• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug/Informer

17.11.2019

12:53

PRIŠTINA NA NOGAMA, RAMA SPREMAN DA POVUČE PRIZNANJE KOSOVA, zbog jačanja albansko-srpskog bratstva"?!

Politika

PRIŠTINA NA NOGAMA, RAMA SPREMAN DA POVUČE PRIZNANJE KOSOVA, zbog jačanja albansko-srpskog bratstva"?!

Podeli vest

Sa Kosova i Metohije i dalje stižu kritike albanskog premijera Edija Rame zbog podržavanja ideje "mini Šengena", pa je tako analitičar Kim Mehmeti čak ocenio da je Rama, zbog "jačanja albansko-srpskog bratstva", spreman da se odrekne i priznanja nezavisnosti Kosova, kao što su to učinile i neke druge države posle lobiranja Beograda

Kako navodi Insajderi, Mehmeti je ocenio da je projekat "mini balkanskog Šengena" štetan za nacionalne interese Albanaca.

Prema njegovom mišljenju, takva politika ne pomaže Albancima u Preševu, Albancima na Kosovu niti Albancima u Makedoniji, prenosi Kosovo onlajn.

FRANCUSKA SRBIJI POSTAVILA ČETIRI USLOVA DA BI UŠLA U EU! Makron predstavio plan za Zapadni Balkan! ZA NEISPUNJAVANJE ZAHTEVA SLEDI KAZNA!

Reagujući na izjavu Edija Rame, koji je postavio pitanje - kako da se ukine granica Kosova sa Albanijom ako se Srbija tome protivi, Mehmeti je rekao da se Srbija svemu protivi, i nezavisnosti Kosova.

(VIDEO) SRBIJI IZ EVROPE STIŽE JOŠ JEDNA UCENA, A NE PONUDA! Našu zemlju žele da dovedu u nemoguću situaciju!

- Odustanimo i od nezavisnosti Kosova. Ispunimo im želju. Kako se stvari odvijaju, uopšte me ne bi čudilo ako bi premijer Albanije jednog dana zarad poboljšanja odnosa i jačanja srpsko-albansko bratstva, ne daj Bože, predložio ukidanje priznanja Kosova - zaključio je Mehmeti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vns

pre 4 godine

Povući će priznanje...i ujediniti se...dogovor već postignut....

Halimi

pre 4 godine

Sa ovakvim vestima informer je potvrdio da su najneozbiljnije novine na svetu alo bre ko piše ovakve gluposti "srpsko albansko bratstvo

slađa

pre 4 godine

Edi Rama bi mogao da dobije Nobelovu nagradu za mir kada bi povukao priznanje tzv Kosova. Mini Šengen je nešto najbolje što su lideri dogovorili i što bi u praksi značilo dramatično poboljšanje uslova života, neograničen privredni potencijal kao na dlanu, slobodno kretanje ljudi, profesionalne mogućnosti, usavršavanje, razmenu. Nebrojeni su pozitivni efekti koji bi bili dragoceni i za građane kosova i metohije, bez obzira na nacionalnost. Slavodobitno je ono što ostaje budućim generacijama kao stabilna baza za mir i prosperitet, a ne svađe i sukobi i trajna ekonomska propast i recesija.

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 4 godine

Cekaj malo Sladjo, zar to nagradu onda ne bi trebao primiti Vucic ?

Vidovdan

pre 4 godine

Bravo, Slađo! Svaka Ti je na mestu. Balkan treba smiriti, a ne stalno podizati tenzije. Ako Premijer Rama to uradi, slavićemo mu dan rođenja. I više od toga... Učini to Ramo što pre, jer Ti i sam znaš da je Kosovo i Metohija AP R SRBIJE!

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Dobro je što je iza naslova znak pitanja, jer bez tog znaka bi mnogi poverovali da će Albanija povući priznanje a mnogi veruju da će se to uskoro dogoditi (iako je upitnik iza naslova).

Vatro Marx

pre 4 godine

To su price za one lake pametni, Sve do jucer privali i krojili planove o ujedinjenu vec su prikraju da zive u jednoj drzavi. Sta preostaje samo zeleno svijetlo od strane zapada, skoro da imaju, ali ne od svih zemalja a stoje naj bitnije. Russija, Kina, Indija, najvece i najjace zemlje na svijetiu, i takodje rijec imaju UN, cuvaju tu ravnotezu. Ako Srbija nastavi ovakvim politikom kao i dosada trebat ce jos 20 godina, i pitanje dalí ce se rijesit. Dosta se vlada Srbije vukla po zapadu bez rezultata, politika se mora promijeniti u odnosi nase svijete zemlje Kosmeta.

Sass

pre 4 godine

Ovo je najveca glupost koju sam ikada cuo!Cista izmisljotina!

Mr Radomir Scepanovic

pre 4 godine

Jel to vest, za povecanje tiraza?

srle

pre 4 godine

Ne lupetajte. Mali sengen je najveca izdaja u novijoj srpskoj istoriji. Glupi ste ako mislite da ce vam to proci.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija