• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.12.2019

22:44

VUČIĆ O RASPADU DS: Đilas je moja desna ruka, sve što mi treba da se uradi, on to uradi!

Politika

VUČIĆ O RASPADU DS: Đilas je moja desna ruka, sve što mi treba da se uradi, on to uradi!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je večeras optužbe pojedinih lidera opozicije da je on kriv za raspad Demokratske stranke...

Vučić je ironično prokomentarisao da se u pauzama bavio samo stanjem u Demokratskoj stranci.

- Ja sam se negde u pauzama između svih mojih susreta samo bavio Demokratskom strankom, kako bi to oni rekli - rekao je  Vučić.

LAZANSKI U PRVIM REDOVIMA NA DOČEKU! Predsednik Srbije doputovao u Soči, sutra sa Putinom

On je istakao da je Dragan Đilasa njegova desna ruka.

PREDSEDNIK VUČIĆ IZ SOČIJA SAOPŠTIO EKSKLUZIVNU VEST: Srbija je u oktobru imala stopu rasta 5 odsto, ČESTITAM GRAĐANIMA!

- Da sam se stvarno bavio tačno bih sve ovako uradio. Navijao bih za Dragana Đilasa iz sve snage, da ih pobedi, rasturi, da ih skloni i to je u redu. Zato ja kažem  da je Dragan Đilas moja desna ruka po tom pitanju sve što treba da mi uradi, on uradi.  Hvala mu na tome - završio je predsednik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 4 godine

Vučić je potpuno u pravu, on apsolutno ne treba ništa da radi, Đilas, Obradović, Jeremić, Borko Stefanović, Bastać i ostali iz SzS rade savršeno dobar posao za SNS i takvu "opoziciju" bi svako mogao samo da poželi. Meni je u celoj priči najsmešnije što Amerika i zapad uopšte ne uviđaju i ne shvataju da bacaju pare u pogrešne džepove i da su se kladili na pogrešne konje - prosto ne mogu da verujem da njihovi analitičari i kreatori politike toliko ne shvataju mogućnosti i sposobnosti tih ljudi.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Đilas je moja desna ruka, sve što mi treba da se uradi, on to uradi! Председник Вучић је цар! Буквално до суза ме је насмејала овде цитирана председникова изјава и смејем се и док пишем овај коментар. Ах, какво двосмислено значенје у председниковој реченици! Председнику Вучићу свака част за виспрену досетку и за врхунски хумор - те особине су карактеристика изузетно интелигентних особа(...) Ђиласова десна рука председнику Вучићу ради све што Вучићу треба - ха ха ха ха ...

Lane

pre 4 godine

Djilas je pokrao narod i doveo državu do totalnog raspada !

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija