• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.11.2019

22:42

SVE JE UNAPRED ISPLANIRANO! Pristalice SzS ispred RTS htele da izazovu vlast, ali Vučić nije naseo! (VIDEO)

Politika

SVE JE UNAPRED ISPLANIRANO! Pristalice SzS ispred RTS htele da izazovu vlast, ali Vučić nije naseo! (VIDEO)

Podeli vest

Ljiljana Smajlović gostujući na televiziji Nova objasnila je šta je zapravo suština jučerašnjeg okupljanja pristalica SzS ispred RTS

Smajlović je rekla da je opozicija, pokušala da izazove političko nasilje, kada je najavila da neće dozvoliti predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da gostuje na Javnom servisu,i da je pokušala da izazove vlast da primeni silu, kako bi privolela građane koji su kraj malih ekrana gledali RTS.

- Ovo je bio pokušaj izazivanja političkog nasilja, zato što kad pozovete građane i kažete im nećemo mu dozvoliti da uđe u studio, neće on davati intervju, ako mi ne možemo da damo intervju, što je rekao Boško Oobradović, onda je to upravo političko nasilje - rekla je ona.

Foto: printscreen youtube

Smajlović je dodala da ne postoji društvo niti država gde tri studentkinje mogu da dođi i da traže da pitaju nešto predsednika države, ako sam predsednik to ne dozvoli.

- Ovo je predsednik koji je legalno izabran i koji je legitiman, i on sam odlučujem da li će da odgovori na pitanje studentkinja, ili ne- objasnila je Smajlović.

Ona je govoreći o ponašanju opozicije rekla da joj je neobično njihovo ponašanje, jer većina ljudi podrazumeva da ako si predsednik države imaš pravo da odeš i gostuješ na Javnom servisu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nemanja

pre 4 godine

Predsjednik Vucic je hraban i poametan u odnosu na ove lihvare skupljene skolca i konopca.Studentkinja Vukadin bi trebala da pomogne tati u sjeci sume na Romaniji umjesto sto pravi probleme po matici!!!

Ljubiša

pre 4 godine

100% sam siguran da su samo ove tri studentkinje uljudno i same zaista htele da pitaju nešto Vučića,da bi im on i odgovorio,ali ne...oni su hteli da izazovu nasilje i krvoproliće,hteli su da izazovu uvodjenje vanrednog stanja,a ne razmišljaju da u vanrednom stanju važe i drugačiji,vanredni zakoni.Toliko o njihovom ''mozgovanju''.

Rajko

pre 4 godine

BRAVO za Ljiljanu Smajlović,pametna žena.Uuaaaaa... za ovu drugu.

Nenad

pre 4 godine

Voditeljka je toliko pristrasna, neobjektivna i nekorektna prema sagovorniku, da je to zastrasujuce neprofesionalno.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17