• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.11.2019

16:29

SNS ŠABAC: Građani još jednom pokazali šta misle o Obradoviću i Zelenoviću!

Politika

SNS ŠABAC: Građani još jednom pokazali šta misle o Obradoviću i Zelenoviću!

Podeli vest

Iako su Šapčani prošle nedelje pozvani od strane Boška Obradovića i Nebojše Zelenovića da se danas okupe u što većem broju ispred šabačke Pošte i potpišu peticiju za Aleksandra Obradovića, dočekao ih je hladan tuš. Naime, jedan bedno postavljeni štand sa troje aktivista i par radoznalih prolaznika je slika koju neće baš lako zaboraviti ovi kvazi lideri, saopštio je Gradski odbor SNS u Šapcu

 

"Potcenili su Šapčane itekako, a ovi su im još jednom pokazali šta misle o njihovoj politici i njima kao liderima. Ne može gradonačenik više lagati svoje sugrađane, jer su ga jako dobro upoznali kao što ni Boško ne voli više svraćati u Šabac nakon poslednjeg dočeka koji je bio sve samo ne topao", navodi se u saopštenju SNS Šabac.

Šabac je grad u kome su potpuno zamrli protesti "1 od 5 miliona", kao i svaki vid bilo kakve podrške aktivnostima aktuelnog gradonačelnika. Šapčani, tvrde šabački naprednjacu, su gospoda koja misle svojom glavom i koji nikada neće stati uz one koji staju pod tuđu zastavu, kao što nikada neće podržati bilo koga ko ima veze sa ljotićevskom ideologijom.

"Danas su jasno i nedvosmisleno pokazali šta misle i o nazovi “uzbunjivaču” Aleksandru Obradoviću i onome što je uradio. Uz veliku zahvalnost građanima Šapca na bojkotu današnje akcije "Saveza za Srbiju" želimo da poručimo liderima istog tog saveza da dokle god budu jurili svoj bedni rejting nauštrb nacionalnih interesa zemlje u kojoj žive, uvek će proći kao danas u Šapcu", zaključuje se u saopštenju SNS.  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksandar 015

pre 4 godine

Odziv Šapčana je bio fantastičan, i za samo par sati je prikupljeno nekoliko stotina potpisa naših sugrađana koji svoju slobodu ne menjaju za sendvič i jednu crvenu

Ljubiša

pre 4 godine

Za par sati stotine potpisa,za nedelju dana 500,za mesec dana 1000,a 10 000 za izbore možete samo da sanjate,čak da ih sakupljate i u Beogradu i to uz parolu,''Jedan potpis,jedno pivo''.

Dalibor

pre 4 godine

Njih mogu da podrze samo bliza familija, i verujem da samo njihove potpise i sakupe.

nikola

pre 4 godine

Kao šapčanin mogu da vam predstavim realnu sliku okupljanja sns-ovaca. Kada odete na skup ljudi koji podržavaju sns videćete ljude koji se bave iznudama, kamatama, prodajom droge, ljude spremne na ubistvo zbog para i sve male i velike kriminalce grada Šapca. Ne dozvolite da vas mediji ubede u suprotno!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija