• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.11.2019

16:16

NEZAPAMĆEN SKANDAL! Nedeljnik NIN objavio naslovnu sa PUŠKOM UPERENOM U VUČIĆA! Javnost zgrožena ovim idiotskim činom!

Politika

NEZAPAMĆEN SKANDAL! Nedeljnik NIN objavio naslovnu sa PUŠKOM UPERENOM U VUČIĆA! Javnost zgrožena ovim idiotskim činom!

Podeli vest

Naslovna strana novog broja nedeljnika NIN šokirala je čitaoce ovog nedeljnika, jer se, kako navode, na naslovnoj strani nalazi Aleksandar Vučić "na nišanu"

 

Naslovnu stranu, koju su objavili na svom proflu na Tviteru, komentarisali su čitaoci uz poruku da bi ovaj broj i njegovu naslovnu stranu trebalo da povuku.

I Slobodan Georgijev, novinar BIRN-a, takođe se oglasio na Tviteru povodom, kako kaže, "skandalozne" naslovne strane.

- Skandalozna naslovna strana kolege. Skandalozna. Što rekli popovi, praštajte, ali, nedopustivo - napisao je Georijev na svom profilu na Tviteru.

 

 

- Povucite broj, spasite se bruke! Ovo ne priliči ni onim mračnjacima iz Velike Srbije, kamoli jednom građanskom listu. Nemaštovito i jezivo - jedan je od komentara na sutrašnju naslovnicu.

Da je naslovna strana neprofesionalna i neetička, napisala je i novinarka Ana Novaković, sa Javno.rs.

- Pa što ovako?! Što?! Ovo je neetički i neprofesionalno. Dajete povod Vučiću da diskredituje sve što ste uradili i napisali. Jedna naslovna biće konj na kom će pobednički jahati - kaže ona.

Predsednik UNS Vladimir Radomirović kaže za Kurir da uredništvo NIN treba da objasni ovu naslovu stranu. 

- Nije mi bilo prijatno kada sam video naslovnu stranu NIN. Dosta je šokantna. Nije uobičajemo da se na takav način tretira predsednik države. Uredništvo NIN bi moralo da objasni svoj postupak. Čini se da ne bi objavili takvu fotografiju da je neko drugi na mestu predsednika Srbije - rekao je Radomirović.   

Predsednik Izvršnog odbora Darko Glišić kaže za Kurir da nije tajna da se priželjkuje upravo to što je na naslovnoj strani. 

- Tome bi se najviše obradovali. Nije tajna da priželjkuju ono sto tom naslovnom stranom pokazuju. Razočarani činjenicom da je predsednik zdravstvene tegobe prebrodio, okreću su prvobitnom planu, a to je pozivanje na fizičku eliminaciju Vučića - kaže Glišić. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlado

pre 4 godine

Ima i nešto dobro u svemu ovome a to je, da SVET i NAROD vidi sa kim ima posla. Ovima bi i Gebels pozavideo!

Rade

pre 4 godine

Što je mnogo mnogo je. Mnogo se toleriše domaćim izdajnicima. Predsedniče, menjaj sudstvo, i tužilaštvo, ako Boga znaš ! ! ! ! ! !

dragan

pre 4 godine

ima jedna narodna izreka koja kaze......ako pustis macku pod stol,ona ce i na stol

bili

pre 4 godine

Kada smo tim istim koji objavljuju ovakve članke dozvolili da prođu nekažnjeno kada je ubijen premijer Đinđić,dali smo im zeleno svjetlo da to rade i predsedniku Vučiću.Iskreno se nadam da će predsednik znati gdje crvena linija za te mračne tipove koji ponovo prizivaju ubitstvo.Voljeli bi oni to,pa čak to i nekriju,ali i mi pamtimo sada.

Pera pravda

pre 4 godine

Da je stvarno diktator on bi zatvorio sve od onog ko je napravio fotografije do urednika koji je odobrio da se štampa, pa sve i da je to " sasvim slučajno " Ali ja sam mišljenja da treba da se pozovu na odgovornost akteri ovakvih sramnih dela jer kakvo god bilo mišljenje o politici koju vodi AV, ON je čovek, a drugo i predsednik naše jedine OTADŽBINE.

auf wiedersehen

pre 4 godine

Puška je uperena u Mila od 150 kila. Plašite se da izgubite sve privilegije, ako ne bude našeg predsednika? Ne bojte se. Vladaće on još duuugo, duugo vremena...

Rajko

pre 4 godine

Oni prete da se Predsednik Srbije ubije.Zašto se ova gospoda ne pohapse.Neka se onda brane iz zatvora šta su mislili kad su ovo objavili.

Penzionerj

pre 4 godine

Ovo je strahovito opasno. Sve te manijake pohapsiti u medjuvremenu zute sugije najuriti. Dovesti karakterne ljude da rade taj odgovoran i pravican posao. Svuda u Svetu bi bili pohapseni za pola sata. Dosta vise tolerancije.

Dmitar

pre 4 godine

Ima li u Srbiji normalnih tužilaca i sudija i hoće li već jednom reagovati na ove sve budalaštine ove tkz. opozicije ili grupe nenormalnih ljudi koji terorišu čitavu Srbiju.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Naravno da ima! Ali su smenjeni 2009. godine, kada je vrh Demokratske stranke smenio sve poštene sudije i sve poštene tužioce a to je u javnosti predstavljeno kao reforma sudstva. Nadam se da će Aleksandar Vučić pobediti i na sledećim predsedničkim izborima i da će u plan svog programa uneti i reformu sudstva a kod reformeda će primeniti ono što je u Francuskoj odavno u primeni: da predsednik države postavlja sve sudije u svim sudovima i da u svim tužilaštvima postavi sve tužioce, ili da postavljanje tužilaca i sudija učini Parlamen / skupština a takvo postavljanje sudija i tužilaca je u Austriji i ako tužioci i sudije rade loše, onda građani države znaju ko je odgovoran što su na svoje funkcije izabrani loši sudije i tužioci.

Push it

pre 4 godine

Čitam komentare i niko od vas pomene djilasa

Nebojsa

pre 4 godine

Nema ovde iznenadjenja za upucene, sve se zna a i oni koji brinu znaju. Sada samo odlucno i ostro a polako i sve maske ce pasti pa ce uslediti i akcija na koju cemo biti ponosni a planeri i odgovorni pohapseni i procesuirani.

jadranin

pre 4 godine

Hoće li neko da odgovara za ovakve postupke.Onaj Ćulibrk je za zatvora, a NIN zabraniti. Pod hitno. kakva bre demokratija, kakav sloboda govora i kome. Da crtaju Predsedniku Države metu na čelu. Malo im bila 2003 godina. Stoka. Pitam se šta će da radi Zagorka Dolovac. Hoće li da se ponaša isto kao i rektorka Beogradskog univeziteta.U ovoj državi mora da počne da se sprovodi Zakon ili odosmo svi tamo odakle smo i došli.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija