• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

26.11.2019

09:42

VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE I PONUDIO POMOĆ ALBANIJI: Sa tugom gledamo slike razaranja u Draču, Srbija spremna da pomogne!

Politika

VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE I PONUDIO POMOĆ ALBANIJI: Sa tugom gledamo slike razaranja u Draču, Srbija spremna da pomogne!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić uputio je danas pismo saučešća predsedniku i premijeru Republike Albanije Iliru Meti i Ediju Rami, povodom snažnog zemljotresa koji je pogodio ovu zemlju i ponudio pomoć u otklanjanju posledica

- Sa tugom gledamo slike razaranja u Draču i drugim mestima u Albaniji. Dozvolite mi da Vama i porodicama poginulih uputim iskreno saučešće, kao i da izrazim saosećanje sa onima koji tragaju za svojim najbližima - napisao je Vučić.

 

 


On je naveo da je teško predvideti takve katastrofe i zaustaviti nemilosrdnu snagu prirode.

 

 

 

 


- Ako Srbija može na bilo koji način da pomogne, spremni smo da, u okviru svojih mogućnosti, pružimo svaku vrstu pomoći u otklanjanju posledica razornog zemljotresa - navodi se u pismu predsednika Vučića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Tako je,isto kao što i oni nama pomažu.Samo napred,bez razmišljanja.Živeo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija