• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti.rs

18.11.2019

13:59

ODRŽAO OBEĆANJE! Vučić po izlasku iz bolnice došao na posao - SVETSKI ZVANIČNICI MU POŽELELI BRZ OPORAVAK!

Politika

ODRŽAO OBEĆANJE! Vučić po izlasku iz bolnice došao na posao - SVETSKI ZVANIČNICI MU POŽELELI BRZ OPORAVAK!

Podeli vest

Vučić je iz predostrožnosti i po savetu lekara danas radio skraćeno, a morao je i da uzima terapiju koja mu je prepisana zbog problema sa srcem


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao što je i obećao, bio je danas na svom radnom mestu, iako je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja zbog čega je bio primljen na VMA.

Kako prenose naši izvori bliski šefu države, Vučić je iz predostrožnosti i po savetu lekara radio skraćeno, a morao je i da uzima terapiju koja mu je prepisana zbog problema sa srcem.

Kako smo saznali, Vučiću su želje za brz oporavak uputili brojni svetski zvaničnici poput Emanuela Makrona, Angele Merkel, Redžepa Tajipa Erdogana, Matea Salvinija, Jensa Stoltenberga, Viktora Orbana, Zorana Zaeva, Edija Rame, Marijana Šareca, Boruta Pahora...

Pročitajte još - Vučić lajkovao šalu na svoj račun: Zbog punjenih paprika i roštilja se usijao internet

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala lekarima i zaposlenima na VMA. Hvala svima koji su brinuli. Već od ponedeljka biću u punom radnom pogonu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Nov 16, 2019 at 8:04am PST

 

Život prvog čoveka Srbije je po rečima ministra zdravlja Zlatibora Lončara, bio ugrožen, a medicinski timovi "momentalno su sproveli sve neophodne mere za saniranje ozbiljnog stanja".

Savetnica za medije predsednika Republike Suzana Vasiljević ispričala je i da je Vučić za vikend praktično dva dana proveo na aparatima:

- On, čovek koji nikada ne priznaje bolest, toliko je bio loše u petak da je sam tražio da ga odvedu kod doktora - opisala je Vasiljevićeva.

Podsećamo da su lekari sa VMA preporučili predsedniku da u narednom periodu smanji pakleni tempo rada, kako bi se u potpunosti oporavio.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sanja

pre 4 godine

Vredan i odan svom narodu predsednik Aleksandar Vucic. Srbija ponosna na svog predsednka.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Мисли мало на породицу и... - пензију...Пусти и друге да "заслуже" народна признања...! И медаље...!

Anka Balkanka

pre 4 godine

Ušla na Informer samo da vidim kako mi je predsjednik. Mirne duše idem praviti večeru. Živ i zdrav porodici i nama bio PREDSJEDNIČE!!!

Saradžogla

pre 4 godine

Što da se ne brineš kada je vama bosancima poklonio 50 miliona evra Srbije!A beogradska sela nemaju kanalizaciju!

Anka Balkanka

pre 4 godine

Nisam bosanka, nego SRPKINJA. A Beograd se hvala Bogu gradi.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija