Da li je reč samo o demenciji?! Bajden traži dozvolu da govori, iako je on navodno predsednik! Pametnom sve jasno!
Zašto ovo Amerika dozvoljava

Da li je reč samo o demenciji?! Bajden traži dozvolu da govori, iako je on navodno predsednik! Pametnom sve jasno!

Kojim putem da hodam, gde se nalazimo, koja je ovo godina?! Ili, ko sedi pored mene u ovom intervjuu, gde je Džil da mi pomogne sa ovim, jeli neko ovde? (govori u svoju slušalicu dok čeka da mu vođe daju jednostavna uputstva)... Ovo su pitanja koja Bajden postavlja kad god daje intervjue ili završi čitanje sa telepromptera na govornici.

28.03.2024

17:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija