• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.12.2019

08:17

SVI PLANOVI DA DOĐU NA VLAST BEZ IZBORA SU IM PROPALI, OSTALO IM JE SAMO DA FIZIČKI ELIMINIŠU VUČIĆA! Darko Glišić o delovanju dela opozicije i pretnjama predsedniku Srbije

Politika

SVI PLANOVI DA DOĐU NA VLAST BEZ IZBORA SU IM PROPALI, OSTALO IM JE SAMO DA FIZIČKI ELIMINIŠU VUČIĆA! Darko Glišić o delovanju dela opozicije i pretnjama predsedniku Srbije

Podeli vest

Ne prođe nedelja a da na mesnom ili lokalnom nivou nema neke promene u SNS, koja ima veliku odgovornost i svi koji se u njeno ime nalaze na različitim funkcijama moraju tu odgovornost da pokažu na delu, izjavio je predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić

 

On je najavio da će se konkretniji potezi povlačiti posle izbora, a da do tada SNS nastavlja sa radom i rezultatima.

Glišić je povodom pretnji predsedniku Srbije i SNS Aleksandru Vučiću i naslovnih strana listova "Danas" i "NiN" na kojima je Vučić prikazan kao meta rekao da je u pitanju "povratak Dragana Đilasa na njihov osnovni plan".

- Svi planovi da bez izbora dođu na vlast su propali i preostalo je jedino da iskreiraju atmosferu linča i tako pokušaju fizički da eliminišu Aleksandra Vučića. U tu svrhu koriste i vrlo perfidne napade na njegovu porodicu kako bi pokušali da ga dodatno oslabe i učine lakšom metom. Međutim, građani Srbije svakim danom sve više veruju svom predsedniku jer vide da radi za njih i da je otvorio više fabrika, puteva, škola, bolnica nego svi zajedno pre njega - kaže Glišić za Kurir.

On dodaje i da stranke okupljene oko Saveza za Srbiju hoće na vlast bez izbora.

- Uslovi su mnogo bolji nego u njihovo vreme i taj njihov bojkot je samo izgovor za debakl koji bi na izborima doživeli. Svi su ih videli na delu i znaju šta mogu od njih da očekuju. Da Đilas može da reši ekonomske probleme, rešio bi ih kad je bio na vlasti. On je tada rešio samo svoje ekonomske probleme, a za građane ga je bilo baš briga - rekao je Glišić.

Na pitanje koju od opozicionih stranaka vidi kao konkurenciju ili eventualno kao koalicione partnere, Glišić je rekao da SNS nikoga ne potcenjuje i da je spremna da svoju politiku ukrsti sa politikama drugih stranaka, ako, kako je dodeo, "neku politiku i plan imaju".

- O koalicijama posle izbora. Mi sa strankama Đilasovog, Jeremićevog i Tadićevog režima nećemo, jer ne želimo povratak u prošlost. Ko razume da treba da idemo napred, dobrodošao je kao partner - poručio je Glišić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maja

pre 4 godine

Izborima se jwdinino moze izglasati poverenje jednog coveka koji ce da vodi Srbiju u bolji zivot. Narod jednom izglasao i poverenje koje je dao ce ponovo poveriti Vucicu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija