• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.11.2019

18:33

MARINIKA OPET LAŽE! Optužila glavnog urednika Informera da je objavio njenu adresu! (FOTO)

Politika

MARINIKA OPET LAŽE! Optužila glavnog urednika Informera da je objavio njenu adresu! (FOTO)

Podeli vest

Potpredsednica Đilasove Stranke slobode i pravde Marinika Tepić ponovo se bruka objavljujući neistine. Ovoga puta otišla je korak dalje pa se žalila ambasadorima zemalja EU optužujući glavnog i odgovornog urednika lista Informer Dragana J. Vučićevića da je na društvenoj mreži Tviter objavio njenu adresu i fotografiju zgrade u kojoj ona živi sa svojom porodicom

Kao i za svaku prethodnu laž Đilasove glasnogovornice, i za ovu imamo dokaz.

Vučićević je na Tviteru podelio sledeću objavu.

Foto: printscreen Twitter

Kao što se vidi u objavi, glavni i odgovorni urednik Informera samo je pitao za devojačko prezime Tepićke, s obzirom na to da je poznato da joj je prezime prvog muža Čobanu. Objavljivanje nečijeg prezimena, koliko je poznato, nije kršenje zakona.

Na ovaj tvit, Tepićeva je odgovorila pismom ambasadorima zemalja članica Evropske unije u Beogradu u kojem se žali na pretnje i pritiske kojima je izložena zbog objavljivanja njene adrese i fotografije zgrade u kojoj živi sa porodicom, a koje je navodno objavio upravo Vučićević.

- Sa velikom zabrinutošću sam sinoć, 24. 11. 2019, primila dokaze o objavljivanju fotografije sa adresom i vratima zgrade u kojoj živim sa svojom porodicom, na društvenoj mreži Tviter, i to uz objavu o mom prezimenu i poreklu od strane glavnog urednika tabloida 'Informer' Dragana J. Vučićevića, koji je jedan od najagresivnijih režimskih glasnogovornika. Podsećam vas da je slična matrica korišćena i u slučaju Olivera Ivanovića, koji je bio praćen, sniman i satanizovan u medijima, pre nego što je mučki ubijen - navela je Tepić u pismu ambasadorima.

Foto: printscreen Twitter

Kao što se vidi na prethodnoj fotografiji, glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević nije objavio njenu adresu, već je to učinio neko od tviteraša ispod njegove objave. Koliko je poznato, ne može se optužiti osoba koja je objavila tvit na koji je neko reagovao, ali Marinika je izgleda navikla da optužuje nasumice, kako joj u tom trenutku odgovara.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
VamTam

pre 4 godine

Treba da objavite kad prestne da lupeta. Biće to svečani momenat za ovu personu.

Lala iz Banata

pre 4 godine

....Боље слушајте шта и како говори...Уместо што "лепите" етикете, боље би Вам било...

Vns

pre 4 godine

Bucko izigrava šerifa....c c c c ...deluje bolje u pripitom stanju sa klupom iznad glave....

Kole

pre 4 godine

Bas voli da iznosi neistinu. Svaki dan po jedna nova laz.

Ljubiša

pre 4 godine

Auh,pa ova Marinka neki kolekcionar?Samo se razvodi i sakuplja prezimena.''Oće centrala da pogreši jednom,ali sto puta,pa''...Znadči,ni jedan muž joj ne valja,pa...oće to,kad neka žena voli da laže,oće i centrala da pogreši...

Kalimero

pre 4 godine

Neka je još par meseci ... Posle prolećnih izbora koje će da bojkotuju a i ako izađu isto im se piše, neće više biti poslanik nigde pa će da vidimo da li će Đilas i dalje da je finansira i plaća iz svog džepa ...

Predsednik

pre 4 godine

Da vi niste moralno upitni kao sto jeste, uzeli bi lepo, i obrisali taj retweet gde je objavljena adresa gospodje Marinike.

Rade

pre 4 godine

Žali se ambasadorima stranih zemalja? ! ! ! ! !

Kija

pre 4 godine

Jedva čekam da padne sns da ih više ne gledamo svaki dan na tv i po novinama. Napred Marinika, građani su u tebi prepoznali kvaalitet, i poštenje...

Branko

pre 4 godine

Urami sebi Marinku da je gledas!!!!????? SNS ce pasti sigurno na izborima, pa necete morati da ih gledate....!!!????

Mira

pre 4 godine

Ova Marinika bre laze bez stida.Em je preletacica,em je laze.Od kojih je daleko joj lepa kuca.

Pera Mitic

pre 4 godine

Gospodja Tepic je rumunka ocigledno i po imeni i po prezimenu .Naravni devojackom,to nema naravno veze sa bilo cim njena naciinalanost...To je njena stvar i svaka cas samo konstatujem . I prvi muz joj je bio rumun Cobanu...To svakakao nije poblem .Problem je njena anti-srpska anti drzavan...Ranija delatnost ,u vreme kada se bavila separatistickom delatnoscku kod Canka "za neovisnu vojvodinu" ...Svako ko je bio clan takvih partija i organizacija ne moze biti normalan po prirodi stvari .Biti scesionista i separatista...I sada odjednom pricati buducnosti Srbije?!?! Da nije smesno bilo bi zalosno, ali Djilas okuplja takve oko sebe za "nezavisno kosovo,vojvodinu"...

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija