• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.11.2019

09:34

NIJE NI ČUDO ŠTO JE OSETIO UMOR I ZDRAVSTVENE TEGOBE! Pogledajte kako izgleda jedna radna nedelja predsednika Vučića! (VIDEO)

Politika

NIJE NI ČUDO ŠTO JE OSETIO UMOR I ZDRAVSTVENE TEGOBE! Pogledajte kako izgleda jedna radna nedelja predsednika Vučića! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pušten je jutros kući sa lečenja na VMA zbog kardio-vaskularnih problema. Njegovo stanje je sada stabilno. Kao razlozi za pojavu zdravstvenih tegoba pominju se premor zbog brojnih državničkih obaveza...


Zato pogledajte kako ukratko izgleda jedna radna nedelja predsednika Srbije:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kratak pregled aktivnosti predsednika Republike Srbije. #Srbija??

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Nov 18, 2019 at 12:06am PST




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 4 godine

Predlažem da gospodin Vučić, bude doživotni predsednik Srbije. Jer ljudi, šta je ovaj čovek uradio za ovo kratko vreme, i šta još uvek radi, pa to nije radio ni Tito. Za mene što se predsednika tiče, Tito pa Vučić, ovi što su bili između su gola g*vna, od predsednika ! ! ! ! ! !

Saradžogla

pre 4 godine

Rade,bato,da se kladimo da si komentar pisao u treznom stanju što je kantastrofa? Idemo redom ... You Tube ... Deset Vučićevih laži. Šta dva i po sata govori Višekruna a bivši njegov saradnik.Čitaj rezultate beogradskih izbora! Oteo novce od nas penzionera i milijarde poklonio Zvezdi i Partizanu ?Zato Rade davaj se u šetnju i gledaj triplirane (3 puta) cene po picama?Legalizovao sam kuću i porez mi je uvećan ŠEST PUTA?Dođi i komentar ponovi mojoj seljanki?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija